petulko Vloženo 2. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2020 Na str.4 som dal odkaz co som objednaval ja plechace a pneu. a vsetko pasuje ok. Pri vyvazovani som nemal ziaden problem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 2. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2020 je dobré i sledovat eshop ŠA, před pár měsíci tam měli výprodej kompletů Nokian na F3 a R za opravdu super cenu, třeba před zimou s něčím zase vyskočí. Já si vzal sadu rovnou u prodejce, nemusel jsem nic vyhledávat, porovnávat, kompletovat atd., ale hlavně spousta ušetřeného času za rozumnou cenu a kvalitu v porovnání s vlastním řešením. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cajky Vloženo 2. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2020 Od ŠA bych klidně vzal, ale bohužel mají rozměry pneu na 16" pouze 195x60. A jinak tady co jsem posílal, tak mi to samozřejmě pošlou též zkompletované. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 2. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2020 nevím co má Scala v TP za rozměry, já jsem dal místo letních 215/16" zimní 185/15" a jsou pro mě komfortnější. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cajky Vloženo 2. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2020 (editace) Já mám teď 17" a nějak se mi nechce do 15". Ale především taky proto, že rozměr 205x55 r16 je celkem rozšířený a není moc problém sehnat. Kdežto sehnat 195x60 s tím rychlostním indexem, co mám v TP je takřka nemožné. Navíc bych nemohl brát ani ve ŠA, protože tam mají u 195x60 R16 89H, ale já mám v TP u tohoto rozměru 89V. Editováno: 2. Srpen 2020, autor: cajky Doplnění fota Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cajky Vloženo 2. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2020 před 3 hodinami, petulko napsal: Na str.4 som dal odkaz co som objednaval ja plechace a pneu. a vsetko pasuje ok. Pri vyvazovani som nemal ziaden problem. Ať koukám jak koukám, tak nikde žádný jiný komentář od tebe nevidím a to jsem to projel už třikrát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 2. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2020 jenom doplním, že rychlostní index pro zimní může být bez problémů nižší, to si najdi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cajky Vloženo 2. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2020 Jj, něco jsem našel a pokud to tak podle zákona skutečně je a hlavně u pojišťoven a STK taky v cajku s tím, tak to se mi líbí. Ale pouze teda v případě, že by stačilo zadat v maxidotu tu maximální hodnotu, žádnou nálepku tam mít nechci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 2. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2020 podle zákona to je a pokud maš "sdělovač", nebo jak to tam píšou tak nahrazuje "nálepku" a tu v druhém autě nevozím i když jsem cosi vyrobil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuchar7 Vloženo 2. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2020 V případě použití zimních pneumatik (M+S) s nižší kategorií rychlosti, než je nejvyšší konstrukční rychlost vozidla, je nutno na tuto skutečnost upozornit dodatkovým označením formou nálepky, která musí být v zorném poli řidiče. Údaj na nálepce stanovuje nejvyšší přípustnou rychlost vozidla s namontovanými zimními pneumatikami, která nesmí být při provozu vozidla překročena. Upozornění formou nálepky může být nahrazeno zařízením trvale nainstalovaným ve vozidle (například palubním počítačem). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cajky Vloženo 2. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2020 (editace) Tak nakonec bych vzal odtud, jak jsem si uložil od někoho, kdo to tady dal dříve, jelikož výrobce je Škoda, takže pohoda. https://www.mojepneu.cz/skoda-scala-6x16-5x100-et40 A pneu nakonec toto - https://www.mojepneu.cz/continental-contiwintercontact-ts-860-205-55-r16-91h-2 Jaký názor máte na zesílené pneu? Vyplatí se to? Nebo je to zbytečné? Edit: a je nutné mít nálepku nebo zadáno v počítači, když má člověk nižší rychlostní index, ale jeho rychlost je pořád vyšší, než maximální konstrukční rychlost auta? Editováno: 3. Srpen 2020, autor: cajky Pneu vybrána Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtrack Vloženo 6. