Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Myslim, ze jsou dobre poskladane vybavy. Pri rozumnem priplatku za combi dobra alternativa k OIV. Nevi nekdo, jestli se projevilo prodlouzeni rozvoru vzadu a jak je to s prostorem?

Vloženo

Viz.výše mám jednu fotku při sednutí za sebe, neměřil jsem. 

Pro naše potřeby královský prostor, sedačka Isofix s rámem a ještě zbyde místo.

Vloženo

Hledím na to jako puk. Rozvor se zvětšil u Leonu, ale Golf zůstává na svém. V ceníku je pak nesmyslný údaj 2190 mm.

Podvozkově - vpředu všechny tři modely rozchod cca 1540 mm. Vzadu Golf a Leon cca 1510 mm a Octavia 1535 mm. Skoro to vypadá, že rozšíření zadního rozchodu OIIIFL se nepromítlo o sourozenců.

Vloženo

https://www.autorevue.cz/nove-audi-a3-sedan-2020-oficialne-digitalni-kompakt-je-elegantnejsi-a-ma-vetsi-kufr?fbclid=IwAR2d4ikJEvoBMhFMtWHxk78MqYPT3JmbWIav87sBG499smcJsJgEiFj-QP4

Vloženo

Ten Golf vypadá cenově docela dobře, také jsem nesmírně zvědavý na cenu verze kombi. Pokud to vydržím s nervami ("naštěstí" aktuální situace mě v chuti koupit nový vůz trochu utlumila), tak výběr budu mít mezi OIV lift, Mazda 3 a právě Golf Variant. Tak či tak, čekám na motor 1.5 TSI Evo e-Tec, až pak přijde finální verdikt.... osobně zatím také vidím adekvátní alternativu k Octavii IV v podobě nového Golfu, hlavně, když se tak cenově dotáhli....

Vloženo

Včera boli zverejnené SK ceny nového Leona (iba HB). Zdá sa mi, že je to +- na úrovni OIV s tým, že človek má možnosť zvoliť už teraz aj nižšiu a lacnejšiu výbavu.

Celkom ma ale zaráža jedna vec. OIV, Golf ani Leon nemajú automat pre 1.0tsi. Myslel som si že v ponuke bude aj táto varianta.

Vloženo

Zajímavé, jak si Leon jako jediný z koncernu vytrvale drží základní TSI s výkonem ještě nižším, než ve Fabii. Chválím Climatronic v základu, tady naopak těžce nechápu Octavii.

Vloženo

Osobně se mi Leon nelíbí ty zakulacené tvary takové zženštělé jako MB A a přijde mi, že ty tvary se rychle okoukají a zestárnou jako třeba nový Focus.
Z koncernové čtyřky mi přijde nejvíce povedené a desing propracovaný u A3 i ten výdech u kapličky nemá jen tak někdo.
Pár set kusů ze začátku nadšenci koupí a pak ....

• o 2 týdny později...
Vloženo

Tak já doufám, že dojde jen na maximálně cca 70 000,- zdražení oproti 1.5 TSI 110kw 6MAN. Prostě podobně, jako je tomu u nového Golfu... za automatickou převodovku se připlácí přeci tak či tak vždy :-)

Vloženo (editace)

@PetriCZECH To bude určitě více, resp záleží kterou verzi myslíš, 1.5 TSI EVO e-TEC (DSG a 110kW) bude nejspíše podobně jako píšeš, běžný příplatek za DSG. Ale PHEV, 1.4 TSI iV, tedy 1.4 TSI + elektromotor s celkem 150kW bude cenou tak někde mezi 2.0 TDI 147kW (DSG 4x4) a 2.0 TSI 110kW DSG (ostatně podobně je to v Superbu).

Editováno: , autor: Martab

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...