Twisted Vloženo 6. Květen 2021 Sdílet Vloženo 6. Květen 2021 Ten základ za 330 vypadá naprosto použitelně. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 6. Květen 2021 Sdílet Vloženo 6. Květen 2021 Ale s paketem Plus aspoň kožený volant ne ten PUR a metalízu, modrá Energy fakt ne. Viděl jsem v Kamiqu, nic moc na omak i pohled. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malarkey Vloženo 6. Květen 2021 Sdílet Vloženo 6. Květen 2021 (editace) Podle mě ta základní barva ani moc dlouho nevydrží a většinou je po pár letech vidím takové vyšumělé, ale je pravda že tomu na základ do města mnoho neschází. Do roka bude akční výbava, výkupní bonus a třeba sleva u prodejce a půjde asi kolem těch 320-350 tisíc koupit. Každopádně víte jaké fabci potkáváme u nás nejčastěji ? Active 1.0 MPI co nemají ani ten kožený volant v ceně mezi 220-300 tisicema. Editováno: 6. Květen 2021, autor: Malarkey 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 6. Květen 2021 Sdílet Vloženo 6. Květen 2021 Tohle je ideální kombinace pro důchodce, u Kauflandů Activů stojí dost. Nedávno tady z bazaru zmizela Active dokonce s černými klikami bez klimy. Proto nedávné prohlášení na levné verze pro část čechů jedině dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malarkey Vloženo 6. Květen 2021 Sdílet Vloženo 6. Květen 2021 (editace) Já si popravdě myslel že ošklivé auto nemůže už nikdo dobrovolně chtít, ale těm starším ročníkům 60+ přijdou i tahle auto hezká. Jezdi ke mě do obchodu jeden čilý důchodce co si k důchodu ještě meloucháři původním řemeslem a s prodavači se baví že musí do Škodovky protože měnil pneumatiky a svítí mu teď senzor tlaku. Neví jak to vypnout a je z toho nešťastný. F3 měl v úplném základu, která na to má tlačítko pod volantem. Řekl jsem mu ať přijede příště Fabií a že mu to vymažu, byl fakt hrozně ráda že to nemusí řešit. To si potom vážně uvědomíte, že pro ně už je vše kromě volantu ani ne tak zbytečné jako spis komplikované a nechtějí to. Takže pokud fabii 4 active udělají věřím že se prodá i když podle mě už je to příšera 😁. Editováno: 6. Květen 2021, autor: Malarkey Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atlan Vloženo 6. Květen 2021 Sdílet Vloženo 6. Květen 2021 A vy si myslite ze ludia tie peniaze hrabu pod stromami alebo co? Bez sance predaje pojdu dole len tak fukne. Stredna trieda vam O4 ani scalu nebude kupovat ked nemaju kde byvat, polystyren isiel o 150% hore s cenou, tak ze kupa takej Bytocnosti ako nove auta sa odsuva na neurcito. A toboz nie konzervy ako je fabia, kde nenatrepes sedacky a chcu za to pol miliona. A to este treba pocitat s zdvihnutim ceny. Vramci myslenia menejzerov, mame male zisky zvysime ceny. Navyse cim dalej tym lacnejsie sa vyraba len su na tom velke zisky. Tak ze to znamena ze si kupite rovnaky srot ako dacua len o 100tis drahsi a to sa vyplati. