Září 7, 20222 r Nedaří se mi překonat Bezpečnostní přístup do 09-Centrální elektrika. Kód 31347 nepřijme a VCDS skončí chybou. Nemáte někdo vyzkoušený jiný Bezpečnostní kód ? Jde o r.v. 2022, ale např. přístup kódování na Přístrojovku funguje bez problému.
Září 8, 20222 r V 15. 3. 2022 na 19:43, keras napsal: Na ss jde jednoduše vytáhnout na baterce kablík. To denní svícení jde v kodovaní dostat do menu. Někde jsem ti zahlédl. Ale nevidím v tom přínos. Člověk to zapomene zaškrtnout a jezdí bez svícení. Daleko lepší je aktivovat zhasnutí drl při poloze spínače na 0 a zatažené ručce Jakým způsobem se dá toho dosáhnout ? "Daleko lepší je aktivovat zhasnutí drl při poloze spínače na 0 a zatažené ručce" Díky edit : Odpovím si sám : DRL neaktivní při zatažené ruční brzdě [Výběr] [09 - centrální elektrika] [Přístupové oprávnění – 16] Zadejte 31347 [Přizpůsobení - 10] Změňte adaptační kanál "ENG141647-ENG149104-Aussenlicht_Front-Tagfahrlicht_Dauerfahrlicht_bei_Handbremse_abschalten" na hodnotu "active" Upraveno Říjen 3, 20222 r od Anderson doplnění
Září 18, 20222 r Prosím o informaci jak dostat menu do Bolera aby u zamčení vozidla se okna zároveň zavřela. Postup kódování ve VCDS. Díky
Září 18, 20222 r zamknutie nestaci, musis drzat stlacene tlacidlo zamykania na kluci alebo kessy klucku
Září 18, 20222 r V 4. 8. 2021 na 18:12, keras napsal: Tak jsem také dokódovat automatické zavření oken při zamčení. Jde to volitelně volit v infotaimentu. To je dobré, protože když si chcete dát DO mikroventilaci tak se to musí vypnout na rádiu. Akorát nevím k čemu je "KOMFORTSCHLIESSEN_BRASILIEN" protože i bez této aktivace to funguje. @wirer Asi to jde při zamčení vozidla zároveň zavřít okna. Což by odpovídalo i tomu menu.
Září 19, 20222 r Zrušení omezení vzdálenosti na zavření kufru dálkovým ovládáním : našel jsem na internetu tenhle návod >OZKOUŠENO - mě to nefunguje< úpravu děláte na vlastní nebezpečí ! : Německá verze : Heckklappe (elektrisch) - Schließen mit dem Schlüssel aus größerer Distanz erlauben STG 09 > Zugriffsberechtigung: 31347 > Anpassung > Kanal "Verdeckbetrieb-Reichweitenbegrenzung fuer Servoheck schliessen" > Wert auf "nicht aktiv" setzen Prohnané překladačem de>cs : Zadní dveře (elektrické) - umožňují zavírání klíčem na větší vzdálenost STG 09 > Oprávnění k přístupu: 31347 > Adaptace > Kanál "omezení provozního rozsahu pro servo vzadu" > Nastavte hodnotu na "neaktivní". V jednotce 09 jsem našel možná souvislost s touto položkou ? " ENG141653-ENG126630-ZV Heck-Reichweitenbegrenzung fuer Servoheck schliessen " Do filtru pak napište 126630. Edit : Ozkoušel jsem osobně. A bude to asi v něčem jiném :( Upraveno Září 20, 20222 r od Anderson zkoušené kódování
Září 23, 20222 r V 7. 9. 2022 na 17:15, alien27 napsal: Nedaří se mi překonat Bezpečnostní přístup do 09-Centrální elektrika. Kód 31347 nepřijme a VCDS skončí chybou. Nemáte někdo vyzkoušený jiný Bezpečnostní kód ? Jde o r.v. 2022, ale např. přístup kódování na Přístrojovku funguje bez problému. musíš otevřít kapotu motoru před zadáním kódu
Září 25, 20222 r Vyřešeno - nová verze SW 22.9.0 už přístupový kod bere a koduje, i bez otevřené kapoty.
