Publikováno Únor 11, 20205 r Po jednodenní odstávce měl motor po nastartování jiný zvuk a netáhl, na volnoběh zhášel. I s přidaným plynem byl chod nepravidelný a otáčky skákaly, nízký výkon. Ujel jsem s potížemi 400 m a zaparkoval. Hladina oleje v pořádku, v chladicí kapalině byla pěna a bublala (70 st.C). Dnes jsem dolil 3/4 l vody a nastartoval. Když motor zhasl po třetí po krátké době chodu, něco se změnilo a už nenastartuje. Je tam zjevně profukování do chladicího okruhu. Přeskočil rozvod nebo proč už nenastartuje? Auto má 252 tis. km. Upraveno Únor 11, 20205 r od kuklik3
Únor 11, 20205 r Těsnění pod hlavou. Pokud nemusíš rozvody měnit z důvodu nájezdu km,tak je měnít pravděpodobně nemusíš,ale ty zkontroluje mechanik,takže zbytečně to ted řešíš. Cena bude záviset taky od stavu hlavy apod. Mechanik by to měl rozdělat a pak tě informovat co je třeba a zdělit ti předpokládanou cenu opravy.
Prosinec 2, 20213 r Dobrej chtěl bych se zeptat kolega má fabii 1.2htp dělal si na tom hlavu mnenil chladič dával slate novou kapalinu protože už co si převzal auto tak mnel olej v chladicí kapalině tu několikrát umil a teď se mu tam ukazujou prstence oleje na nádobce olej nemizi ani se nenavisuje na olejovem výčku se neukazuje zadnej šlem a já už si nevím rady dekuji
Květen 24, 20232 r V 2. 12. 2021 na 5:08, Kaldub12 napsal: Dobrej chtěl bych se zeptat kolega má fabii 1.2htp dělal si na tom hlavu mnenil chladič dával slate novou kapalinu protože už co si převzal auto tak mnel olej v chladicí kapalině tu několikrát umil a teď se mu tam ukazujou prstence oleje na nádobce olej nemizi ani se nenavisuje na olejovem výčku se neukazuje zadnej šlem a já už si nevím rady dekuji V 2. 12. 2021 na 5:08, Kaldub12 napsal: Dobrej chtěl bych se zeptat kolega má fabii 1.2htp dělal si na tom hlavu mnenil chladič dával slate novou kapalinu protože už co si převzal auto tak mnel olej v chladicí kapalině tu několikrát umil a teď se mu tam ukazujou prstence oleje na nádobce olej nemizi ani se nenavisuje na olejovem výčku se neukazuje zadnej šlem a já už si nevím rady dekuji Zdravim , podařilo se nějak ten olej na stěnách expanzky vyřešit ? Děkuji
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.