Jan R. Vloženo 6. Květen 2021 Sdílet Vloženo 6. Květen 2021 Tady říká opak, třeba prototyp byl jiný čas 06:10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 6. Květen 2021 Sdílet Vloženo 6. Květen 2021 Graphite, Moon, Race, Velvet Ještě chybí černá Magic, modrá Energy, stříbrná Brilliant, bílá Candy, oranžová Proenix Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 6. Květen 2021 Sdílet Vloženo 6. Květen 2021 Udělal jsem modelovou verzi, odpověď. 1.0 81kW manuální převodovka, výbava Style, litá kola 17" Procyon šedé, modrá metalíza, vyhřívané čelní sklo, tažné zařízení, adaptivní tempomat, bezdrátový Smartlink, 8 reproduktorů, záruka na 5 let - ceníkovka 489tis. Jestli to je hodně / málo musí zvážit potencionální kupci, určitě bych do toho nešel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 6. Květen 2021 Sdílet Vloženo 6. Květen 2021 (editace) @Jan R. ty ceny prosím čerpáš odkud ? Editováno: 6. Květen 2021, autor: ski1961 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 6. Květen 2021 Sdílet Vloženo 6. Květen 2021 Tak jsou tam drátky.Ověřeno u PR managera Škodovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 6. Květen 2021 Sdílet Vloženo 6. Květen 2021 před 12 minutami, ski1961 napsal: @Jan R. ty ceny prosím čerpáš odkud ? Poslal jsem prodejci, co jsem měl Fabii toto znění a on poslal odpověď. Je vstřícný, nahánějí kde se dá. Ceny jsou jen předběžné pro ně, dle prvotního zájmu si myslím upraví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 6. Květen 2021 Sdílet Vloženo 6. Květen 2021 V září se svezu na porovnání, ale místo té F3 MPi bych to viděl na Sandero 3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 6. Květen 2021 Sdílet Vloženo 6. Květen 2021 ta cena je naprosto šílená..raději ani nechci vědět, na kolik pak vyjde taková 1.5 TSI s nějakou lepší výbavou...naprosto mimo realitu :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chicacherrycola Vloženo 6. Květen 2021 Sdílet Vloženo 6. Květen 2021 Osobně jsem doufal, že Style v šedé graphite s 70 nebo 81kW motorem, 16" kolama, KESSY, bezdrátovým SmartLinkem (a dobíjením), virtuálním kokpitem a parkovacíma kamerama vzadu (+ senzory vepředu a vzadu) bude okolo 420-440. Ale těch 489 za výše uvedenou výbavu mě poněkud překvapilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DušanV Vloženo 6. Květen 2021 Sdílet Vloženo 6. Květen 2021 (editace) Před hodinou, Jan R. napsal: Udělal jsem modelovou verzi, odpověď. 1.0 81kW manuální převodovka, výbava Style, litá kola 17" Procyon šedé, modrá metalíza, vyhřívané čelní sklo, tažné zařízení, adaptivní tempomat, bezdrátový Smartlink, 8 reproduktorů, záruka na 5 let - ceníkovka 489tis. Jestli to je hodně / málo musí zvážit potencionální kupci, určitě bych do toho nešel. @ski1961 No tak jestli je 489 tisíc Kč ceníková cena za 1.0 Tsi 81kW ve výbavě Style, tak si tam u toho 1.5 Tsi s DSG (bez automatu prý zatím ne) připočítej cca 80.000,- Kč (takový je rozdíl např. u Scaly) a máš tam cenu 569.000,- Kč. Pokud tam nebudeš chtít takovou palbu výbavy jako si nakonfiguroval Jan R., tak stejně to 1/2 miliónu Kč asi dá. PS: Už se těším na FIV ve výbavě Active, s 1.0 Mpi 59 KW, nakonec já mám osobně auto na přepravu z A do B a aby aspoň solidně vypadalo a solidně jezdilo. Vše ostatní je mi fuk. Kdo chce výbavu par excelanc, ať platí. :-) Editováno: 6. Květen 2021, autor: DušanV 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 6. Květen 2021 Sdílet Vloženo 6. Květen 2021 @DušanV no to se asi načekáš na Active, nebo jak to myslíš ? pokud jsem dobře četl informace, tak Active u nás vůbec nebude nebo se pletu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 6. Květen 2021 Sdílet Vloženo 6. Květen 2021 Tak když vezme člověk že Sandero se silnějším litrem, výhřev sedadel, automatická klimatizace atd. stojí skoro 390tis. tak to není až takový rozdíl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 6. Květen 2021 Sdílet Vloženo 6. Květen 2021 Nepleteš.Active v ČR se nebude prodávat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DušanV Vloženo 6. Květen 2021 Sdílet Vloženo 6. Květen 2021 Zatím ne, ale věřím , že časem ano. Když tak není problém si ho koupit jinde, kde se bude v EU prodávat (nějaká sousední země se určitě časem najde, možná Polsko, Slovensko?) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 6. Květen 2021 Sdílet Vloženo 6. Květen 2021 Ale tvrdili, že každý model bude mít levnou verzi, možná F4 i Scalu jako v SK udělají Active. By mohli nasadit od 299t. U O4 to udělali a auta jsou na ulicích vidět, čechům to stačí. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DušanV Vloženo 6. Květen 2021 Sdílet Vloženo 6. Květen 2021 Právě, že si myslím, že na tohle bude čekat vícero soukromých zájemců o nové auto a i o tu Fabii IV. Rozhodně to asi nebude hned, ale kdo chce, tak si počká. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 6. Květen 2021 Sdílet Vloženo 6. Květen 2021 Ambition v základu 15" s poklicemi Calisto 185/65 R15. Style má v základu sice hliníková, ale též v rozměru 185/65 R15 vzor Rotare. 16, 17 vše platit. MC budou 16" v základu jako u Scaly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 6. Květen 2021 Sdílet Vloženo 6. Květen 2021 před 1 minutou, DušanV napsal: Právě, že si myslím, že na tohle bude čekat vícero soukromých zájemců o nové auto a i o tu Fabii IV. Rozhodně to asi nebude hned, ale kdo chce, tak si počká. Oni zatím vychytají mouchy ( snad ne rok a půl jako O4) a bude to fajn auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DušanV Vloženo 6. Květen 2021 Sdílet Vloženo 6. Květen 2021 Každý to máme nastaveno jinak, ale mě v současné době jaksi nedává moc smysl kupovat auto velikosti Fabie za cenu přesahující 1/2 miliónu korun. Snad jen nějaký mimořádný model Fabie, jako to má teď Toyota Yaris s tím sportovním modelem (ale tam je cena cca 1 mil) a budoucím neklesajícím potenciálem v ceně nebo jako budoucí sběratelskou raritu , ale jinak proč? Za cenu 1/2 miliónu už bych kupoval úplně něco jiného, ale jak píši proti gustu...? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 6. Květen 2021 Sdílet Vloženo 6. Květen 2021 (editace) Přesně tak, mě to přijde mimo. Nějakou výbavu nemám, kterou bych plně nevyužil, ale za to auto 4,7m. Ale jsou kupci malých nabušených verzích třeba velikostí garáže, lepší parkování v centru, nepotřebují 600l, atd. 2. soupis takový universální základ 1.0 70 kW manuální převodovka, výbava Ambition, litá kola 16" Proxima šedé, šedá metalíza, zadní el. okna, kožený paket, zadní parkovací senzory, tempomat, Smartlink, 8 reproduktorů, záruka na 5 let za 423500,- ( stále s man. klimou, bez světelného senzoru, 5st. převodovka,...) Editováno: 6. Květen 2021, autor: Jan R. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 6. Květen 2021 Sdílet Vloženo 6. Květen 2021 Představa pěkná, dát 2.0TSi 207 koní z Pola GTI, zelenou Mambu, cenu 700 v Evropě by jich jezdilo dost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twisted Vloženo 6. Květen 2021 Sdílet Vloženo 6. Květen 2021 Myslím, že je to nereálné, už tak jim Fabia vůbec nepomáhá s emisemi. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 6. Květen 2021 Sdílet Vloženo 6. Květen 2021 (editace) Mám soupis z katalogu základní výbavy, nemám dokument šířit, ale deštník a přední halogen mlhovky bude vždy, interiéry se jmenují Kota a Nuba. Že není v základu světelný senzor, za mě největší fail. Chrom lišta jako u Rapidu v základu Style, Paket Ambition Plus-tempomat, kožený MuFu a zimní paket. Bederní opěrky vpředu základ pro Style ! Editováno: 6. Květen 2021, autor: Jan R. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atlan Vloženo 6. Květen 2021 Sdílet Vloženo 6. Květen 2021 V 26. 2. 2021 na 14:54, atlan napsal: Jj zaklad za 360tis, a pouzitelna vybava za min 450tis. To bude radosti A to ste nad tym ohrnali nos ze drahe. Ze to tak nemoze byt. Alesom sa trafil co :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 6. Květen 2021 Sdílet Vloženo 6. Květen 2021 JJ, použitelné za 450 a ještě s kompromisy. Aspoň, že to vypadá hezky, ten předek BMW 1 lidi to budou kupovat jako divý. Zanedlouho čekám zprávu máme xx set objednávek v předprodeji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.