Happy83 Vloženo 22. Březen 2011 Sdílet Vloženo 22. Březen 2011 (editace) VYŘEŠENO : V 03-Brzdy 113B201C092800FD880D04E6901A0041"34"0000 - 04 je bez TPM a 34 je s TPM a pak stačí ještě nové kódování v 17-Instrument panel/ Budíky Editováno: 26. Březen 2011, autor: Happy83 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 29. Březen 2011 Sdílet Vloženo 29. Březen 2011 ok a ako sa to aktivuje? treba tam to tlačítko stlačiť a ako dlho? mám to totiž zatial len nakódované ale tlačítko ešte nemám preto sa pýtam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyboy Vloženo 29. Březen 2011 Sdílet Vloženo 29. Březen 2011 Viz návod k obsluze: Sledování tlaku vzduchu v pneumatikách* Systém sledování tlaku vzduchu v pneumatikách porovnává s využitím snímačů ABS otáčky a tím i obvody jednotlivých kol. Jestliže se obvod některého z kol změní, rozsvítí se kontrolní světlo v panelu přístrojů ⇒ strana 30. Obvod pneumatiky se může změnit, pokud: • je tlak vzduchu v pneumatice příliš malý, • má pneumatika poškozenou strukturu, • je vozidlo naloženo jednostranně, • jsou ve zvýšené míře zatížena kola jedné nápravy (např. jízda s přívěsem, jízda do kopce nebo s kopce), • jsou namontovány sněhové řetězy, • je namontováno nouzové rezervní kolo, • je na nápravě vyměněno kolo. Základní nastavení systému Dojde-li ke změně tlaku vzduchu v pneumatikách nebo k výměně jednoho nebo více kol, je nutno provést základní nastavení systému následujícím způsobem. • Nahustěte všechny pneumatiky na předepsaný tlak ⇒ strana 217. • Zapněte zapalování. • Stiskněte tlačítko ⇒ strana 180, obr. 186 na dobu delší než 2 sekundy. V průběhu stisknutí tlačítka se rozsvítí kontrolní světlo . Zároveň dojde k uložení základních hodnot, které je indikováno akustickým signálem a následným zhasnutím kontrolního světla . • Jestliže kontrolní světlo svítí a nezhasne po provedení základního nastavení systému, znamená to, že je v systému závada. Vyhledejte nejbližší odborný servis. Kontrolní světlo svítí Jestliže je tlak vzduchu alespoň v jedné pneumatice výrazně menší než tlak nastavený řidičem, rozsvítí se kontrolní světlo ⇒ . Kontrolní světlo bliká Jestliže kontrolní světlo bliká, znamená to, že je v systému závada. Vyhledejte nejbližší odborný servis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petta Vloženo 2. Duben 2011 Sdílet Vloženo 2. Duben 2011 Zdravím, víte někdo, co s tím?? VAG vypíše závadu na Kontrola tlaku v pneu - bez zobrazení Na budících svítí symbol a tlačítko nereaguje.. Díky za pomoc.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tuareg1 Vloženo 2. Duben 2011 Sdílet Vloženo 2. Duben 2011 Mě to udělá občas Fábia, stačí zastavit nechat zapnutej motor nebo alespoň klíček a tlačítko podržet dokud to necinkne a nezhasne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petta Vloženo 2. Duben 2011 Sdílet Vloženo 2. Duben 2011 (editace) Při jízdě nebo stání ať už s motorem nebo bez, zmáčknu tlačítko, podržím ho, symbol na budíkách blikne, ale to je vše.. Žádné cinknutí, symbol zůstává svítit. Chybu nejde vymazat.. Editováno: 2. Duben 2011, autor: Petta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rx6 Vloženo 3. Duben 2011 Sdílet Vloženo 3. Duben 2011 Ahoj, tak jsem cetl v Autohitu, ze od listopadu roku 2011 musi byt vsechny vozy vyrobene v EU vybavete TMPS, neboli kontrolou tlaku v pneumatikach. Premyslim, ze si toto dokoupim a doinstaluji, muzete napsat, jake mate s timto zkusenosti?? Diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vevca Vloženo 12. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2011 taky plánuju tuto funkci přidat do auta ale můžete sem někdo hodit schema zapojení jednotlivých kabelů díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 6. Listopad 2011 Autor Sdílet Vloženo 6. Listopad 2011 funguje na rozdílném otáčení kol, to které se točí jinak než zbytek, tak ej vyhodnoceno jako vadné a rozsvítí se kontrolka, bohužel o které kolo jde ti to nikd enenapiše, musíš si je obejít všechny Ja by som povedal, že ono to skôr porovnáva otáčky kolesa s uloženými hodnotami v pamäti. A tie uložené hodnoty sú pre rôzne rýchlosti a pre priamy smer aj zákruty. A tým tlačidlom sa tie uložené hodnoty vymažú a začnú sa ukladať nanovo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
