Publikováno Říjen 27, 200618 r Při zařazení zpátečky mně nesvítí vzadu světla. Žárovky a pojistka jsou v pořádku. Kde bych našel spínač na zpětná světla? Předem za pomoc děkuji. Upraveno Říjen 27, 200618 r od Sharpp
Listopad 2, 200618 r Vytáhni konektor na převodovce a na volném kabelu zkus propojit obě zdířky, pokud se ti rozsvítí světla, je to jasné ..
Červen 5, 200718 r Ahoj mám stejný problém, nesvítí mi světla zpátečky! (pojistky, žárovka ok) Má se vyndat nějaký konektor u převodovky, vůbec nevim kde přesně, jsem amatér. Můžete pomoct, třeba foto, nebo podrobný návod. díky moc! Upraveno Červen 5, 200718 r od Tofik
Červen 5, 200718 r Může vypadat třeba takto, je jich ale vic druhu. Najdes ho v leve casti motoroveho prostoru (pohled ve smeru jizdy). Resil jsem take problem, ze mi nesvitily svetla a bylo to vadnym cidlem. Toto cidlo mi prislo zhruba na 300,-
Červen 9, 200718 r Mam podobny problem, byl v pytli ten spinac na prevodovce, ale po vymene svete div se, stale nefunguje respektive kdyz jej vysroubuju a vyzkousim naprazdno tak jde a kdyz ho nasroubuju zpatky tak nejde. Ma nekdo nejaky napad ?
Červen 26, 200718 r JJ. Měl jsem podobný problém a řešil ho stejně - podložkou Upraveno Leden 31, 201114 r od Wojnar
Červenec 17, 200817 r Dobrý den, po zařazení zpátečky se mi nerozsvítí dvě bílé žárovky, aby ostatní viděli že couvám, nebo aby mě v noci osvětlovali cestu. Velmi mi tento problém vadí už jen z bezpečnostních důvodů, že ostatní účastníci silničního provozu neuvidí že mám v plánu couvat. Hledal jsem zde na fóru nějaké rady, ale nenalezl jsem nic co by se podobalo mému problému, proto prosím o radu v tomto tématu. Také mi stále odchází jedna pojistka v pojistkové skříni a vůbec nevím proč, ihned po zastrčení se spálí, takže je někde kraťas, ale vzhledem k tomu že nevím od čeho tato pojistka je "všechno troubí,svítí,bliká,stírá,ostřikuje,posiluje,brzdí,fouká a hřeje jak má - napadli mě jedině airbagy a ty by bylo nemilé" tak jsem se chtěl zeptat jestli někdo náhodou nemáte nějaké schéma nebo návod k čemu jednotlivé pojistky slouží. Díky za rady Keempe Upraveno Červenec 17, 200817 r od Keempe
Červenec 18, 200817 r Už to tu bylo, zkontroluj spínač na převodovce, zkus ho proklemovat a jestli budou světla svítit, tak je to tím spínačem, jinak musíš hledat jinde. K pojistce, musíš napsat pozici, těžko ti někdo řekne která to je...
Červenec 18, 200817 r Cisla poistiek mas aj v navode na obsluhu (ak ho nemas tak sa da stiahnut na SKODA stranke)
Červenec 18, 200817 r Ok můžete mi jenom prosím poradit kde mám hledat návod kde hledat to čidlo?! Taky mě napadlo že je to tím čidlem ale nevím kudy se k němu leze. Číslo pojistky jsem mohl samozřejmě napsat, ale spíš jsem chtěl vědět fci všech pojistek i pro příští případy. Kouknu na ty škoda stránky snad to tam najdu...
Červenec 24, 200817 r A neměli by jste někdo fotku kde přesně je a nebo aspoň nějaký návod jak se k němu dostat??
Říjen 23, 201014 r zdravim.. neviete niekto objednavacie cislo tohoto spinaca spiatocky ?? je z oct1 1.9TDI 81kW. r.v 2002 dakuujem
Leden 31, 201114 r Ahoj, mám podobný problém, když řadím R, tak světla jen probliknou, ale když dojedu pákou až na aretaci, tak zhasnou. Když dám páku do "neúplného" zařazení - cca půl napůl, tak světla svítí, ale blbě se mi tak vnoci couvá a bojím se, že rychlost vyskočí. Pomůže výměna čidla, nebo má někdo jinou radu. Dík za každý nápad.
Leden 31, 201114 r zkus vyndat spinac z prevodovky a vyzkouset jeho funkci, treba ho bude stacit jen podlozit
Červen 16, 201312 r Ahoj, vím že už se tu nic dva roky neřešilo, ale přesto to zkusím. Já mám opačný problém, jakmile otočím klíčkem, tak se mi rozsvítí světla zpátečky a svítí pořád, ať jsou světla vypnutá či zapnutá a ať je zařazen jakýkoliv rychlostní stupeň, poradí někdo? Díky.
Srpen 22, 201312 r nazdárek. nevíte kde sehnat ten protikus? ten konektor co vede nekde od motoru z toho svazku? .. me se tam ulamal kabel primo u toho plastu a jelikoz je to nerozebiratelny (zda se), tak musim koupit novej, ale v kelly sem nic nenasel tak nevim ( .. nebo mam zajet na vrakac??.. tak sem to nasel. ale jak se tam napachaj novy kabely abych si to mohl propojit? .. nemate s tim nekdo zkusenost? http://www.autobyznys.cz/x19755/svorkovnice-octavia/fabia/oct2/fab2/superb/roomster-2-polova;-1j0973702 Upraveno Srpen 22, 201312 r od Myšák Šafr Šafránek
Srpen 22, 201312 r musíš to prepinovať...jeden postup máš tu http://forum.skodahome.cz/topic/29151-prepinovani-svetel/
Srpen 22, 201312 r Zdravíčko.. Nastal mi ten samý problém, že couvačky nesvítí ale žárovky i pojistka OK. Chci se podívat na to čidlo a jak se tady psalo tak ho najdu v levé části motorového prostoru. Šlo by prosím upřesnit jestli se k němu dostanu zvrchu nebo musím zvednout auto a pak zespodu..? Díky
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.