jarinoo3 Vloženo 4. leden 2021 Sdílet Vloženo 4. leden 2021 Ahojte, kupil som si appku a podarilo sa mi nastavit alarm podla navodu na tomto fore. Chcel by som taktiez aktivovat automatucke zatvaranie okien pri dazdi (Automatic rain window closing), ale nevidim popis jednotlivych bitov, ako to je pri VCDS, existuje nejaky popis ? Pripadne mate niekto skusenosti s toutou funkcionalitou ? Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 4. leden 2021 Sdílet Vloženo 4. leden 2021 (editace) @jarinoo3 Automatické zavření oken šlo jen do určitého modelového roku. Myslím že 15/16, ale nevím to přesně. Později už je tato funkce nenakódovatelná. Editováno: 4. leden 2021, autor: LukášCBR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarinoo3 Vloženo 5. leden 2021 Sdílet Vloženo 5. leden 2021 Ahoj, mam O3 2013, cize by to mohlo byt nastavitelne, otazka je, ci mi vie s tym niekto poradit, idealne, ci ma s tym skusenosti.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 11. leden 2021 Sdílet Vloženo 11. leden 2021 Prosím vie niekto či aktivovanie spustenia klaksonu po otvorení dverí z vnútra /anti-theft alarm systém/ je záležitosť fabrického alarmu alebo dverovej jednotky? Nejde mi totiž aktivovať na Yeti mr2012 cez Car-scaner pro. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel_pavel Vloženo 12. leden 2021 Sdílet Vloženo 12. leden 2021 Umí ELM327+ car scanner mazat chybové hlášení, nebo ho jen "ztiší?" Po nalezení chyby závada na cívce 3 válce, jsem vyměnil svíčky, včetně cívek. Načetl, vymazal. Po dvou dnech se opět rozsvítila kontrolka motoru, se stejnou závadou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radas1 Vloženo 12. leden 2021 Sdílet Vloženo 12. leden 2021 Přetrvávající/opakovanou závadu závady nelze nijak odstranit v aplikaci,ale lze odtranit přímo na místě tomu určeném.Poté již lze závadu vymazat a nebude se dále zobrazovat a to pouze do doby načtení jiné nebo stejné závady, a následně postupovat, odstranit závadu a popřípadě vymazat pokud to aplikace umožňuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Baroch Vloženo 21. leden 2021 Sdílet Vloženo 21. leden 2021 Po poslední aktualizaci je možnost změnit nastavení zpracování zvuku u vozů bez Cantonu: Multimedia: sound quality -> Sound processing preset (MIB2) This feature changes sound configuration to improve sound quality. Je tam 18 různých variant, neví někdo, jestli je někde nějaký popis, co jednotlivé varianty upravují a jak? Jelikož je proces změny nastavení trochu delší, nechce se mi úplně všechny varianty zkoušet, po čase bych už asi ani nepoznal rozdíl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 21. leden 2021 Sdílet Vloženo 21. leden 2021 Na tom seznamu jsem také ztroskotal. Jedině kontaktovat přímo vydavatele. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dafro Vloženo 13. Březen 2021 Sdílet Vloženo 13. Březen 2021 Nemáte někdo vyzkoušeno, zda lze lze nastavit servisní režim elektrické parkovací brzdy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ras23 Vloženo 24. Březen 2021 Sdílet Vloženo 24. Březen 2021 (editace) Nemam vyskúšané, ale mohlo by to byť v Service and maintenance položka 8. Electric parking brake service routines Editováno: 28. Březen 2021, autor: Ras23 Priloha 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vita12 Vloženo 4. Duben 2021 Sdílet Vloženo 4. Duben 2021 Ahoj, snažím se zprovoznit zadní door exit warning světla a v aplikaci Car Scanner nemůžu nic nastavit v jednotkách BB a BC (viz. fotka). Jednotky v zadních dveřích jsou a zapojeno to mám. Teď bych potřeboval nastavit v jednotkách BB a BC byte1, bit2 z 0 na 1. Chybí tam možnost kódování, tak jako například v jednotce 42 předních dveří Předem moc dík, jestli k tomu má někdo nápad. Víťa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vita12 Vloženo 7. Květen 2021 Sdílet Vloženo 7. Květen 2021 Ahoj, tak přes Car Scanner se mi jednotky zadních dveří BB a BC nepodařilo nastavit. Musel jsem počkat až mi dorazí VCDS. To to bylo za chvilku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.a.x.i.m.u.s Vloženo 21. Květen 2021 Sdílet Vloženo 21. Květen 2021 V 20. 5. 