Září 26, 20222 r V 25. 9. 2022 na 6:14, alien27 napsal: Vyřešeno - nová verze SW 22.9.0 už přístupový kod bere a koduje, i bez otevřené kapoty. V 19. 9. 2022 na 21:16, Anderson napsal: Zrušení omezení vzdálenosti na zavření kufru dálkovým ovládáním : našel jsem na internetu tenhle návod >OZKOUŠENO - mě to nefunguje< úpravu děláte na vlastní nebezpečí ! : Německá verze : Heckklappe (elektrisch) - Schließen mit dem Schlüssel aus größerer Distanz erlauben STG 09 > Zugriffsberechtigung: 31347 > Anpassung > Kanal "Verdeckbetrieb-Reichweitenbegrenzung fuer Servoheck schliessen" > Wert auf "nicht aktiv" setzen Prohnané překladačem de>cs : Zadní dveře (elektrické) - umožňují zavírání klíčem na větší vzdálenost STG 09 > Oprávnění k přístupu: 31347 > Adaptace > Kanál "omezení provozního rozsahu pro servo vzadu" > Nastavte hodnotu na "neaktivní". V jednotce 09 jsem našel možná souvislost s touto položkou ? " ENG141653-ENG126630-ZV Heck-Reichweitenbegrenzung fuer Servoheck schliessen " Do filtru pak napište 126630. Edit : Ozkoušel jsem osobně. A bude to asi v něčem jiném Ano - je to už součástí datové sady/parametrizace = aktivovat můžeš, ale bez efektu.
Září 26, 20222 r @Lukkiidíky moc za reakci. To mě mrzí, že to VCDS nepůjde. Nevěděl by si jak kódovat ve VCDS aspoň toto ? : Automatické zavření oken při zamčení. Jde to volitelně volit v infotaimentu. Odpovím si sám a info pro ostatní : Automatické zavření oken při zamčení vozidla. Jde to volitelně volit v infotaimentu (viz screen). [Výběr] [09 - centrální elektrika] [16 - Přístupové oprávnění] Zadejte 31347 [10- Přizpůsobení] Změňte adaptační kanál "ENG148616-ENG154964-ZV Komfort (Fensterheber)-BAP_Komfortschliessen" na hodnotu "aktivní" Do filtru můžete napsat : 154964 aby se rychleji vyhledal. Upraveno Září 30, 20222 r od Anderson Doplnění informací
Říjen 4, 20222 r Automatické zavření oken při zamčení šlape skvěle, výborná vychytávka. Dík za postup.
Říjen 4, 20222 r Jj tak to mám aktivní jenom pozor pokud se zamkne auto přes aplikaci v mobilu tak se okna nezavřou ! Aspoň u 2019 výroba….
Říjen 12, 20222 r V 26. 5. 2021 na 9:31, keras napsal: Používám často eco kvůli volnoběhu a tohle by se po startu hodilo. Volnoběh se dá zapnout i při modu Sport nebo Normal. Stačí pomalu pouštět plyn a je tam. Ale nad 120 km/h už mi to nejde.
Říjen 27, 20222 r Nevíte někdo, kde upravit počet cyklů stěračů při použití ostřikovače? Rád bych to snížil ze tří na dva.
Říjen 28, 20222 r Zdravím můžete někdo dopuručit nějaký vcds kabel z alíku, který vám funguje na scalu ;-)
Listopad 8, 20222 r Vypnutí pípání při otevřených dveří při běžícím motoru ("Pozor motor běží") [Výběr] [17 - přístrojová deska] [Přizpůsobení - 10] Změňte adaptační kanál "IDE06588-Zapalování aktivní hlášení: aktivace" ("Dveře řidiče" je výchozí hodnota) na hodnotu "žádné dveře" Edit : Bylo vyzkoušeno a funkční. Bohužel po třech dnech jsem zkusil znova test a bohužel OPĚT to pípá jako kdyby nakódováno nebylo. Buď je nutné k tomu něco dokódovat dál nebo to prostě fungovat nebude. Jsem zklamán :( Edit 2 : Zdá se, že pro Scalu starší před rokem 2021 to funguje. Mě na 4/2021 ne. Kdyby někdo měl nový postup pro novější vozidla budu rád. :) Upraveno Duben 30, 20232 r od Anderson Doplnění informace.
Listopad 12, 20222 r Ano, funguje to. Nepípá to, jen pouze zobrazí otevřené dveře klasicky na maxidotu. Konečně si nepřipadám jak debil abych nevěděl, že mi motor běží když otevřu dveře řidiče.
Listopad 13, 20222 r OBD11 Pro v Adaptaci I v Žádném zobrazení to pípá :( Upraveno Listopad 13, 20222 r od altra
Listopad 13, 20222 r Podařilo se někomu aktivovat automatická dálková světla přes Caristu? Nebo, jak poznám že je asistent funkční? Svítí nějaká kontrolka? Lze to poznat při zaparkovaném autě? Upraveno Listopad 13, 20222 r od bartom
Listopad 13, 20222 r před 10 hodinami, altra napsal: Ne, nefunguje to. Nemám tam položku "žádné dveře". Pořiď si VCDS.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.