Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Keď to bude dvojhmotny zotrvacnik  na octaviu3 ...1.6tdi najazdené 173tisic km.... aká cena je aj z robotou už to niekto menil.???? 

• 3 týdny později...

Pokud vím, tak dvouhmotu má pouze verze DSG. 

Sešlápneš spojku -> odpojiš převodovku. Pokud to mizí po sešlápnutí spojky tak problém bude někde v převodovce.

• 1 měsíc později...

Rovnaky problem mam aj ja. 1.6 TDI 81KW CRKB 2014 6ST GREENLINE. Obcas mi klepe ako keby na volnobehu a ked zoslapnem spijku prestane, rovnako ked zoslapnem spojku a pustim ju ... A nerobi to stale ale len sem tam :( Tu je video zo zvukom, diky za radu.

Mam 186tisic km a menil som pred asi 500km spojku , je tam jednohmota ako pisal niekdo vyssie.

https://yadi.sk/i/tTJCXd34JPoYZw

Upraveno od goldman5

Po výměně spojky ti to dělá stále?

U většiny případů je to způsobené výrobní vadou spojkové lamely (Škodovka to měnila v rámci záruky). U nových spojek by tento problém měl být ale vyřešen.

• 4 týdny později...

Áno robí to aj po výmene spojky. Nie úplne vždy niekedy pomôže znova vytlačiť spojku a prestane. Známy čo robí škoda prevodovky povedal ze to bude zvuk odtiaľ (už neviem čo to presne povedal). Ze to často robili a robia voľáke škodovky aj po výmene spojky a podla toho co pozerám nie len tu niesom jediný. Dokonca pri cuvani bez plynu keď pomaly mi tak ako keby vibruje. Nemôže to predsa aj tak byť spojkou ale keď je menena neviem no ?

Upraveno od goldman5

pokud ti to vybruje do pedálu při rozjíždění tak máš pokroucený přítlačák

Robi to jemne " vibrovanie " len pri cuvani bez plynu a ked pustam v urcitom momente . Pred vymenou spojky mi to nerobilo. Ale zvuk ako bolo pisane vyssie aj video som poslal , tak to robi stale :(

• 8 měsíců později...
V 5. 12. 2019 na 0:32, goldman5 napsal:

Rovnaky problem mam aj ja. 1.6 TDI 81KW CRKB 2014 6ST GREENLINE. Obcas mi klepe ako keby na volnobehu a ked zoslapnem spijku prestane, rovnako ked zoslapnem spojku a pustim ju ... A nerobi to stale ale len sem tam :( Tu je video zo zvukom, diky za radu.

Mam 186tisic km a menil som pred asi 500km spojku , je tam jednohmota ako pisal niekdo vyssie.

U me stejny problem...vymena spojky a klepe to vice..23000km najete. 1.6.TDI 81KW manual.

• 1 rok později...

Zdravím, našlo se nějaké řešení? Mám stejný problém. Díky

• 1 rok později...

Nasli ste niekto riesenie?moja o3 robi to iste

• 1 měsíc později...
V 5. 12. 2019 na 0:32, goldman5 napsal:

Ako ste to prosim vyriesili?

• 1 měsíc později...

Vyššie už písali, výrobná vada spojky. nevyriešili to, aj moja scala 2019 to má a po výmene pri 20k km to robila znova. 

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.