Publikováno Únor 13, 20205 r Dobrý večer mám dotaz vlastním Roomstra Scout , a řeším zda je možné sehnat otočnou konzoli pod sedačku spolujezdce do protisměru...nebo jak to udělat... děkuji za případné rady a odpovědi Mája
Únor 14, 20205 r Není i kdyby se to řešilo cestou nějakého bastlení se svářečkou v garáži, což už samo o sobě není šťastná volba, tak narazíš na to, že tam nemáš místo na to, aby se ta sedačka otočila. K čemu to potřebuješ?
Únor 16, 20205 r Možná by to nějak technicky bylo řešitelné,ale co se týká nějaké bezpečnosti,zajištění sedadla v případě nárazu STK by neprošlo. Tak raděj na to zapomět.
Únor 17, 20205 r Autor Nemyslela jsem za jízdy ale v kempu , hodně s malou cestujeme ...ale jinak dík
Únor 19, 20205 r Pochopil jsem,že se nechcete otáčet za jizdy. Prostě jde o to,že jakékoliv upevnění sedačky než je originál je problém. Jak na STK,tak v případě havárie. Při nárazu může dojít k vytržení sedadla a podstatně většímu neštěstí,zranění apod.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.