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DušanV Vloženo 6. Květen 2021 Sdílet Vloženo 6. Květen 2021 To, že někdo neumí vyresetovat a nastavit senzor tlaků asi nebude o věku, ale spíše o intelektu, nebo také i o lenosti, pohodlnosti, nakonec těch dotazů o funkcích auta a jeho nastavení je tady přehršel a to by stačilo si jen si přečíst obyčejný návod k obsluze. Jinak o tom jestli je pro někoho auto hezké, nebo ošklivé, většinou nerozhoduje jestli je to tzv. plná, nebo holá výbava, spíše si myslím, že je to dané jak se konstruktérům/dizajnérům podařilo vizuálně auto sestavit, viz. třeba Fabie II, kterou opravdu moc lidí nemuselo, no a o Fabii IV si myslím, že je to extériérově celkem hezky sestavené auto a i ta tzv. holá verze nemusí způsobovat nějaké opovržení. Samozřejmě, asi nikdo si nebude kupovat auto, které se mu hnusí, na druhou stranu takových aut asi už moc není a nakonec mnoho lidí při koupi nového auta řeší podstatnější věci. Já sám bych si tedy ani moc netroufal říci o nějakém typu auta, tedy třeba o té Fabii IV ve výbavě Active, že to bude příšera, dokud bych ji neviděl na vlastní oči. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malarkey Vloženo 6. Květen 2021 Sdílet Vloženo 6. Květen 2021 (editace) Jasně že je to subjektivní názory, ale za mě může být auto sebe hezčí, ale se základní barvou, na plechačich, klikama v plastu a gigantickou parabolou pro H7 žárovkou je auto prostě hnusné. Proto taky mluvím o tom že i to si najde svého zákazníka, protože spousta starších lidí řekněte, že to auto je hezké a přesně to chtějí a být na mě, tak by jim nějakou tu "juniorku" udělat mohli. Editováno: 6. Květen 2021, autor: Malarkey Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 6. Květen 2021 Sdílet Vloženo 6. Květen 2021 Třeba se tento rok poštěstí třeba v SK nebo PL najít Active v Energy na 14" s PUR volantem, pak posoudíme . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 8. Květen 2021 Sdílet Vloženo 8. Květen 2021 Příplatková výbava: Asistovaná jízda 2.0-56 000 Kč Oranžová Phoenix-18 600 Kč Style Plus-20 000 Kč Vyhřívané čelní sklo-5 900 Kč Nádrž 50 litrů-1 000 Kč Kolenní airbag a zadní airbagy-12 000Kč 18" kola LIBRA-38 500 Kč Tažné zařízení,odnimatelné-17 900 Kč Zadní kotoučové brzdy-2 000 Kč Parkovací kamera-7 500 Kč 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DušanV Vloženo 8. Květen 2021 Sdílet Vloženo 8. Květen 2021 Tak za tu větší nádrž jen 1000,- Kč navíc, tak to je dobrá cena, bral bych to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malarkey Vloženo 8. Květen 2021 Sdílet Vloženo 8. Květen 2021 Parkovací kameru na fabce bych oželel, ale cena za dodělání nějaké slušné nebude menší, taktéž asi ok. Zadní kotouče bych taky asi oželel, ale větší nádrž a vyhřívané čelní sklo za ten poměrně rozumný příplatek se určitě vyplatí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 8. Květen 2021 Sdílet Vloženo 8. Květen 2021 Ze superfóra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chicacherrycola Vloženo 8. Květen 2021 Sdílet Vloženo 8. Květen 2021 Překvapuje mě ten skok za 81 kW 40k, u ostatních modelů jako Scala a Kamiq je 70kW -> 81kW za 20k, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 8. Květen 2021 Sdílet Vloženo 8. Květen 2021 Je 20, těch 359 prezentovaných za Style je k MPI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chicacherrycola Vloženo 8. Květen 2021 Sdílet Vloženo 8. Květen 2021 Takže 70kW bude 380? Když člověk přihodí Style Plus, větší nádrž a parkovací kameru, nějakou nemetalickou barvu (bílá?), a jsme na ~420? Doufám, že bude existovat něco jako Paket Connectivity u Scaly (Virtuální kokpit + bezdrátový SmartLink + bezdrátové nabíjení) za cenu okolo 15000 - jinak to už bude poměrně drahá sranda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 8. Květen 2021 Sdílet Vloženo 8. Květen 2021 Ano Ano ten samý paket za stejnou cenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hnatik Vloženo 9. Květen 2021 Sdílet Vloženo 9. Květen 2021 V 8. 