polygraf Vloženo 8. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2011 nema niekto to na predaj? materila komplet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gracho Vloženo 9. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2011 pošlem ti kontakt na človeka,čo to zoženie za 25€,ak by si chcel,len je dôležité,aké máš číslo RJ ABS/ESP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
polygraf Vloženo 9. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2011 neviem, ako to zistim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gracho Vloženo 10. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2011 otvoríš kapotu,pri vyrovnávacej nádržke chladiacej kvapaliny bližšie k turbu je RJ,do ktorej idú brzdové hadičky+káblový zväzok...na nej by malo byť napísané číslo dielu,ktoré opíšeš,napíšeš sem a ja ti odpoviem,čo ti podporuje alebo nie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 12. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2011 TPM podporuje každé ABS co se do OII od začátku její výroby montuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gracho Vloženo 12. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2011 tak z tejto tvojej informácie som celkom prekvapený...ked som písal Igorovi,či by to dorobil,tak si pýtal číslo ABS jednotky,na konci bolo písmeno H a napísal,že táto jednotka TMP nepodporuje ,že TMP podporujú len jednotky s písmenom J ...takže tvoja správa ma veľmi potešila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
polygraf Vloženo 12. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2011 (editace) To je nad nadrzou vyrovnavacej? Ked ano tak tam mam koncovku g Editováno: 12. Listopad 2011, autor: polygraf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_h Vloženo 12. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2011 Tu sa da kupit snimač tlaku v pneu,aj ine veci. http://www.skodateile.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 12. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2011 ono v etce je u rozpisu kódů výbav k jednotkám ABS poznámka jestli jsou s TPM nebo bez, ale neodpovídá to realitě. TPM dodělávám cca 2,5 roku a ještě jsem se nesetkal s jednotkou, která by to neuměla 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka.21 Vloženo 4. Únor 2012 Sdílet Vloženo 4. Únor 2012 Dodělával jsem kontrolu tlaku v pneumatikách, ale mám problém v nakodování Ř.J. ABS. Aktualní kódování je 17025 ale nevím jak kódování změnit aby vše fungovalo.Jednotka je pouze s ASR a má číslo 1K0907379P. Můžete mi prosím někdo poradit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 4. Únor 2012 Sdílet Vloženo 4. Únor 2012 kodování je 641 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka.21 Vloženo 11. Únor 2012 Sdílet Vloženo 11. Únor 2012 Díky, takže místo aktualního kódování 17025 se to změní na 641 ? A kóduje se jen ABS nebo i něco jiného. Byl jsem s tím v servisu a nevědí přesně co a jak. Ani jestli Ř.J. 1K0907379P tuto funkci vůbec podporuje. Předem díky za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 11. Únor 2012 Sdílet Vloženo 11. Únor 2012 ano 641, tvá jednotka to podporuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka.21 Vloženo 13. Únor 2012 Sdílet Vloženo 13. Únor 2012 (editace) Tak už to mám konečně i nakódovany. V servise na mě jen nevěřícně hleděli co to po nich chci. Ale když jsem jim popsal situaci co mají přesně dělat tak to šlo. Doufám že mě to upozorní včas na píchlou gumu na letních 225/40R18 a nedopadnu jako vloni, že guma vzadu s najetými 800km bude na vyhození. Velké díky Milhauskovi !!!! Snad to bude fungovat. Editováno: 13. Únor 2012, autor: jirka.21 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jozef Vloženo 13. Únor 2012 Sdílet Vloženo 13. Únor 2012 Dodělával jsem kontrolu tlaku v pneumatikách, ale mám problém v nakodování Ř.J. ABS. Aktualní kódování je 17025 ale nevím jak kódování změnit aby vše fungovalo.Jednotka je pouze s ASR a má číslo 1K0907379P. Můžete mi prosím někdo poradit? Ahojte, prepáčte že sa možno blbo opýtam, ale prečítal som tu toho dosť o TPM ale nikde som nenašiel jasnú odpoveď, takže možho už po stý krát na tomto fóre otázka: Ide dodatočne namontovať kontrolu tlaku v pneu? Prosím o odpoveď lebo ma asi už porazí... Ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gracho Vloženo 13. Únor 2012 Sdílet Vloženo 13. Únor 2012 áno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.