hubo44 Vloženo 27. leden 2015 Sdílet Vloženo 27. leden 2015 Najčastejšie to sposobuje studeny spoj na plošaku pripadne nalomena kabelaž v priechodke. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Zwierzyna Vloženo 27. leden 2015 Sdílet Vloženo 27. leden 2015 Spoj kde? Na desce zamku ridice? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 27. leden 2015 Sdílet Vloženo 27. leden 2015 Ano na tom kde su tie mikra ktore si vyfotil na zad. dverach. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Zwierzyna Vloženo 27. leden 2015 Sdílet Vloženo 27. leden 2015 Ok diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 28. leden 2015 Sdílet Vloženo 28. leden 2015 Nicmene taky jsem se pozastavoval nad ucelem te pruziny, co je u tahla vnejsi kliky, nevim na co tam je ... nepochopil jsem to moc ... no tím se právě zahákne to táhlo, aby při kompletaci bylo va správné poloze. Při prvním použití kliky se to vyhákne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Zwierzyna Vloženo 28. leden 2015 Sdílet Vloženo 28. leden 2015 Jo tak nejak jsem to taky chapal, jeste jeden dotaz, k cemu slouzi ty mikrospinace v cervenem krouzku? ja je tam totiz nemam, predpokladam, ze jsou jenom na prednich zamcich a zpusobujou prave to zamykani, ze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misumi Vloženo 28. leden 2015 Sdílet Vloženo 28. leden 2015 Vidíš jak to všechno víš víš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misumi Vloženo 28. leden 2015 Sdílet Vloženo 28. leden 2015 no tím se právě zahákne to táhlo, aby při kompletaci bylo va správné poloze. Při prvním použití kliky se to vyhákne...To bych chtěl více a podrobněji vysvětlit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Zwierzyna Vloženo 28. leden 2015 Sdílet Vloženo 28. leden 2015 Ja ho chapu, je to proto, aby to udrzelo to lanko v zakladni poloze pri zacvakavani toho valecku do kliky, kdyby to tam nebylo, tak by se to packa mohla pri zacvakavani do kliky posunout a spatne by se nastavilo to napeti, ciliby se lanko tahalo malo a nebo naopak moc. Protoze ono se ta pruzinka pak sama vyvlekne pri prvnim vetsim zatacenim za kliku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misumi Vloženo 28. leden 2015 Sdílet Vloženo 28. leden 2015 To by mohl být pravý důvod-věř, že to ale nikdo neví ani v autor. servisu. Takže péro slouží pouze při montáži zámku do dveří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 28. leden 2015 Sdílet Vloženo 28. leden 2015 přesně jak píše Martin. A v autorizovaném servisu by to vědět měli, protože je to popsané v DP i s obrázkem. A to dokonce jak pro přední, tak i zadní dveře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Zwierzyna Vloženo 28. leden 2015 Sdílet Vloženo 28. leden 2015 Tak přeci jenom díky za spolupráci hoši Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Zwierzyna Vloženo 28. leden 2015 Sdílet Vloženo 28. leden 2015 ale konecne jsem teda prisel na to jak ten safelock funguje, jsem si myslel, buh vi jaky to je bezpecnostni prvek a jedine co to je, ze se pres plast zasekne to hybatko u motorku, pfff, a ja si naivne myslel, ze to je primo v zamku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schneefall Vloženo 6. Březen 2015 Sdílet Vloženo 6. Březen 2015 Zdravím Na našem muzejním kousku (1.4 MPI, 2002, 49 000 km) se zřejmě vysypal zámek. Klíček strčím do zámku ale nejde s ním už otočit. Začalo to dělat z ničeho nic. Jedná se o verzi bez centrálního zamykání. Auto se nyní odemyká přes zámek u spolujezdce. Vypadá to na zámek nebo vložku? Druhým problémem který jsem zaregistroval je nutnost vynaložení velké síly na stažení levého předního okna. Bojím se abych něco neurval. Bude třeba tam něco promazávat nebo mě také čeká vyměna nějakého mechanismu? Díky za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 6. Březen 2015 Sdílet Vloženo 6. Březen 2015 Já bych to vyděl na vložku zámku. Však se mrkni. Demontáž je velice jednoduchá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schneefall Vloženo 16. Březen 2015 Sdílet Vloženo 16. Březen 2015 Dal jsem to známému. Bylo tam na dvě půlky rozlomené