Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Aha, možná proto bylo u mé služební fabky posunut termín z listopadu na konec března. Mám tam navi paket, obsahuje bezdrátový smartlink.

před 17 hodinami, Boleslavák napsal:

V pátek mi škodovka oznámila, že mé auto je nyní nevyrobitelné, protože ve výbavě vozu měl být Smartlink a na něj nyní nemáme čipy, tak jsem musel odsouhlasit, že beru na vědomí, že se vůz vyrobí bez něj. Smartlink je zrušený i pro Scalu a Kamiqa.

Tak už mi to taky přišlo. Pokud by se tohle mělo opakovat s další výbavou, tak zauvažuju o stornu. Smutné, doufal bych, že aspoň pro Monte Carlo na to sahat nebudou.

Je zcela jedno jestli máš objednané MC se spousty příplatků a nebo základ s tří válcem. Je to nastaveno systémově, ale můžeš být rád, že ti dají alespoň maličkou slevu z ceny objednaného vozu 😁

No alespoň můžeme usínat s dobrým pocitem, že naše oběť zachránila některou z odstavených Octávek :D

@pb1 tak údajně dle jednoho AS se to netýká jen F4,Scaly a Kamiqa, ale i O4....

Ach jo, myslel jsem, že tohle už je pryč. Nám by stačila jen vestavěná navi, ale jestli začnou prudit s dalšími věcmi, tak se naštvu.

před 3 hodinami, ski1961 napsal:

@pb1 tak údajně dle jednoho AS se to netýká jen F4,Scaly a Kamiqa, ale i O4....

U Octavie pro Active/Ambition zatím zrušeno. Ceníky ani konfig ještě neupravili.

V 15. 10. 2022 na 14:17, Twisted napsal:

Všiml jsem si, že sedmnáctky jsou v testech kritizované a na osmnáctky slyším chválu. Ten podvozek určitě nebude stejný.

Na základě jednoho testu na autoroad.cz asi nelze takhle dělat závěry. Nebude spíš rozdíl v podvozku mezi motory 1.0 a 1.5TSI?

Má tu opravdu někdo přímé srovnání Monte Carlo 1.5TSI s 17" koly a s 18" koly? Docela by mě to zajímalo, jestli je rozdíl opravdu citelný a zda jít teda obtěžovat prodejce se změnou konfigurace.

Díky.

Upraveno od Rob_

V 14. 11. 2022 na 20:42, Jan R. napsal:

U Octavie pro Active/Ambition zatím zrušeno. Ceníky ani konfig ještě neupravili.

Tak jako toto už je moc. Mám objednám paket konektivita (do Scaly) a ten smartlink chci.😪

Upraveno od ski1961

• 1 měsíc později...
  • 2 týdny později...

Pěkně to překopali. Monte Carlo povinně s panoramatickou střechou? No, ještě že už mám objednáno.

Nevím proč ji tam povinně cpou.

Myslím si, že do MC panorama prostě patří, stejně jako je u Scaly nebo i dříve u Spacebacku. Je dobře že je v základu, ten prut na střeše mě v testech iritoval. 

Upraveno od radlat

Motor 1.5 TSI bohužel v rámci uspoření výrobních nákladů přišel o plastový krycí kryt.

Předpokládám, že jako náhradní díl by měl jít objednat. Nezkoušel, už ho tam někdo dávat?

Jde mi o to jestli na motoru zůstalo vše stejné ( uchycení krytu ) a následně tam půjde dodatečně dát.

O plastový kryt přišlo 1.5 TSI při přechodu z EVO1 na EVO2.

Ja ho ešte mám , výroba 11/22

Ty kráso, tak to je pořádně překopané. Audiosystém je fajn věc. Nejvíc mě mrzí, že až teď je tam senzor mrtvého úhlu, co už. Zadní LED jsem čekal, že zase vypadnou, a oni je dali do základu? Parkovací kamera s předními senzory a alarmem je pěkná blbost, to jsou body pro MC (které ale zase nemá homologaci pro tažné). MC zdražilo méně.

EDIT: vyhřívaný volant a SunSet součástí Style, to potěší. Ale nevidím příplatek za větší nádrž, takže 40 litrů jako u Pola?

Upraveno od Twisted

• 1 měsíc později...

Ta nádrž mě teda štve, fakt nejde připlatit?

větší nádrž už neobjednáš...

V novém ceníku ale je furt smartlink, dokonce v základu u Style, takže už s tím problém není?

Se SmartLinkem problém nebyl, problém byla jeho bezdrátová verze.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.