Tomáš Fridrich Vloženo 1. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2019 Dobrý den nemá někdo zkušenost ohledně zvýšení Octavia 03 Greenline 1.6 potřeboval bych zvednout výšku vozu tahám karavan a při zapojení mi auto sedí opravdu nízko . Při vážení karavanu zatížení na kouli je 56 kg což za nenítapd moc. Přemýšlel jsem o podložkach pod pružiny nemá někdo zkušenost, nebo jsem našel měchy uložené do pružin a podle potřeby dofouklé .Díky za vaše názory Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlikP3 Vloženo 2. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2019 na tohle ses uz dival ? https://www.pruziny.info/zatezove-pruziny--skoda-octavia-iii-sedan--zesilene--zadni-naprava,1993.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Fridrich Vloženo 2. Říjen 2019 Autor Sdílet Vloženo 2. Říjen 2019 Na tohle jsem koukal, ještě jsem našel měchy do pružin, nebo podložky pod pružiny, tak nevím pro co se rozhodnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdoksS Vloženo 2. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2019 Čau, od madu jsem zadní pružiny měl na mondeu. Byla to ideální náhrada za samoniveláky, ale auto bylo dost tvrdé. Dělají i ty měchy do pružin, tak možná bych šel touto cestou. Můžeš si přitvrdit dle libosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.