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2020 @cajky Continental nejlepší volba! Tyto gumy jsem měl na S2 citigo a byly moc dobré? Zesílené pneu mají tužší bočnici, jsou o něco pevnější, zvládnou i obrubník a auto lépe sedí při manévrování. Asi bych si připlatil. Na naší Scale máme letní i zimní XL a osobně asi bych do obyč nešel. Můj názor? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cajky Vloženo 6. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2020 (editace) Jj, vyhrály snad všechny testy, co jdou, tak je vezmu určitě. Jen nakonec beru patnáctky, ta cena oproti šestnáctkám je znát. Ale zesílená zatím bohužel není, celkově je teď nějak málo pneu skladem. Editováno: 6. Srpen 2020, autor: cajky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 6. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2020 Mě prodali v ŠA ty komplety Nokian taky v zesíleném XL provedení, takže je dává i výrobce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 18. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2020 @cajky už máš doma ty disky z toho odkazu? Zajímalo by mě, jestli budou mít fakt popis od Škododvky, nebo to budou "jen" KFZ, váhám, jestli koupit KFZ na netu, nebo orig. ve škodovce za 1700/ks. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cajky Vloženo 18. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2020 Ještě nemám, dnes nebo zítra budu objednávat. Ale měla by to být škoda, když je to tam jednak psané a druhak je tam uváděn kód. Ale i kdyby náhodou to byly kfz, tak to je taky v cajku. Dám vědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 18. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2020 ok, dík. množí se právě případy, že místo KFZ dojse nějakej shit, tak bych nerad řešit vratku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Obe Vloženo 27. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2020 Pánové, Objednával někdo tyto kola https://eshop.skoda-auto.cz/cs_CZ/kompletni-zimni-kolo-16-scala-kamiq-dot-2019/p/658073596? Já právě přemýšlím jestli jít do těchto, nebo koupit plechotrony samostatně a osadit je širšíma Nokianama WR D3? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 27. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2020 Nedávno se ta jejich sada řešila i u F3, plechy jsou kvalitní od výrobce pro prvomontáž. Já jsem loni vzal sadu na Rapida rovnou od prodejce už při koupi auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cajky Vloženo 31. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2020 @vormen Tak dneska přišly komplet kola. Nakonec jsem objednával 15" díky velké dostupnosti pneu, komfortu při jízdě atd. - https://www.mojepneu.cz/skoda-scala-6x15-5x100-et35 a k tomu https://www.mojepneu.cz/michelin-alpin-6-195-65-r15-95t-xl Na discích je napsáno VW, žádné KFZ. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
griveous Vloženo 13. Září 2020 Sdílet Vloženo 13. Září 2020 (editace) Zdravím, jelikož mám po prodeji Scaly disky které se nehodí roztečí na nový vůz tak nechávám k prodeji. Pneumatiky bych si nechal, jedná se o tuto saduhttps://eshop.skoda-auto.cz/cs_CZ/kolo-z-lehke-slitiny-hoedus-aero-16-pro-scala-kamiq/p/654071496F+FL8 disky jsem využil pro zimní pneu Editováno: 13. Září 2020, autor: griveous Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wazi Vloženo 13. Září 2020 Sdílet Vloženo 13. Září 2020 @griveous také zdravím. Sháním zrovna něco na zimu. Kolik si za ně představujete? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
griveous Vloženo 13. Září 2020 Sdílet Vloženo 13. Září 2020 Zaslal jsem SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
griveous Vloženo 14. Září 2020 Sdílet Vloženo 14. Září 2020 Cena za kus by byla 2500Kč, případně záleží na dohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petulko Vloženo 19. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2020 Pri prezuvani na zimné pneumatiky mi pracovník vravel že mi nahustil predné aj zadné na 2,5 . Je to ok? Na vycku nadrzi pisu ze predok je 2,5 uz na max. Zadok ma ešte rezervu. Väčšinou chodíme v aute 3 dospelý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.