5. 2021 na 10:29, Dixik2 napsal: Příplatková výbava: Asistovaná jízda 2.0-56 000 Kč Oranžová Phoenix-18 600 Kč Style Plus-20 000 Kč Vyhřívané čelní sklo-5 900 Kč Nádrž 50 litrů-1 000 Kč Kolenní airbag a zadní airbagy-12 000Kč 18" kola LIBRA-38 500 Kč Tažné zařízení,odnimatelné-17 900 Kč Zadní kotoučové brzdy-2 000 Kč Parkovací kamera-7 500 Kč A co takhle cena za vyhřívaný volant? Resp. bude v nějakém paketu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 9. Květen 2021 Sdílet Vloženo 9. Květen 2021 MuFu volant vyhřívaný-3 500 Kč MuFu volant vyhřívaný s pádly DSG-3 500 Kč Sportovní MuFu volant vyhřívaný-7 000 Kč Sportovní MuFu volant vyhřívaný s pádly DSG-7 000 Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twisted Vloženo 9. Květen 2021 Sdílet Vloženo 9. Květen 2021 (editace) Není ta cena tažného vysoká? Snad bude aspoň možnost objednat přípravu, jinak to bude asi vzácnost a možná velká výhoda při prodeji. Editováno: 9. Květen 2021, autor: Twisted Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 9. Květen 2021 Sdílet Vloženo 9. Květen 2021 Příprava pro Tažné zařízení zatím v ceníku není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 9. Květen 2021 Sdílet Vloženo 9. Květen 2021 (editace) V 6. 5. 2021 na 11:04, ski1961 napsal: @DušanV no to se asi načekáš na Active, nebo jak to myslíš ? pokud jsem dobře četl informace, tak Active u nás vůbec nebude nebo se pletu ? Automobilka už říká opak, už to připouští Editováno: 9. Květen 2021, autor: Jan R. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 10. Květen 2021 Sdílet Vloženo 10. Květen 2021 https://m.autorevue.cz/nova-skoda-fabia-2021-cena-v-cr-kompletni-cenik-pakety-priplatky-kola-laky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DušanV Vloženo 10. Květen 2021 Sdílet Vloženo 10. Květen 2021 (editace) No v něčem Škodovka ve výbavě přidala, ale v něčem zase ubrala. Já kupoval Fabii III ambition a v základu jsem měl malý kožený paket a litá 15" kola, za tyhle docela drahé položky musíte u Fabie IV ve výbavě ambition připlácet, takže tvrzení fabriky že sice zdražila, ale za to dala více výbavy je tak půl na půl. Přijde mi to, že postupně za roky u Fabie III v rámci šetření za každou cenu osekávala výbavu a teď některé prvky z nich u Fabie IV zase vrací a hle Fabia IV je najednou lépe vybavená než F III. Tedy objektivně přiznávám, že ano, je lépe vybavená, ale to hlavně u asistenčních systémů za které se sbírají body v NCAP a donutily je k tomu samozřejmě taky tlaky z EU. Pro mě asi největší přínos modernizace u Fabie IV spočívá v té větší podvozkové platformě a tím větším prostoru pro posádku a zavazadla, samozřejmě pěkný kukuč taky není k zahození. Editováno: 10. Květen 2021, autor: DušanV 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 10. Květen 2021 Sdílet Vloženo 10. Květen 2021 Mě vadí, že do základu nedají aspoň světelný senzor ( 2 diody, 3 drátky). I to Sandero o 100 levnější ho má. Kdo jezdí po Praze v každém tunelu to zapínat, ráno, večer a ještě točit kolečkem jako u Fabie 1. Cena tažného masakr a příprava na alfamarket není. Ke Style automaticky paket Plus, TSi, bílá a 16 kola a hned + 69t ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.