nějaké železo. Vzal ho z nějakého volkswagenu a dal ho do fabie a už je to v poho. Vzal si dvě stovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chamaco Vloženo 1. Červen 2015 Sdílet Vloženo 1. Červen 2015 Zdravim, mam jeden problem. Pred casom som menil zamok vo dverach vodica. Odvtedy sa tie dvere po zatvoreni a naslednom otvoreni centralom nedaju otvorit na prvy krat. Zo zaciatku to slo na dvakrat, to mi az tak nevadilo, tak som to neriesil, ale teraz je to uz horsie. Musim klucku potiahnut viac krat. Lanko je napnute dostatocne v tom by chyba nemala byt. Viete mi niekto poradit cim to moze byt a ako to viem opravit? Jedna sa o fabia 2001 combi. Budem vdacny za kazdu radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 1. Červen 2015 Sdílet Vloženo 1. Červen 2015 A máš dobře seřízenou kliku dveří? Jestli není dobře seřízená tak můžeš tahat kolik chceš a neotevřeš. Nebo zůstává zámek v poloze zamčeno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chamaco Vloženo 1. Červen 2015 Sdílet Vloženo 1. Červen 2015 Ale, to ze ja ho otvorit viem, ale na viac ako jeden krat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 1. Červen 2015 Sdílet Vloženo 1. Červen 2015 Tohle běžná závada není. Psal jsi,že se to začalo stávat po výměně zámku tak zhod tapec,stahovačku a pátrej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alexandrap Vloženo 3. Duben 2016 Sdílet Vloženo 3. Duben 2016 (editace) zlyhava mi odomykanie zadnych lavych dveri na Fabii I / r.v. 2003 - takze pocitam, ze nastanu problemy odomkne sa tak raz z desiatich pokusov. zatial sa vzdy podarilo otvorit manualne zvnutra - 1.) znamena to, ze nemam SAFE lock ? 2.) bol by niekto ochotny zrenovovat mi vsetky 4 zamky ? za rozumnu cenu... rozobrat,vycistit,namastit, prespajkovat, osmirglovat komutator motorceka,skontrolovat kable ... urobil by som si to sam, ale nemam moznost nechat auto v garazi a na parkovisku si to neviem predstavit. 3.)pripadne dalo by sa to nejako prerobit tak, aby sa zamok vzdy dal odomknut manualne- myslim klukou zvnutra ? Editováno: 3. Duben 2016, autor: alexandrap Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dominik15 Vloženo 24. Červen 2016 Sdílet Vloženo 24. Červen 2016 Zdravím, chtěl bych vás poprosit o radu. Jedná se fabii combi, 2003.. Nejdou mi otevřít levé zadní dveře - dveře jsou zavřené. Možná je i zaplá dětská pojistka. Rozdělal jsem zadní tapecu. Když tahám za lanka vubec nereaguje, ani venkovní klika - ta mi přijde jak odpojená. Zkoušel jsem si hrát s dálkovým zamykání, ale taky nic. Mohu sundat tento plech ? Myslím tím i nýty odvrtat. Děkuji za každou radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barlang Vloženo 24. Červen 2016 Sdílet Vloženo 24. Červen 2016 (editace) Ahoj, mne sa stalo na fabii niečo podobné. pokazil sa zámok a dvere nešli otvoriť...keď je zaseknutý zámok tak ho asi budeš musieť vysekať....ten plech držia iba skrutky vŕtať nemusíš nič...a bude treba vybrať sklo ale to je v dielenskej príručke....ked to spravilo prvý krát tak som skúšal odomykať zamykať a dvere sa odomkli, zamok som premazal ale vydržalo to asi len pol roka potom sa musel sekať Editováno: 24. Červen 2016, autor: barlang Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misumi Vloženo 24. Červen 2016 Sdílet Vloženo 24. Červen 2016 (editace) Ty dveře na fotce jsou pravé zadní ( nejčastější) ale nemají nýty , jsou tam šrouby. Otevřu za 10 minut bez destrukce čehokoliv, ale musím to mít tady u mně. Domažlicko 777227503 Po vyndání zámku ho umím opravit a na stolici odzkoušet všechny funkce . Editováno: 24. Červen 2016, autor: misumi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rico Vloženo 11. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2016 Zdravím, zadní dveře se mi z ničeho nic přestaly otevírat. Jdou otevřít jen ze vnitř. Po podrobnějším prozkoumání jsem přišel na to, že tam asi chybí lankové táhlo viz. obrázky. Nevíte prosím někdo kde tohle táhlo sehnat, jestli bude jen spadené dovnitř, nebo něco ulomené, popřípadě jestli budu muset vymontovat zámek? Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.