Září 26, 20195 r Tak moje dodací doba O3 Tour combi, 1.6TDI byla nakonec skutečně rychlejší než prvotní odhad. Objednáno 24.týden, teď ji 39. týden přivezli k dealerovi. Tedy 15 týdnů i včetně čekání na zvláštní lakování.
Září 26, 20195 r V 17. 9. 2019 na 21:12, VojtaCZ napsal: Tak nevím důvod zdržení, ale prodejce se pokusil zaurgovat výrobu přímo ve Škodě a povedlo se. Auto by mělo jít do výroby 43.týden. Tak uvidíme ;-) Z logistických důvodů dochází ke skluzu ve výrobě u aut vybavených následujícími disky: Scala: 17" Stratos (standart pro Style), 17" Volans Kamiq: 17" Volans Octavia: 16" Ilias (standart pro Ambition/Tour/1.6TDi) Kodiaq: 19" Sirius (standart pro L&K) Očekávaná doba zpoždění je o 2-4 týdny.
Listopad 4, 20195 r Tak termín výroby se mi opět posunul. Aktuálně tedy 47.týden. Dle prodejce je to kvůli motorizaci. Ale kdo ví, třeba je to kvůli těm diskům.
Listopad 4, 20195 r Nevím jestli ze zpoždění vinit disky... já objednával 1.6 na počátku srpna a v polovině října byla připravena k odebrání.. tedy předně dle předpokladů a to včetně Iliasů
Listopad 26, 20195 r Tak konečně po 5. měsících čekání je Octávka u prodejce. Do konce týdne snad bude k vyzvednutí. No původní termín byl začátek října.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.