Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj, nejde mi žárovka v popelníku. Jaká tam je ? lol

Ahoj, nejde mi žárovka v popelníku. Jaká tam je ? lol

drahá a mrňavá :D Rozdělej popeník, vytáhni ji a kup ve Škodovce tu samou. Je to žárovka zabastlená v plastu, nerozdělává se to, je to jako celek. Ale cenu si už nějak nepamatuju. Jen vím, že to bylo kurevsky drahé na to, jaká je to pitchovinka. Ale neboj, je to v řádu stokorun, jen mi to přišlo nehorázná cenovka za skoro nic.

jo, a liší se to podle roku výroby a možná i verze. Doporučuju vyndat a se vzorkem vyrazit na nákup nové. Jinde než v autorizáku to asi nekoupíš.

U modelu 2001 jsem tam nacpal jen samotnou mrňavou skleněnku. Už to nevím jistě ale asi 1,2 watu. Fousky se musí odehnout dopředu o 180stupňů a zasunout.

• 3 měsíce později...

Taky mi nesvítí popelník. Jak se k té žárovce leze? To se vycvakne manžeta od řadičky a tam jsou tuším šroubky co drží ten popelník a celej se musí vyndat ven? Nebo jak? Dík

Taky mi nesvítí popelník. Jak se k té žárovce leze? To se vycvakne manžeta od řadičky a tam jsou tuším šroubky co drží ten popelník a celej se musí vyndat ven? Nebo jak? Dík

4 šroubky... musí jít ven...

ptal jsem se na tu žárovičku ve Škodovce na Jarově a bylo mi řečeno, že stojí 250,- Kč

:o To sou Pěkný datle.Ža se nestydí.Mě to taky nesvítí,ale věřím že to nějak zbastlím skleněnkou. :blbec:

Taky mě to nesvítilo a vyřešil sem to tak že sem místo té původní žárovky dal celoskleněnou 12V 1,2W. Z patice sem vytáhl ty dva kontakty,a do těch dírek ponich sem zasunul drátky ze žárovky a ty kontakty sem tam zatlačil spátky.Cena opravy - pár korun za žárovku :D

Taky mě to nesvítilo a vyřešil sem to tak že sem místo té původní žárovky dal celoskleněnou 12V 1,2W. Z patice sem vytáhl ty dva kontakty,a do těch dírek ponich sem zasunul drátky ze žárovky a ty kontakty sem tam zatlačil spátky.Cena opravy - pár korun za žárovku :D

jo jo, také jsem to řešil podobně. Vytáhnout (opatrne) starou žarovku z palstove objímky a koupit novou stejne velikosti. Popelník mi svítí a je to ok.

:palec2: Už svítím :rock:

pouzit sa da aj "pristrojova" ziarovka na 12V, dostat ich za par kacek v obchodoch s elektrosuciastkami. su biele a da sa na ne kupit aj silikonova farebna cepicka -- Irenko, ja nechcu cepicku -- :D take ziarovky sa daju pouzit aj v autoradiach kde nie su ledky

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.