suntour Vloženo 4. Červen 2019 Sdílet Vloženo 4. Červen 2019 Ahoj, zaujala mě https://www.autokelly.cz/Product/DO-CFLDNP47/8504125 funguje to ? Mám zkušenost jen s clonou na přísavky. Časem clona nedržela. Ale tohle je jiný systém uchyceni. Elektrostaticky a Funkce stahování oken zůstane zachována. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psurn Vloženo 4. Červen 2019 Sdílet Vloženo 4. Červen 2019 já měl kdysi tuto Objednací kód DO CF12163 a ta moc nedržela ale ta má dokola rámeček a tam to myslím netěsnilo. Samotná fólie bude asi lepší, i když při stahování okna.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laddis Vloženo 10. Červen 2019 Sdílet Vloženo 10. Červen 2019 Já jí mám kvůli dětem a vše OK. Vozil jsem jí celé loňské léto, stahování okna bylo bez problémů. Před zimou jsem jí sundal a letos dal novou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.