2020 na 6:39, miklisek napsal: Ono se to tam objeví až po připojení k adaptéru v autě. Kódovat nejde nic, hlásí to chybu v kódování nebo vadný klon OBDII, u něčeho je napsáno jen tested in Kodiaq nebo Karoq. Vyřešilo se nějak tohle? Třeba zakoupením aplikace, nebo to prostě nefunguje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Baroch Vloženo 21. Květen 2021 Sdílet Vloženo 21. Květen 2021 Pokud se nepletu, tak před zakoupením aplikace by mělo jít vyzkoušet připojení a možná by ses mohl dostat i do kódování. Tak jsem to udělal já asi před rokem, všechno bylo funkční, tak jsem rád zakoupil (a rozhodně nelituju). Ale je taky možný, že je fakt elm adaptér špatný, aplikace na kódování vyžaduje fakt kvalitní adaptér, aby se nic nezkazilo. Mám origo od Caristy, ten je plně funkční. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.a.x.i.m.u.s Vloženo 25. Květen 2021 Sdílet Vloženo 25. Květen 2021 Co mám adapter, tak ten s Caristou právě jede. Ale tady napíše připojeno, a nějaké údaje, že se zdá vše funkční, ale kódování právě nefunguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abgx1 Vloženo 19. Červen 2021 Sdílet Vloženo 19. Červen 2021 Da sa touto aplikaciou dokodovat nova baterka? dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 19. Červen 2021 Sdílet Vloženo 19. Červen 2021 @abgx1 je to už nějakou dobu, ale myslím, že tam tato funkce je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lanmaze Vloženo 14. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2021 Ahoj, poradíte někdo, jak nakódovat v Karoqu MY2021 odklopení zrcátek až po nastartování? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radas1 Vloženo 19. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2021 (editace) Kolegové, pokoušel jsem se vylepšit zobrazení pro kontrolu regenerace DPF v aplikaci, volba zobrazení a zvukových efektů je příjemná a dává smysl, mrkněte na video a posuďte sami, třeba se Vám to bude hodit, i nadále spolupracujeme s vylepšením aplikace Car Scanner Záznam videa zobrazuje barevné přechody které mám nastavené dle mého vozu Zvukový efekt startu regenerace je taktéž dle mého vozu regenerace v 7:00 minutě je nutné prohlédnout celé video a posoudit Editováno: 19. Říjen 2021, autor: Radas1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosmicboy Vloženo 6. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2021 Trochu nenasytně poprosím - nebyl by link na poslední verzi? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igi54 Vloženo 8. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2021 Přemýšlím, že bych aplikaci koupil, ale když jsem zkoušel free verzi tak na mé OII FL 1.6MPi rv2012 mi nefungoval profil "... MPi CAN-BUS.." ale jen obyč OBDII ŠKODA. V daném profilu nemám vůbec kolonku kódování. Nevím jestli na mé Octavii skutečně není sběrnice CAN-BUS, nebo mám špatný adaptér (i když tím samým adaptérem kóduji v Caristě) nebo mé auto není podporováno. Nevíte někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamoun Vloženo 23. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2021 lidi .. stoji to 119kc navzdy ... narozdil od Carista (pres 1000kc rocne ) ... i na vyzkouseni to stoji za to koupit :) ja zatim pote, co jsem si udelal "vse" pod Carista, alespon nastavil tech 30 barev v interieru ... jen musim napocitat a nastavit cisla profilu pro barvu pro jednotlive jizdni rezimy, pokud bych to chtel znovu pouzivat na barvy dle jizdniho rezimu ... a musim si najit cas a udelat zalohy a podivat se, co vsechno to umi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igi54 Vloženo 4. leden 2022 Sdílet Vloženo 4. leden 2022 V 8. 11. 2021 na 18:00, Igi54 napsal: Přemýšlím, že bych aplikaci koupil, ale když jsem zkoušel free verzi tak na mé OII FL 1.6MPi rv2012 mi nefungoval profil "... MPi CAN-BUS.." ale jen obyč OBDII ŠKODA. V daném profilu nemám vůbec kolonku kódování. Nevím jestli na mé Octavii skutečně není sběrnice CAN-BUS, nebo mám špatný adaptér (i když tím samým adaptérem kóduji v Caristě) nebo mé auto není podporováno. Nevíte někdo? Nikdo prosím nevíte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FCCID Vloženo 4. leden 2022 Sdílet Vloženo 4. leden 2022 https://www.carscanner.info/choosing-obdii-adapter/ může to být adapterem, proto jsem vybral a koupil takový, který je uvedený na ofic. stránkách app (Viecar Bluetooth 4) Funkčnost je 100% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skdh Vloženo 8. leden 2022 Sdílet Vloženo 8. leden 2022 (editace) Ahojte, mam PRO verziu. Doteraz vsetko ok. Vcera som preinstaloval telefon a nepamatam si aky profil pripojenia som mal zvoleny. Superb 3 2017. Aky pouzivate vy? Edita: po zapnuti DPF v1 vsetko opat funkcne Editováno: 8. leden 2022, autor: skdh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.