Srpen 23, 201213 r Ďakujem a aký je rozdiel medzi 940c a 941c? Edit: mám pravdu že 940C je európska verzia v km a 941C je v míľach? Upraveno Srpen 23, 201213 r od pemat
Listopad 4, 201212 r Zdravím, měl bych dotaz proč nemohu použít budíky z FII face do Fabia II. Co nebude fungovat? Nedá se to nějak překodovat? Nebo kde je vlastně problém? Děkuji za odpověď.
Listopad 16, 201212 r Nevíte jestli se dá u nás sehnat šablona pro maxidot v mílích? nebo celé budíky?
Listopad 16, 201212 r Přímo ve Škodovce? Šablona nebo jen celé budíky? Myslím si že by stačilo vyměnit šablonu ne?
Listopad 22, 201212 r Zdravím, pročetl jsem tady na fóru spoustu věcí o výměně obyč budíků za maxidot a měl bych jeden dotaz. Mám (teda čekám) na Roomstera (takže datum výroby prosinec 2012) a mám to jen s palubním počítačem, bez maxidot. Jestli jsem to pochopil dobře, tak v tomhle případě mi bude stačit koupit nové budíky s MaxiDOT (třeba tady nebo od někoho na fóru) a pak to stačí jen vyměnit v palubovce místo těch původních. Jelikož je tam ten palubní počítač, tak nepotřebuji žádnou další kabeláž ani nic podobného? A pochopil jsem také správně, že v případě té výměny bych pak potřeboval zajet do servisu, aby to nějak nakódovali? Diky.
Listopad 22, 201212 r Tak do servisu , to je rekneme drazsi reseni , spise bych vyuzil sluzeb nektereho ze zdejsih sikulu s ohledem na region ( s-talker , vasa , honza72 , ... )
Listopad 22, 201212 r Jasně, to jsem nějak zapoměl zmínit jako možnost:) Takže ale ty budíky můžu klidně vyměnit doma a půjdou normálně zapojit, jen pak musím někoho sehnat, kdo to napojí a nakóduje a to je vše. Pak to bude ukazovat vše jak má (údaje o spotřebě, dojezdu, info z rádia (swing), otevřené dveře a vše ostatní co by to dělat mělo)?
Listopad 22, 201212 r Takhle , radeji az budiky zamontujou primo oni , ono musis sparovat klice s immo. Ukazovat by melo vse teda pokud tam zas inzenyri nenarvali nakou komunikacni jednotku
Listopad 22, 201212 r Jasný tak díky za info. Když to půjde dobře, tak do toho půjdu až tak za 2-3 měsíce...
Prosinec 10, 201212 r chcel by som sa opytať či mi bude pasovať maxi dot z face do predface modelu? dik.
Prosinec 17, 201212 r ešte by som chcel vedieť ako zistím PIN zo starých budíkov? dík. chcem si tiež prerobiť maxi dot ale v postupe to chce aj starý pin a ten nemam.
Prosinec 17, 201212 r ešte by som chcel vedieť ako zistím PIN zo starých budíkov? dík. chcem si tiež prerobiť maxi dot ale v postupe to chce aj starý pin a ten nemam. Nemáš orig. přívěsek na klíče? Tam by měl být...
Leden 10, 201312 r a ešte niekto mi nevie poradiť co mam urobiť ked prpojím maxi DOT tak mi píše hlašku: chyba pri čtení klíčkú. čo mam urobiť? HELP. nechať zapnuté zapalovanie hoc aj na dva dni neponáha. dik.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.