Listopad 14, 20222 r Aha, možná proto bylo u mé služební fabky posunut termín z listopadu na konec března. Mám tam navi paket, obsahuje bezdrátový smartlink.
Listopad 14, 20222 r před 17 hodinami, Boleslavák napsal: V pátek mi škodovka oznámila, že mé auto je nyní nevyrobitelné, protože ve výbavě vozu měl být Smartlink a na něj nyní nemáme čipy, tak jsem musel odsouhlasit, že beru na vědomí, že se vůz vyrobí bez něj. Smartlink je zrušený i pro Scalu a Kamiqa. Tak už mi to taky přišlo. Pokud by se tohle mělo opakovat s další výbavou, tak zauvažuju o stornu. Smutné, doufal bych, že aspoň pro Monte Carlo na to sahat nebudou.
Listopad 14, 20222 r Je zcela jedno jestli máš objednané MC se spousty příplatků a nebo základ s tří válcem. Je to nastaveno systémově, ale můžeš být rád, že ti dají alespoň maličkou slevu z ceny objednaného vozu 😁
Listopad 14, 20222 r No alespoň můžeme usínat s dobrým pocitem, že naše oběť zachránila některou z odstavených Octávek :D
Listopad 14, 20222 r Ach jo, myslel jsem, že tohle už je pryč. Nám by stačila jen vestavěná navi, ale jestli začnou prudit s dalšími věcmi, tak se naštvu.
Listopad 14, 20222 r před 3 hodinami, ski1961 napsal: @pb1 tak údajně dle jednoho AS se to netýká jen F4,Scaly a Kamiqa, ale i O4.... U Octavie pro Active/Ambition zatím zrušeno. Ceníky ani konfig ještě neupravili.
Listopad 15, 20222 r V 15. 10. 2022 na 14:17, Twisted napsal: Všiml jsem si, že sedmnáctky jsou v testech kritizované a na osmnáctky slyším chválu. Ten podvozek určitě nebude stejný. Na základě jednoho testu na autoroad.cz asi nelze takhle dělat závěry. Nebude spíš rozdíl v podvozku mezi motory 1.0 a 1.5TSI? Má tu opravdu někdo přímé srovnání Monte Carlo 1.5TSI s 17" koly a s 18" koly? Docela by mě to zajímalo, jestli je rozdíl opravdu citelný a zda jít teda obtěžovat prodejce se změnou konfigurace. Díky. Upraveno Listopad 15, 20222 r od Rob_
Listopad 15, 20222 r https://cnn.iprima.cz/obycejna-skoda-fabia-si-v-testech-green-ncap-vedla-lepe-nez-hybridni-hyundai-192459?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=[F]_[PROMO]_PRIMACNN_2022_11_14_AUTO_FABIA&utm_content=AUTO+NA+VODIK&utm_term=ZAJMY_AUTO&fbclid=IwAR2o5E8BWoBmg0pzP1k34fwujvEvXntFyKCg57VUIyI3SUYWomucMkoC7Zs
Listopad 15, 20222 r V 14. 11. 2022 na 20:42, Jan R. napsal: U Octavie pro Active/Ambition zatím zrušeno. Ceníky ani konfig ještě neupravili. Tak jako toto už je moc. Mám objednám paket konektivita (do Scaly) a ten smartlink chci.😪
Leden 5, 20232 r Další testík MC https://medziplyn.sk/test-skoda-fabia-monte-carlo-1-5-tsi-dsg-dostala-co-chcela/ a YT protikus https://www.youtube.com/watch?v=D0EUqM0h-v4 Upraveno Leden 5, 20232 r od pb1
Leden 20, 20232 r Pěkně to překopali. Monte Carlo povinně s panoramatickou střechou? No, ještě že už mám objednáno.
Leden 21, 20232 r Myslím si, že do MC panorama prostě patří, stejně jako je u Scaly nebo i dříve u Spacebacku. Je dobře že je v základu, ten prut na střeše mě v testech iritoval. Upraveno Leden 21, 20232 r od radlat
Leden 21, 20232 r Motor 1.5 TSI bohužel v rámci uspoření výrobních nákladů přišel o plastový krycí kryt. Předpokládám, že jako náhradní díl by měl jít objednat. Nezkoušel, už ho tam někdo dávat? Jde mi o to jestli na motoru zůstalo vše stejné ( uchycení krytu ) a následně tam půjde dodatečně dát.
Leden 21, 20232 r Ty kráso, tak to je pořádně překopané. Audiosystém je fajn věc. Nejvíc mě mrzí, že až teď je tam senzor mrtvého úhlu, co už. Zadní LED jsem čekal, že zase vypadnou, a oni je dali do základu? Parkovací kamera s předními senzory a alarmem je pěkná blbost, to jsou body pro MC (které ale zase nemá homologaci pro tažné). MC zdražilo méně. EDIT: vyhřívaný volant a SunSet součástí Style, to potěší. Ale nevidím příplatek za větší nádrž, takže 40 litrů jako u Pola? Upraveno Leden 26, 20232 r od Twisted
Březen 13, 20232 r V novém ceníku ale je furt smartlink, dokonce v základu u Style, takže už s tím problém není?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.