Octavia IV a konkurence - Stránka 6 - Ostatní - ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz Přejít na obsah

Octavia IV a konkurence

Jan R.

Doporučené příspěvky

• o 2 týdny později...

Cena se jim v testu také moc nezdá...no, je fakt, že ta mi taky vytírá zrak. Když mi poslali nabídku na Octavii Style 1.5 TSI za 719000,- po slevě 49000,- od prodejce, taky se rozmýšlím, jestli má vyhrát chtíč, protože to auto vypadá fakt dobře nebo má vyhrát rozum, který mi naopak velí - přejdi k jiné značce, v nejhorším se zase za 4-5 let vrátíš zpátky ke Škodě. No nevím...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ano pravda. Škodovka je dnes technologicky velice zaostalá. Zatímco v době O2 to byli technologičtí leadeři, tak v dnešní O4 je dost bída. Taky mi příjde, že těch technologií je zkrátka málo. O4 měla mít ještě například plně autonomní jízdu, převaděč spojitosti a mezigalaktický teleport. Navíc má málo displayů a sem tam ještě dokonce konvenční tlačítka. No zkrátka automobilový pravěk.

A ještě je třeba velkohubě prohlásit, že ani ten design nenabízí, protože na základě mého subjektivního dojmu se mi Škodovky nelíbí. K ostatním bodům se ani nebudu vyjadřovat. Skoro se divím, že tu vůbec ztrácíš čas.

• Líbí se mi 2
  • Pozitivní 6
Odkaz ke komentáři

V 12. 6. 2020 na 8:31, RDMBR napsal:

Myslím že Škodovka ztratí na ceně méně než nějaká jiná značka

Rozšířit  

Omlouvám se, ale tento argument je argument těch, co neumí počítat - a píšu to jako člověk, co Škodovku preferuje, kde může. Pokud koupíte auto o 100000,- méně, tak logicky Vám je jedno, že při následném prodeji dostanete o 100000,- méně, než ten se Škodovkou... ale tohle není předmětem diskuze, věnujme se nové Octavii.

Odkaz ke komentáři

V 12. 6. 2020 na 11:10, _Denis_ napsal:

Já bych měl jasno. Design, technologie, kvalita, cena. Ani jedno dnes už Škoda nenabízí.

Rozšířit  

V 12. 6. 2020 na 11:33, iphonik4 napsal:

A ještě je třeba velkohubě prohlásit, že ani ten design nenabízí, protože na základě mého subjektivního dojmu se mi Škodovky nelíbí. K ostatním bodům se ani nebudu vyjadřovat. Skoro se divím, že tu vůbec ztrácíš čas.

Rozšířit  

Snad každý tady může svobodně vyjádřit svůj názor, ne? Proč se kvůli odlišnému názoru napadat?

V 12. 6. 2020 na 12:58, RDMBR napsal:

@PetriCZECH je to o osobních preferencích, ber nebo nech být, situace se má bohužel tak. 

Rozšířit  

• Líbí se mi 1
  • Pozitivní 1
  • Negativní 1
Odkaz ke komentáři

Dušane, ano souhlasím. Kdyby napsal, že se mu osobně O4 (nebo Škoda obecně) nelíbí a připadne mu nekvalitní a drahá, tak je to naprosto v pořádku (narozdíl od faktické lži, že snad Škoda UŽ nenabízí technologie). Nikoho jsem nenapadl, pouze mi připadlo velkohubé, a stalé připadne, to takto prohlásit v této formě.

Odkaz ke komentáři

Já se se zaslepenci, kteří nikdy očividně nezkusili nic jiného, hádat nebudu a zůstanu u svého názoru, ostatně tak, jak jsem psal i předtím - že JÁ BYCH MĚL JASNO, kdyby tady někteří uměli číst.
Design je subjektivní, objektivní jsou problémy se zpracováním, spolehlivostí i materiály.
Nicméně pokud DNES má OIV nějaké (ne všechny ve třídě dostupné) technologie, což jsem opět nikde nepopřel, nic to nemění na skutečnosti, že Škodovka s velkým pompézním a mediálně zveličeným představením vždy přijde s něčím, co je už tak 5-10 let standardem i u aut nižších tříd konkurenčních značek.
Tolik k tomuto tématu za mě, ať si koupí kdo chce co chce, aspoň nebudeme všichni jezdit v tom samém.

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...