SpeedyG Vloženo 15. Červen 2019 Sdílet Vloženo 15. Červen 2019 Zdravím, chtěl bych do Yetiho namontovat GPS/GSM tracker/alarm. Uměl by mně někdo poradit, kam ho schovat, tak aby byl celkem přístupný a kam se v autě připojit na napájení, palivové čerpadlo (relé) a na nějaký kontakt, který signalizuje otevřené dveře? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 15. Červen 2019 Sdílet Vloženo 15. Červen 2019 (editace) Mám tohle: GT02/TK110 Používám to jako GPS lokátor, tedy zavolám na SIM co je uvnitř a pošle mi to do pár sekund SMS s aktuálními GPS souřadnicemi. Zapojeno mám přímo do autobaterie a na kostru, uschováno poblíž v motorovém prostoru. Funguje to výborně a přesnost je +- pár metrů. Jako SIM používám tarif MINI od emtéčka, stojí to cca 4 Kč měsíčně a volání i SMS mezi SIM tohoto operátora jsou zdarma: emtéčko . Jinak si myslím, že tady asi nikdo moc radit s tímhle nebude, protože se bojí, že tím případnému zloději prozradí a odtajní své vlastní jedinečné zabezpečení svého vozidla. :-) Editováno: 15. Červen 2019, autor: osobne 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SpeedyG Vloženo 15. Červen 2019 Autor Sdílet Vloženo 15. Červen 2019 (editace) No, já ani tak nechci, aby někdo radil své řešení. GPS lokátor a SIM mám. Jen bych potřeboval poradit s přípojnými body, než rozdělám půl auta. Tady nejde o konkrétní řešení nějakého zabezpečení, ale o informaci o možných přípojných místech. Nějaké "tajné" místo na schování už najdu. Kam tedy připojit následující? napájení (předpokládám, že za nějakou pojistku) kde najdu relé od palivového čerpadla případně pojistku přes kterou je čerpadlo jištěno do trackeru se posílá signál otevření dveří, tak kde ho vzít? Editováno: 15. Červen 2019, autor: SpeedyG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 15. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2019 to Osobne Je normální, že při provolání trackeru to odečte tři SMS najednou ? Mám v tom (GT02) kartu od KAKTUSU a vždy to odečte tři SMS po každém prozvonění. Nevím zda to není chyba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 17. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2019 Me to posila jen 1 SMS, ale mam SIM emtecko. Kaktus ma pry v poslednich dnech nejake problemy po updatu systemu ci co, jsem cetl na internetu, ale nemuzu to potvrdit, nepouzivam ho. https://www.cnews.cz/kaktusu-virtualni-operator-problemy-cervenec-2019 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 17. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2019 Zkusím SIM jiného operátora. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 19. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2019 Tak jsem zkusil jiného operátora a to samé, odečte tři SMS najednou, zkusím reklamovat u číňana. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 20. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2019 A prijdou ti tri stejne SMS na jeden mobil? Nebo jedna vicenasobna SMS rozdelena na tri casti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 20. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2019 Nad tím jsem si též lámal hlavu, ta SMS vypadá jako dva rámečky, v jednom je textová část se souřadnicemi a odkazem na mapu Googlu a v druhém rámečku je rovnou google mapka. Tváří se to jako jedna SMS, ale zda je to složené ze tří SMS nevím jak ověřit. Jinak psal jsem dodavateli a přišla odpověď "This you can set", no ale jak ? Návod k tomu je na pikaču, nevím přes jaké rozhraní. Zda přes SMS, nebo web, je k tomu i aplikace do telefonu, ale zatím jsem možnost jak to změnit nenašel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lochtan Vloženo 26. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2020 Zdravím, je mi doporučován GSM autoalarm DS 512 GPS z tohohle srovnání https://www.arecenze.cz/autoalarmy/ , že je to prej nejlepší volba cena/výkon, ale přeci jen je to za 5,4k tak bych rád věděl jestli s tím někdo máte zkušenost? Funguje všechno jak má? Případně máte nějaký jiný doporučení na GSM autoalarm, který není z Aliexpresu? Díky moc za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.