JanSt Vloženo 19. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2019 Dobrý den, na display infoteinmnetu Bolero se v horní části vpravo zobrazuje stav baterie připojeného telefonu, signál a následuje občas červerná ikona. Vypadá jako obrácené písmeno P a nad ním tečka, nebo spíš kolečko, přes něj svislá čára a nad ní tečka. Co tento symbol znamená? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 19. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2019 Ikona bezdrotoveho nabijania Qi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanSt Vloženo 19. Prosinec 2019 Autor Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2019 (editace) Super, děkuji moc. Pro úplnost, v manuálu je to v části "Phone box". V popisu infotainmentu, kde bych to očekával, popis ani odkaz není. V manuálu 07-2019 je to strana 153, u 11-2019 strana 165. Bílá - telefon je v odkládací schránce, je rozpoznaný a nabíjí se. Šedá - telefon není v odkládací schránce / telefon nepodporuje bezdrátové nabíjení / telefon je plněnabitý. Červená - telefon je v odkládací schránce, je rozpoznaný, ale není možné ho nabíjet. Symbol není zobrazený - funkce je nedostupná Editováno: 5. leden 2020, autor: JanSt doplnění 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joscer Vloženo 19. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2019 Návod k obsluze strana 154 dole a pokračování na další straně. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 19. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2019 Návody dnes nikdo nečte? Nečte! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 19. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2019 Tak by mal,ved na to su a nepytal by sa tu kazdu chvilu kazdy na bezne veci,ktore su vysvetlene detailne v navode.Hold auto uz nieje dnes iba o volenate a pedaloch. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 19. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2019 Přesně tak, jsou tu kvanta zbytečných dotazů. Ono neškodí dát si i opáčko návodu, proteže i mě z palice něco vypadne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joscer Vloženo 19. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2019 A kdo si začátek tohoto vlákna přečte a do návodu se stejně nepodívá, nabyde dojmu, že když je ta ikonka červená, tak právě nabíjení probíhá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 19. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2019 (editace) před 39 minutami, ben06 napsal: Návody dnes nikdo nečte? Nečte! Bohužel. I když je to rychlejší a poučnější, tak lidi radši dřepí u PC nebo mobilu a čekají až jim to někdo řekne. Chápu to ve smyslu lenosti, která zřejmě převyšuje nad potřebou rychlosti kterou dnes trpí většina lidí. To je na vědecký studium ? Editováno: 19. Prosinec 2019, autor: šulda Úprava txt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 19. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2019 Opět pravda, to je napříč fóry a kdyby dcera nedělala Phd. v jiném oboru tak by měla téma na ten vědecký výzkum. Sám jsem stará škola co vyrostla jen na papíru a nějak mi to zůstalo, že čtu manuály škodovky a že jich už v archivu mám. Dokonce jsem díky archivu jednomu mladýmu vykladači historie natrhl *rdel na foru nějaké jawamanie. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.