Říjen 29, 200618 r Ahoj, nejde mi žárovka v popelníku. Jaká tam je ? drahá a mrňavá Rozdělej popeník, vytáhni ji a kup ve Škodovce tu samou. Je to žárovka zabastlená v plastu, nerozdělává se to, je to jako celek. Ale cenu si už nějak nepamatuju. Jen vím, že to bylo kurevsky drahé na to, jaká je to pitchovinka. Ale neboj, je to v řádu stokorun, jen mi to přišlo nehorázná cenovka za skoro nic.
Říjen 29, 200618 r jo, a liší se to podle roku výroby a možná i verze. Doporučuju vyndat a se vzorkem vyrazit na nákup nové. Jinde než v autorizáku to asi nekoupíš.
Říjen 29, 200618 r U modelu 2001 jsem tam nacpal jen samotnou mrňavou skleněnku. Už to nevím jistě ale asi 1,2 watu. Fousky se musí odehnout dopředu o 180stupňů a zasunout.
Únor 4, 200718 r Taky mi nesvítí popelník. Jak se k té žárovce leze? To se vycvakne manžeta od řadičky a tam jsou tuším šroubky co drží ten popelník a celej se musí vyndat ven? Nebo jak? Dík
Únor 4, 200718 r Taky mi nesvítí popelník. Jak se k té žárovce leze? To se vycvakne manžeta od řadičky a tam jsou tuším šroubky co drží ten popelník a celej se musí vyndat ven? Nebo jak? Dík 4 šroubky... musí jít ven...
Únor 6, 200718 r ptal jsem se na tu žárovičku ve Škodovce na Jarově a bylo mi řečeno, že stojí 250,- Kč
Únor 6, 200718 r To sou Pěkný datle.Ža se nestydí.Mě to taky nesvítí,ale věřím že to nějak zbastlím skleněnkou.
Únor 6, 200718 r Taky mě to nesvítilo a vyřešil sem to tak že sem místo té původní žárovky dal celoskleněnou 12V 1,2W. Z patice sem vytáhl ty dva kontakty,a do těch dírek ponich sem zasunul drátky ze žárovky a ty kontakty sem tam zatlačil spátky.Cena opravy - pár korun za žárovku
Únor 7, 200718 r Taky mě to nesvítilo a vyřešil sem to tak že sem místo té původní žárovky dal celoskleněnou 12V 1,2W. Z patice sem vytáhl ty dva kontakty,a do těch dírek ponich sem zasunul drátky ze žárovky a ty kontakty sem tam zatlačil spátky.Cena opravy - pár korun za žárovku jo jo, také jsem to řešil podobně. Vytáhnout (opatrne) starou žarovku z palstove objímky a koupit novou stejne velikosti. Popelník mi svítí a je to ok.
Únor 7, 200718 r pouzit sa da aj "pristrojova" ziarovka na 12V, dostat ich za par kacek v obchodoch s elektrosuciastkami. su biele a da sa na ne kupit aj silikonova farebna cepicka -- Irenko, ja nechcu cepicku -- take ziarovky sa daju pouzit aj v autoradiach kde nie su ledky
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.