Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
před 18 minutami, cosby napsal:

divné,mě funguje.

Jaký máš mail,řeknu a´t ti napíše

napiš mi to na cosby@centrum.cz

Asi už..kopíroval jsem to a asi jak je to tady na strankách tak ten @ se špatně kopíroval..

• o 2 měsíce později...
Vloženo

Zdravím, chtěl bych se prosím zeptat, jestli je někdo v okolí Českých Budějovic, Písku schopný nakódovat a přehodit MaxiDot (fabiaII FL 1,2 TSI 77kW r.v. 8/2014)

pin k MaxiDotu je nejspíše napsaný na něm, nevím přesně, jak vypadá a pin ke klíčům jsem bohužel nedostal

Vloženo
před 13 hodinami, Milhausek napsal:

pin se nepoužívá od roku výroby 2010, žádný mít ani nemůžeš... můžu udělat v Humpolci

poslána sz

• o 2 měsíce později...
  • o 1 měsíc později...
Vloženo
V 11. 7. 2019 na 11:45, Milhausek napsal:

Není problem v Humpolci dodat a namontovat

A co takhle předfaceliftový Maxidot do benzínového Roomstera s mílema? Dá se jako u Felicie jenom vyměnit podklad, nebo se musí vyměnit celé budíky? Maxidot už mám, jenom ty míle chybí.

• o 7 měsíců později...
Vloženo (editace)

Nazdar, zhanam uz dlhšie Maxidot do mojej Fabie 1.2HTP, rok vyroby 2009, benzin, ak mate niekto doma aj s pinom, beriem ich, kľudne aj z ciech, zaplatim postovne, a ak sa najde aj niekto v nitrianskom kraji, kto by to aj prehodil nieje problem prísť. Zhanam ich uz dlho, ale na benzin neviem nikde zohnat a ked hej nemaju k nim pin, tak kludne piste sem alebo ss, dakakujem.

Editováno: , autor: kablikar007
Vloženo

Zdravím,od včera tak nějak přočítám vlákna ale zeptám se narovinu.

Mám Fabii II 1,6TDI 55kw r.v 11/2012

Je bez maxidotu,kdybych ho tam chtěl dát musím přes diagnostiku nahrát kilometry?

A četl jsem že je potřeba nějaké přímé označení pro tuhle verzi fabie maxidotu.

Díky za odpověď ?

• o 2 týdny později...
Vloženo

Chcem sa opýtať dokáže maxidot predface ukazovat teplotu oleja, za predpokladu ze tam mám snímač kvality oleja, idemi oto, ze kebyze si ten snímač dorobim, či mi bude maxidot ukazovat tu teplotu. 

• o 7 měsíců později...
Vloženo (editace)

Na MAX DOT  mi  nejde mazat  servis  kulíkem   jedině  přes   počítač  ( a nezobrazuje se mi  v  MAX DOT  rádio  DANCE  najednou přestalo se zobrazovat  vše  originál )     a  nechci nikoho  obtěžovat    prosím  poradí mi  co  a kde  koupit   hlavně na  vymazání  servisu  a mazaní chyb    roomster 1.4  benzín 2006 prosinec   víc nepotřebuji   , nechci  stále  nikoho  otravovat   .   Je mi  jedno   zdali   kabelem  na počítač ,telefon  , nebo  přístroj   atd ,ale  v češtině  hlavně    . Prosím  kdo  to  má    doma a zkušenosti   - přesný typ  nebo  zajedu  Strakonicko  + 100km  . Plno  věcí  maže chyby  , ale  nemá   ZASE češtinu  nebo  ZASE nemaže  zase  servis. 

Děkuji 

Editováno: , autor: standa 2

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...