Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Najde sa tu niekto s facelift-ovym MAXIDOT-om a starym palivomerom, ktoremu to ukazuje spravne mnozstvo paliva? Potreboval by som obsah EEPROM-ky v tych budikoch, nechce sa mi menit kvoli tomu palivomer.

Obrat se na Cosbyho ten myslím měl, nebo dokonce má. A epromku taky umí překopat.. A když nemá tak umí zjistit.

Upraveno od Cidling

je to flash eprom, zalezi odkud jsi

• Autor

Tak teraz som trochu vedla. V budikoch je mikrokontroler (to je ten velky svab od MICRONAS-u), ten ma v sebe pamat programu (FLASH-ka vo vnutri toho svabu) ktory riadi cele budiky a potom je tam malicky 8-pinovy svab (to je ta EEPROM-ka 93C86). Podla mna, jedine co sa da preprogramovat je ta mala seriova EEPROM-ka 93C86. Aby tie budiky ukazovali spravne palivo, je nutne preprogramovat tu EEPROM-ku 93C86, ak sa mylim tak ma opravte.

Som z Blavy.

Upraveno od Janesak

eprom je to mrnavy u repracku

bobik jenom tak trosku mate :-)

opravdu je treba preprogramovat tu 93C86..bohuzel obsah pro stary palivomer nemam

;)-_-

taky nemam, kdyby jsi to mel bliz tak mohu zaridit

Mam doma cely MAXIDOT naprogramovany na stary palivomer.Ak si to vies vycitat tak sa mozes stavit dam k dispozicii.Je mi momentalne na hovno.Auto je kaput!

Mam doma cely MAXIDOT naprogramovany na stary palivomer.Ak si to vies vycitat tak sa mozes stavit dam k dispozicii.Je mi momentalne na hovno.Auto je kaput!

Jak kaput?

• Autor

Bobik to male u repraku je seriova EEPROM (konkretne 93C86-16Kilobit), eprom-ky su stare typy pamati mazatelne UV svetlom(alebo OTP One Time Programmable) vacsinou v puzdre DIL alebo PLCC atd., ale nikdy nie v 8-pinovom SOIC puzdre.

Makov, viem to vycitat, ale zatial iba vypajkovanim tej 93C86, precitanim v programatore a opatovnym zapajkovanim. Mam VAGPROG, ale ten nevie citat faceliftovy MAXIDOT, nevie sa do neho prihlasit. Ale dik za ochotu, skusim pockat, mozno sa niekto najde s obsahom tej EEPROM-ky v subore.

Bohuzial celna zrazka.Mama v pohode ale auto dost rozbite.

tak to mi je lúto!! kurňa :(

hm, aj ja sa pripajam :( Zhruba pred rokom som takto prisiel o auticko... :rip:

Upraveno od fabka

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.