Radim29 Vloženo 11. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2019 Zdravím, jdu si pro radu. Byl jsem nucen k výměně převodovky, byl tam zlomený zub. Po výměně mám problém s PP, neumí rozeznat od 3 co je zařazeno, nic neukáže. Až u 6 ukáže zarazenou 5 a ze mam preradit na 6.otacky jsou vyšší o cca 300 bez byly před výměnou. Díky tomu že neukáže kvalt tak nesepne ani tempomat. U 3 a 4 když pustím spojku tak je cítí a i slyšet jakoby tuknuti. Přišlo mi jakoby si to tam teprve dosedlo po zařazení. Spojka jinak chodí normálně a jinak zvuk je ok. Byl menen i olej a i v Haldexu. Prosím o radu někoho zkušeného. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atlan Vloženo 11. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2019 Nas tam presne taky isty typ prevodovky? Sedia prevodove pomery? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radim29 Vloženo 11. Listopad 2019 Autor Sdílet Vloženo 11. Listopad 2019 Mam 2.0tdi 4x4 103kw. Bylo mi řečeno že tam je pouze 1 typ a ze tam obsadili tu stejnou. Ale realita mi přijde jiná. I ta 4 mi přišla že je jinde otackama. Označení ale neznám. Je možné že by tam dal špatný typ? Například z 4x2? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atlan Vloženo 11. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2019 No to budes musiet sa spytat skusenejsieho, ci tam ide nakodovat ina 6kvaltova prevodovka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15degren Vloženo 11. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2019 Silnější verze 2.0 TDi má delší převody než slabší verze. Jestli jsi měl silnější verzi a dali ti tam převodovku ze slabší tak určitě převody kratší budou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radim29 Vloženo 11. Listopad 2019 Autor Sdílet Vloženo 11. Listopad 2019 Před hodinou, 15degren napsal: Silnější verze 2.0 TDi má delší převody než slabší verze. Jestli jsi měl silnější verzi a dali ti tam převodovku ze slabší tak určitě převody kratší budou. Mám 103 kW. Silnější 125kw se snad ani nedávali do 4x4 ne? Ale je fakt ze ten rozdíl v otáčkách by tomu mohl odpovídat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 11. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2019 Tam dal někdo úplně jinou převodovku než tam patří a není určená ani pro 4x4 s výkonem 125 kw, protože 4x4 lze přehrát ze 103 kw na 125kw a bude to ukazovat doporučení řazení správně, tj. problém musí být ještě jiný...na převodovce by měl vyraženo označení(3 abecední písmena)....to zkus zjistit a uvidí se dál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 11. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2019 posledná moda je dávať prevodovky z OIII do OII a naraziť na ne aj správny kod raznicami :D tempomaty nejdú 4-5-6 , štartér chytá o zuby ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 11. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2019 A to mě zajímá:D Má někdo převodové poměry těch O3 skříní? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 11. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2019 V erwinu by měly být nebo v systému náhradních dílů.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radim29 Vloženo 15. Listopad 2019 Autor Sdílet Vloženo 15. Listopad 2019 V 11. 11. 2019 na 17:41, 15degren napsal: Tak označení původní teda nevím ale je tam dána ze stejné motorozace ale označení má jiné. Je možné aby i to mělo takový vliv na zvýšení otáček a nerozeznání kvalitu PC? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal84 Vloženo 3. Únor 2021 Sdílet Vloženo 3. Únor 2021 (editace) Ahojte, chcem sa spýtať, otec má podobný problém, je to na Superbe ale nechcem zakladať novú tému. Ide teda o Superb TDi, 103kW, ročník 2011. Bola menená prevodovka a taky to po výmene špatne ukazuje rychlosť (napr 4. stupeň vobec neukazuje a na tomto stupni nejde ani tempomat) a pocitovo vraj aj auto špatne jede. Prikladam obrázky originálnej prevodovky a "novej" po výmene. Jedná sa o ten samý typ WWO ale je vidieť že to značení nie je úplne stejné. Otec zisťoval že je ta nová prevodovka z Passatu. Znamená teda to označenie WWO že sú prevodovky zamenitelné len tu novú treba naprogramovať na Superba alebo aj tak sa može jednať o nekompatibilné prevodovky? Ďakujem Vám za akékolvek rady. Povodná prevodovka: "Nová" prevodovka z Passatu (B6 myslím) Editováno: 3. Únor 2021, autor: michal84 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 3. Únor 2021 Sdílet Vloženo 3. Únor 2021 ako si na to prišiel že toto je kod prevodovky ? ten je vypieskovaný na rovnej ploche pred kulisou radenia vedla silenbloku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal84 Vloženo 3. Únor 2021 Sdílet Vloženo 3. Únor 2021 No tak to neviem :-) ... ja som tu prevodovku nevidel, fotil to otec. Už som mu napsal nech sa pozre ešte jednou ... díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 3. Únor 2021 Sdílet Vloženo 3. Únor 2021 však aj číslo skrine je iné tak ťažko bude rovnaký kod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal84 Vloženo 3. Únor 2021 Sdílet Vloženo 3. Únor 2021 (editace) Je pravda že ma nenapadlo že to není číslo prevodovky ale je to číslo samotného komponentu, tej skrine ale jak to myslíš? Číslo komponentu je rovnaké na oboch, je to: 02Q 301 107 Očividne ale pojde o dvoch dodavatelov pretože napr logo vypadá ináč, na jednom logo VW audi a na druhom len VW AG Mňa zmiatlo že som niekde na nete našiel jak bolo psané o type WWO ale asi to bola taky špatná informace. Nicmene už som otca informoval tak keď bude mať nafotené správne označenie tak potom sa uvidí :-) Editováno: 3. Únor 2021, autor: michal84 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 4. Únor 2021 Sdílet Vloženo 4. Únor 2021 však jedna je J a jedna AA a iný materiál takže aj iná fabrika a rok ... zbytočne strácame čas , hore na rovnej ploche je vypieskovaný kod prevodovky , a určite nebude rovnaký kedže máš iné prevodové pomery evidentne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal84 Vloženo 23. Únor 2021 Sdílet Vloženo 23. Únor 2021 (editace) Konečne mám tie správne informace, jedná sa teda tieto prevodovky: Originál - LHD Nová po výmene - KNS Znamená teda keď je to iný typ že sa nedá zameniť alebo je možné prekódovanie? Díky Editováno: 23. Únor 2021, autor: michal84 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal84 Vloženo 4. Březen 2021 Sdílet Vloženo 4. Březen 2021 Ahojte, nikto nevíte, nemáte s týmto skúsenosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.