Duben 19, 20205 r Myslim, ze jsou dobre poskladane vybavy. Pri rozumnem priplatku za combi dobra alternativa k OIV. Nevi nekdo, jestli se projevilo prodlouzeni rozvoru vzadu a jak je to s prostorem?
Duben 19, 20205 r Autor Viz.výše mám jednu fotku při sednutí za sebe, neměřil jsem. Pro naše potřeby královský prostor, sedačka Isofix s rámem a ještě zbyde místo.
Duben 20, 20205 r Autor Při měření auto.cz na podélném prostoru vpředu +5 cm, vzadu +6 cm to už je rozdíl. VIII VII
Duben 20, 20205 r Hledím na to jako puk. Rozvor se zvětšil u Leonu, ale Golf zůstává na svém. V ceníku je pak nesmyslný údaj 2190 mm. Podvozkově - vpředu všechny tři modely rozchod cca 1540 mm. Vzadu Golf a Leon cca 1510 mm a Octavia 1535 mm. Skoro to vypadá, že rozšíření zadního rozchodu OIIIFL se nepromítlo o sourozenců.
Duben 21, 20205 r Autor https://www.autorevue.cz/nove-audi-a3-sedan-2020-oficialne-digitalni-kompakt-je-elegantnejsi-a-ma-vetsi-kufr?fbclid=IwAR2d4ikJEvoBMhFMtWHxk78MqYPT3JmbWIav87sBG499smcJsJgEiFj-QP4
Duben 21, 20205 r Ten Golf vypadá cenově docela dobře, také jsem nesmírně zvědavý na cenu verze kombi. Pokud to vydržím s nervami ("naštěstí" aktuální situace mě v chuti koupit nový vůz trochu utlumila), tak výběr budu mít mezi OIV lift, Mazda 3 a právě Golf Variant. Tak či tak, čekám na motor 1.5 TSI Evo e-Tec, až pak přijde finální verdikt.... osobně zatím také vidím adekvátní alternativu k Octavii IV v podobě nového Golfu, hlavně, když se tak cenově dotáhli....
Duben 22, 20205 r Včera boli zverejnené SK ceny nového Leona (iba HB). Zdá sa mi, že je to +- na úrovni OIV s tým, že človek má možnosť zvoliť už teraz aj nižšiu a lacnejšiu výbavu. Celkom ma ale zaráža jedna vec. OIV, Golf ani Leon nemajú automat pre 1.0tsi. Myslel som si že v ponuke bude aj táto varianta.
Duben 22, 20205 r Ceník Seat Leon (Slovensko) cenn-k-leon-5d-20-04-2020.pdf A článek k tomu https://m.autorevue.cz/novy-seat-leon-uz-miri-do-prodeje-na-slovensku-oproti-vw-golf-zacina-levneji
Duben 23, 20205 r Autor před 30 minutami, LukášCBR napsal: [mention]Jan R. [/mention] To je ta jejich Kurkuma metalíza, ne? Teď se jmenuje Lime
Duben 23, 20205 r Také se mi ta barva líbí. Pokud ve výběru vyhraje nakonec ten Golf Variant, určitě jej vezmu právě v téhle barvě. U Octavie je to u mě Race nebo Lava...
Duben 23, 20205 r Zajímavé, jak si Leon jako jediný z koncernu vytrvale drží základní TSI s výkonem ještě nižším, než ve Fabii. Chválím Climatronic v základu, tady naopak těžce nechápu Octavii.
Duben 24, 20205 r Chtělo by to design Leonu a interiér Golfu :-)). Interiér u Leonu je pro mě už od zavedení Leona na trh nezkousnutelný.
Duben 24, 20205 r Autor Osobně se mi Leon nelíbí ty zakulacené tvary takové zženštělé jako MB A a přijde mi, že ty tvary se rychle okoukají a zestárnou jako třeba nový Focus.Z koncernové čtyřky mi přijde nejvíce povedené a desing propracovaný u A3 i ten výdech u kapličky nemá jen tak někdo.Pár set kusů ze začátku nadšenci koupí a pak ....
Duben 24, 20205 r A3 mi připadá s přehledem nejpropracovanější, což je asi pochopitelné. Leon mě z fotek nezaujal, ale třeba příjemně překvapí ceníkem.
Duben 24, 20205 r Autor To já bych udělal Octavii s interiérem A3, protože ten vy.... tablet je děs, integrovaný displej postaru vypadá lépe.
Květen 8, 20205 r Autor Hybridní Octavie snad dostane lepší cenu. Sice výbava fajn, ale kapacita nic moc a 950 tis za PHEV, no nevím. https://www.kia.com/content/dam/kwcms/kme/cz/cs/assets/contents/utility/brochure/price-list/Ceed_SW_PHEV-cenik.pdf
Květen 10, 20205 r Tak já doufám, že dojde jen na maximálně cca 70 000,- zdražení oproti 1.5 TSI 110kw 6MAN. Prostě podobně, jako je tomu u nového Golfu... za automatickou převodovku se připlácí přeci tak či tak vždy :-)
Květen 10, 20205 r @PetriCZECH To bude určitě více, resp záleží kterou verzi myslíš, 1.5 TSI EVO e-TEC (DSG a 110kW) bude nejspíše podobně jako píšeš, běžný příplatek za DSG. Ale PHEV, 1.4 TSI iV, tedy 1.4 TSI + elektromotor s celkem 150kW bude cenou tak někde mezi 2.0 TDI 147kW (DSG 4x4) a 2.0 TSI 110kW DSG (ostatně podobně je to v Superbu). Upraveno Květen 10, 20205 r od Martab
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.