Publikováno Říjen 30, 200618 r Přátelé,zkusil jsem si zobrazit na climatroniku rychlost,vše funguje jak má,jen jsem si všimnul,že údaje tachometru a na climatroniku se liší.Když mám na tachometru 50 tak na klimě 41,když mám na climatroniku 50 tak na tachometru necelejch 60.Kterýmu údaji věřit?Co bude přesnější?
Říjen 31, 200618 r Zkoušel jsem tohle na známého autě a navíc jsme měli ještě GPS, která ukazovala střed mezi tachometrem a klimou. Tak nevím.
Listopad 1, 200618 r Také jsem to testoval. Porovnával rychlost tachometru s navigací. Zkoušel jsem dvě rúzné navigace a obě potvrzují, že tachometr ukazuje méně. Tachometr mi ukazuje při 50km okolo 5 až 7km méně při 130km okolo 10km méně. Čím větší rychlost tím vetší odchylka.........
Listopad 2, 200618 r Autor Zmáčkni na klimě najednou 2,6, a 8 tlačítko zleva a přepneš se do diagnostickýho režimu.Teď si to přesně nepamatuju,nemám to u sebe, ale rychlost je buď 15 nebo 16 pozice.Přepínáš teplotou.
Listopad 3, 200618 r Zmáčkni na klimě najednou 2,6, a 8 tlačítko zleva a přepneš se do diagnostickýho režimu.Teď si to přesně nepamatuju,nemám to u sebe, ale rychlost je buď 15 nebo 16 pozice.Přepínáš teplotou. Nemate nekdo navod co vsechno se da vysledovat z climatroniku na Octe I ? Pokud mozno cesky,srozumitelne Upraveno Listopad 3, 200618 r od marcos
Listopad 5, 200618 r Zmáčkni na klimě najednou 2,6, a 8 tlačítko zleva a přepneš se do diagnostickýho režimu.Teď si to přesně nepamatuju,nemám to u sebe, ale rychlost je buď 15 nebo 16 pozice.Přepínáš teplotou. Nemate nekdo navod co vsechno se da vysledovat z climatroniku na Octe I ? Pokud mozno cesky,srozumitelne česky nemám, ale anglicky snad tohle: 2 actual value feeler virtually # actual VALUE sensor virtual 3 actual value of interior feelers console # actual VALUE internal sensor CONSOLE 4 actual value outside temperature feeler wasserkasten # actual VALUE outside temp sensor water reservoir 5 actual value outside temperature feeler bumper # actual VALUE outside temp sensor more bumper 6 actual value blowing out feeler floor space # actual VALUE bloweroutlet sensor footspace 7 actual value blowing out feeler Mannanstroemer # actual VALUE bloweroutlet sensor dashboard 8 display CHECKS # 9 actual digital value answering potentiometer temperature flap # actual digitally VALUE feedback potentiometer temp valve 10 debit digital value temperature flap # set digitally VALUE temp valve 11 actual digital value answering potentiometer A/C flap 12 debit digital value A/C flap 13 actual digital value answering potentiometer Fuss/Def. Flap 14 debit digital value Fuss/Def. Flap 15 actual digital value answering potentiometer ram air flap 16 debit digital value ram air flap 17 driving speed (km/h) 16 18 actual value of the blower voltage (volt) 19 desired value of the blower voltage (volt) 20 actual value of the compressor/on-board voltage (volt) 21 amount of of low-voltage events (not volatile) 22 switching status of the high pressure feeler 23 number of high pressure events (volatile) 24 number of high pressure events (not volatile) 25 A/D value kickdown switch 26 A/D value hot light 27 engine speed 28 compressor number of revolutions 29 coding 30 software-Version 31 software index of 32 potentiometer error counters temperature flap of 33 potentiometer error counters A/C flap of 34 potentiometer error counters Fuss/def. Flap of 35 potentiometer error counters ram air flap 36 temperature flap impact coldly 37 temperature flap impact warmly 38 A/C flap impact closed 39 A/C flap impact openly 40 Fuss/Def. Impact Def folds. 41 Fuss/Def. Impact foot 42 ram air flap impact on 43 ram air flap impact folds to 44 operating cycle counters 45 interior temperature counted (Nine) dig 46 outside temperature filtered °C 47 outside temperature not filtered °C 48 ECOR of 49 error counters Tachosignal 50 service life in min 51 engine temperature °C 52 compressor power-off conditions (appendix) 53 display more actively el. Outputs x x compressor circulating air valve x water valve 54 rule code digit 55 outside temperature °C of 56 interior feelers virtually °C of 57 interior feelers console °C 58 temperature wasserkasten °C 59 temperature bumper °C of 60 blowing out feelers floor space °C of 61 blowing out feelers Mannanstroemer °C 62 sun intensity W/m2 3 63 sun intensity filtered W/m2 64 delta exhaust rise 65 delta A/C flap shift 66 time constant 1.8 seconds of 67 cold weather starting correction 68 max. correcting variable for i or sectionsection section of 69 actual value blowing out feeler foot (cnts) 70 desired value blowing out feeler foot (cnts) 71 deviation (Epsilon) 72 proportion (+heizen - cool)
Listopad 15, 200618 r To cislovanie knoflikou je podla manualu alebo ako.Mozno mi to moc nepali ale stale tomu nerozumiem.
Listopad 15, 200618 r Tady jsou ty tlačítka ukázaná: Jak aktivovat diagnostický režim na Climatronicu? http://www.motordiag.cz/motordiag/motordiag/priklady/ Upraveno Listopad 15, 200618 r od zabiak
Listopad 19, 200618 r Dají se na climatronicu zobrazit otáčky motoru? Žádný číslo kolem 900 (volnoběh) jsem tam neviděl, takže asi ne co?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.