Petr AMF Vloženo 14. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2022 Aha, možná proto bylo u mé služební fabky posunut termín z listopadu na konec března. Mám tam navi paket, obsahuje bezdrátový smartlink. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pb1 Vloženo 14. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2022 před 17 hodinami, Boleslavák napsal: V pátek mi škodovka oznámila, že mé auto je nyní nevyrobitelné, protože ve výbavě vozu měl být Smartlink a na něj nyní nemáme čipy, tak jsem musel odsouhlasit, že beru na vědomí, že se vůz vyrobí bez něj. Smartlink je zrušený i pro Scalu a Kamiqa. Tak už mi to taky přišlo. Pokud by se tohle mělo opakovat s další výbavou, tak zauvažuju o stornu. Smutné, doufal bych, že aspoň pro Monte Carlo na to sahat nebudou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boleslavák Vloženo 14. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2022 Je zcela jedno jestli máš objednané MC se spousty příplatků a nebo základ s tří válcem. Je to nastaveno systémově, ale můžeš být rád, že ti dají alespoň maličkou slevu z ceny objednaného vozu 😁 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pb1 Vloženo 14. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2022 No alespoň můžeme usínat s dobrým pocitem, že naše oběť zachránila některou z odstavených Octávek :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 14. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2022 @pb1 tak údajně dle jednoho AS se to netýká jen F4,Scaly a Kamiqa, ale i O4.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twisted Vloženo 14. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2022 Ach jo, myslel jsem, že tohle už je pryč. Nám by stačila jen vestavěná navi, ale jestli začnou prudit s dalšími věcmi, tak se naštvu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 14. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2022 před 3 hodinami, ski1961 napsal: @pb1 tak údajně dle jednoho AS se to netýká jen F4,Scaly a Kamiqa, ale i O4.... U Octavie pro Active/Ambition zatím zrušeno. Ceníky ani konfig ještě neupravili. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rob_ Vloženo 15. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2022 (editace) V 15. 10. 2022 na 14:17, Twisted napsal: Všiml jsem si, že sedmnáctky jsou v testech kritizované a na osmnáctky slyším chválu. Ten podvozek určitě nebude stejný. Na základě jednoho testu na autoroad.cz asi nelze takhle dělat závěry. Nebude spíš rozdíl v podvozku mezi motory 1.0 a 1.5TSI? Má tu opravdu někdo přímé srovnání Monte Carlo 1.5TSI s 17" koly a s 18" koly? Docela by mě to zajímalo, jestli je rozdíl opravdu citelný a zda jít teda obtěžovat prodejce se změnou konfigurace. Díky. Editováno: 15. Listopad 2022, autor: Rob_ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 15. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2022 https://cnn.iprima.cz/obycejna-skoda-fabia-si-v-testech-green-ncap-vedla-lepe-nez-hybridni-hyundai-192459?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=[F]_[PROMO]_PRIMACNN_2022_11_14_AUTO_FABIA&utm_content=AUTO+NA+VODIK&utm_term=ZAJMY_AUTO&fbclid=IwAR2o5E8BWoBmg0pzP1k34fwujvEvXntFyKCg57VUIyI3SUYWomucMkoC7Zs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojta.MM Vloženo 15. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2022 V 14. 11. 2022 na 20:42, Jan R. napsal: U Octavie pro Active/Ambition zatím zrušeno. Ceníky ani konfig ještě neupravili. Tak jako toto už je moc. Mám objednám paket konektivita (do Scaly) a ten smartlink chci.😪 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 22. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2022 (editace) Editováno: 22. Listopad 2022, autor: ski1961 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pb1 Vloženo 5. leden 2023 Sdílet Vloženo 5. leden 2023 (editace) Další testík MC https://medziplyn.sk/test-skoda-fabia-monte-carlo-1-5-tsi-dsg-dostala-co-chcela/ a YT protikus https://www.youtube.com/watch?v=D0EUqM0h-v4 Editováno: 5. leden 2023, autor: pb1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boleslavák Vloženo 20. leden 2023 Sdílet Vloženo 20. leden 2023 Zdražení o desítky tisíc. fabia-cenik.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pb1 Vloženo 20. leden 2023 Sdílet Vloženo 20. leden 2023 Pěkně to překopali. Monte Carlo povinně s panoramatickou střechou? No, ještě že už mám objednáno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boleslavák Vloženo 20. leden 2023 Sdílet Vloženo 20. leden 2023 Nevím proč ji tam povinně cpou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radlat Vloženo 21. leden 2023 Sdílet Vloženo 21. leden 2023 (editace) Myslím si, že do MC panorama prostě patří, stejně jako je u Scaly nebo i dříve u Spacebacku. Je dobře že je v základu, ten prut na střeše mě v testech iritoval. Editováno: 21. leden 2023, autor: radlat 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boleslavák Vloženo 21. leden 2023 Sdílet Vloženo 21. leden 2023 Motor 1.5 TSI bohužel v rámci uspoření výrobních nákladů přišel o plastový krycí kryt. Předpokládám, že jako náhradní díl by měl jít objednat. Nezkoušel, už ho tam někdo dávat? Jde mi o to jestli na motoru zůstalo vše stejné ( uchycení krytu ) a následně tam půjde dodatečně dát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 21. leden 2023 Sdílet Vloženo 21. leden 2023 O plastový kryt přišlo 1.5 TSI při přechodu z EVO1 na EVO2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mato86251 Vloženo 21. leden 2023 Sdílet Vloženo 21. leden 2023 Ja ho ešte mám , výroba 11/22 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twisted Vloženo 21. leden 2023 Sdílet Vloženo 21. leden 2023 (editace) Ty kráso, tak to je pořádně překopané. Audiosystém je fajn věc. Nejvíc mě mrzí, že až teď je tam senzor mrtvého úhlu, co už. Zadní LED jsem čekal, že zase vypadnou, a oni je dali do základu? Parkovací kamera s předními senzory a alarmem je pěkná blbost, to jsou body pro MC (které ale zase nemá homologaci pro tažné). MC zdražilo méně. EDIT: vyhřívaný volant a SunSet součástí Style, to potěší. Ale nevidím příplatek za větší nádrž, takže 40 litrů jako u Pola? Editováno: 26. leden 2023, autor: Twisted Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mariacek Vloženo 12. Březen 2023 Sdílet Vloženo 12. Březen 2023 Ta nádrž mě teda štve, fakt nejde připlatit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 12. Březen 2023 Sdílet Vloženo 12. Březen 2023 větší nádrž už neobjednáš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boleslavák Vloženo 12. Březen 2023 Sdílet Vloženo 12. Březen 2023 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mariacek Vloženo 13. Březen 2023 Sdílet Vloženo 13. Březen 2023 V novém ceníku ale je furt smartlink, dokonce v základu u Style, takže už s tím problém není? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 13. Březen 2023 Sdílet Vloženo 13. Březen 2023 Se SmartLinkem problém nebyl, problém byla jeho bezdrátová verze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.