Dixik2 Vloženo 20. Únor 2020 Sdílet Vloženo 20. Únor 2020 Tak Golf VIII nemá plynové vzpěry kapoty a vyhřívané čelní sklo: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 20. Únor 2020 Sdílet Vloženo 20. Únor 2020 Coto? To vůbec nedává smysl, nechápu.. [emoji52] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 20. Únor 2020 Sdílet Vloženo 20. Únor 2020 Ceník Golfu 8 VW Golf-8-ceník.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 20. Únor 2020 Sdílet Vloženo 20. Únor 2020 Na tom Golfu se teda nepěkně vyřádili. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 26. Únor 2020 Autor Sdílet Vloženo 26. Únor 2020 Golf 8 5d na showroomech 2.3.20 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 27. Únor 2020 Autor Sdílet Vloženo 27. Únor 2020 Spíše než konkurence starší zvýhodněný model, kdo nutně netouží po čtyřce. https://www.auto.cz/dosluhujici-skoda-octavia-jde-do-vyprodeje-poridite-ji-se-zvyhodnenim-pres-150-tisic-133476 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetriCZECH Vloženo 27. Únor 2020 Sdílet Vloženo 27. Únor 2020 V konfigurátoru jej ale stále nevidím.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 2. Březen 2020 Autor Sdílet Vloženo 2. Březen 2020 (editace) Dnes se začal prodávat nový Golf 8 HB, cestou jsem byl omrknout. Tak HB s Octavií srovnatelný není hlavně díky kufru, zbytek je ale opak. Srovnával bych ho s Corrolou HB nebo Mazdou 3. Scala zase má k němu daleko cenou, provedením, výbavou a tohle nemá ,,podvozek z Pola”. Auto na jízdy ještě neměli, za mě celkově paráda, potřebovat auto této kategorie, těch 600 je oprávněná cena. Toto je střední výbava Life. Vpředu vrchy tapecu měkčené, zbytek dveří látka a tvrdý plast s velmi dobrou strukturou podobající se měkčenému. Zásuvka na 12V v interiéru logicky je ( Oct4 může už zapomenout). Dotykové ovladače už jsem zkoušel v ID.3 fungují bezchybně. Druhý je Style 1.Edice - objednat nejde Combi začne výroba 48.týden 2020 Tohle se mi hodně líbí - airbagy potažené textilem, kde má většina aut tvrdý plast. Koberec i u rezervy na hluk od zadní nápravy. Editováno: 3. Září 2020, autor: Jan R. 2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 2. Březen 2020 Sdílet Vloženo 2. Březen 2020 Zítra premiéra RS: https://www.skoda-storyboard.com/cs/tiskove-zpravy-archiv/online-svetova-premiera-noveho-modelu-skoda-octavia-rs-iv/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 3. Březen 2020 Sdílet Vloženo 3. Březen 2020 @Jan R.: Tak krátký Golf se nikdy nemohl kufrem rovnat Octavii. Počkejme si na Variant. Podle skic a dostupných informací by se měl zase o něco více blížit velikosti Passatu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twisted Vloženo 3. Březen 2020 Sdílet Vloženo 3. Březen 2020 Oct4 nemá 12V zásuvku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 3. Březen 2020 Sdílet Vloženo 3. Březen 2020 Má. Za 2 litry jako příplatková výbava. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 3. Březen 2020 Autor Sdílet Vloženo 3. Březen 2020 A kde to je uvedeno a že v autech nejsou? 2 litry je za 230V u Style https://az749841.vo.msecnd.net/sitescscz/alv1/d8dd0b96-4eb8-492c-a1b6-a7c8bc0c2ee8/nova-octavia-cenik.40bfc2a1e29f019db7f482b7a19bc4ad.pdf 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 2. Duben 2020 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2020 Tak jsem zkusil poptat horkou novinku Golfa VIII. Odeslal jsem konfiguraci s novodobými prvky výbavy ( digi klima, tempomat, virtual cocpit, park. senzory, metalíza..... ) za 535600,- při platbě v hotovosti na RČ - nabídka za 459900,- bez dalších podmínek. Mě to přijde super za lepší auto, které je měsíc na trhu sleva 75 tis. Škoda, že zatím není combi. Na Ovci, která je dražší takovou slevu nikdo nedá. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 6. Duben 2020 Sdílet Vloženo 6. Duben 2020 https://www.auto.cz/skoda-octavia-vs-vw-golf-prohlednete-si-obe-koncernove-novinky-vedle-sebe-133962?fbclid=IwAR2WKM4vILPqNnwdzcphEWOpOPvhBNOhxem7rsq9f-Bo5C6XCMUloHwk8sQ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 6. Duben 2020 Autor Sdílet Vloženo 6. Duben 2020 Jj, četl jsem. Už asi třetí test, kde kritizují DCC s 18” koly to se škodovce moc nepovedlo. Uvidíme co Golf a A3 až ten podvozek bude v testu, určitě dopadnou lépe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 6. Duben 2020 Sdílet Vloženo 6. Duben 2020 Golf mě designově neoslovil (zato v interiéru je to zase úplně naopak), takže zvláště ještě v kontrastu té bezemoční šedé mám z těchto dvou designově jasno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 6. Duben 2020 Autor Sdílet Vloženo 6. Duben 2020 Ono až bude combi v nějaké černé s chrom.lištami s nějakými 18” hned to bude vypadat lépe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twisted Vloženo 6. Duben 2020 Sdílet Vloženo 6. Duben 2020 (editace) Hezká sleva. Jestli mají i nějaký trade-in apod., tak Golf vůbec není tak drahý, jak by dnes člověk čekal. Aspoň tehdy, když se spokojíte se základní výbavou. Horší je, že se na Golfu začalo viditelně šetřit. Editováno: 6. Duben 2020, autor: Twisted Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 16. Duben 2020 Sdílet Vloženo 16. Duben 2020 https://www.auto.cz/novy-vw-golf-dostal-kompletni-cenik-odhaluje-zaklad-i-vrchol-nabidky-134090?utm_source=facebook&utm_medium=dave Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 18. Duben 2020 Sdílet Vloženo 18. Duben 2020 V Německu je již k dispozici konfigurátor na nový Seat Leon (zde verze ST) : cena je pro daný výbavový stupeň v základu (ten nejnižší zřejmě stejně jako Octavia Active u nás zatím (?) není k dispozici) a vztahuje se na benzínovou motorizaci 1,5 TSi /96 kW. Červená barva na obrázku je jako jediná bezpříplatková. dále je pak 1,5 Tsi /110 kW o 820 euro dražší oproti 96 kW verzi. 1,5 eTsi/110kW + DSG za 31 090 euro pro XCellence a FR. 2,0 Tdi/110 kW+ DSG pouze pro výbavový stupeň XCellence a FR a pro obě stojí shodně 33 520 euro. Netroufám si teď odhadovat cenu u nás a ačkoliv byl doposud Leon o něco výhodnější než Octavia, s novou generací bych už s moc velkým rozdílem nepočítal - a také do toho asi promluví aktuální kurz euro/koruna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 18. Duben 2020 Sdílet Vloženo 18. Duben 2020 (editace) No Seat u nas dlouhodobe Skode neleze do zeli. Musim rict bohuzel. Editováno: 18. Duben 2020, autor: bojler 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twisted Vloženo 18. Duben 2020 Sdílet Vloženo 18. Duben 2020 Já zrovna koukal na ceny končícího Leonu a Ibizy a jen jsem zíral. Český importér nedostatkem sebevědomí netrpí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 18. Duben 2020 Autor Sdílet Vloženo 18. Duben 2020 110kW vychází proti základní Octavii levněji, výbavy jsem neporovnával, na 16 litých jsou oba :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 19. Duben 2020 Sdílet Vloženo 19. Duben 2020 Ceník Golfu 8 (duben 2020) golf-2020-cenik.pdf + článek k tomu https://m.autorevue.cz/prohlednete-si-novy-vw-golf-ve-vsech-vybavach-rozdily-mezi-nimi-biji-do-oci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.