Maverick Vloženo 31. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2018 @yetys Kdyz se podivas na muj screen, (alespon) udaveli, ze maji vic jak 100ks skladem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čečulák Vloženo 31. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2018 (editace) Odhaduji, ze se techto disku zrejme moc neproda za beznou cenu a vyrobce treba potrebuje plnit kvartalni plan, tak proste podrazi cenu a mnozstvim je to pro ne zajimave potrebuji li obrat. Trochu jim v celku klesne marze, ale to bude minimum. Timto v podstate prodaji navic, nebot majitele Rapidu by hlinik za puvodni cenu nejspis nekoupili a vysachuji tak konkurenta vyrabejiciho plechy ze hry. Kdyby se to prodavalo dobre, tak by takto cenu sundal pouze blazen vyjmu li vyprodej z duvodu ukonceni tohoto modelu. Editováno: 31. Srpen 2018, autor: Čečulák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 25. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2018 Kukněte na nové akce v eshopu. Na F3 například smartgate kdyby to pro někoho bylo vhodné. http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/vyprodej-skladu/smartgate-fabia-iii-6v0063218x/0/1/24/43/1001 Na F2 combi clony do oken kufru za směšnou cenu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 25. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2018 To už je docela zajímavá cena, ale nějak nevím, k čemu by se to dalo smysluplně využít (krom párkrát kouknutí na data o autě). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ekr Vloženo 25. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2018 (editace) koukám že tam mají v akci držák kol do kufru, je sice psaný na fabku 2 píšou tam 2006 až současnost, myslíte že by pasovalo do našich aut myšleno trojkovou verzi samo že asi jen kombík i když bych tor rád narval i do krátké, myšleno kola rozměry uchytu na tu zadní hliníkovou tyčku budou asi stejné http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/vyprodej-skladu/interierovy-drzak-jizdnich-kol-lah720003x--11/0/1/24/43/1001 Editováno: 25. Listopad 2018, autor: ekr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 25. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2018 (editace) Záleží jestli mají F2 a 3 stejnou šířku mezi oky v kufru, změřím ti to. +- je to stejný Editováno: 25. Listopad 2018, autor: MilanHos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ekr Vloženo 25. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2018 Díky za ochotu, právě za tu cenu co tam teď mají bych ten držák koupil.Tohle jsou vlastně jediné uchyty kde to v autě drží napevno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 25. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2018 (editace) zaujímavé sú aj zadné PDC - https://eshop.skoda-auto.sk/eshop/sk/b2c/vypredajx/zadni-parkovaci-asistent-rapid-5ja054630ax/46/3/24/43/1001 len škoda, že to bude skôr pre staršiu elektriku z F2 prípadne po výmene jednotky, podarí sa mi to rozbehať i na F3? prípadne vložka do kufra - https://eshop.skoda-auto.sk/eshop/sk/b2c/vypredajx/prepravni-vodotesna-vlozka-dmk720002x/22/2/24/43/1001 možno by sadla i na F3C. gumená rohož pasovala z F1C i do F2C, a myslím že som ju skúšal i do F3C Editováno: 25. Listopad 2018, autor: wirer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 25. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2018 Tak to som zvedavý s tým držiakom... v katalógu trojkovej Fabie je uvádzaný držiak bicyklov s číslom 3T9 056 700, čo je ten druhý, drahší... http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/preprava/interierovy-drzak-jizdnich-kol/0/1/10000/43/1001 Potom daj info, či naozaj bude pasovať ten z F2, za tú cenu by som ho aj ja kúpil.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 25. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2018 @wireru nás je i rapiďácký alarm ve slevě. Jinak ta vložka není nijak pevná, takže se určitě přizpůsobí každému tvaru ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy64 Vloženo 25. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2018 před 3 hodinami, Martab napsal: To už je docela zajímavá cena, ale nějak nevím, k čemu by se to dalo smysluplně využít (krom párkrát kouknutí na data o autě). No já SG mám z výroby. Než upgradovali apku SkodaOneApp, která není špatná a v kombinaci s CarPlay, (kdy byla na obrazovce Infotainmentu) to byla skvělá vychytávka. Teď je OneApp jen pro Smartlink+, kterej nemám a tím pádem je SG uplně na nic. Nestojí to ani za tu cenu za jakou to teď prodávají. Dá se říct, že mi to fungovalo asi rok, potom to škodovka normálně zařízla a sere na to. Apky, které na to byly, spíše z Google Play mizí a na AppStoru ani pořádně nebyly. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 25. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2018 Smartgate appka mi funguje. to isté i MFAPro, MyŠkoda. len treba dať pozor na smartgate jednotku, prvé modely nepodporovali WiFi Direct, teda nebolo možné súčasne naraz mať pripojený SG i zapnuté dáta na prístup k netu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy64 Vloženo 25. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2018 To jó, to mi taky funguje. Ale škoda té OneApp. Ta jediná mi přišla smyslupná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 25. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2018 Sakra, černá lesklá fólie na RAPIDs lift ve slevě není! To je tam v těch dveřích oproti Spacebacku opravdu nějaký tvarový rozdíl? Jsem si myslel, že ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 25. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2018 Ono se to lepí na boky a kufr, boky budou stejné, ale kufr bude asi tvarově jiný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 25. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2018 Akdyby jste vedeli, jaka je nakupni cena u vseho, tak to by jste koukali 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 25. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2018 Ono se to lepí na boky a kufr, boky budou stejné, ale kufr bude asi tvarově jiný. A jo to mě nenapadlo.... [emoji6] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 25. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2018 před 3 hodinami, Lukason napsal: Akdyby jste vedeli, jaka je nakupni cena u vseho, tak to by jste koukali No pokud nám to za tu nákupku nedáš, tak není proč koukat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 25. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2018 no nedam, protoze nemuzu a ani nechci od toho se pak odviji i moje vyplata Koukat jsem mel ve smyslu jaky tam je cenovy propad. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 25. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2018 Tak to je nám všem tak nějak jasné, ale co s tím máme dělat? Prostě se musíme spokojit s tím za co nám to někdo nabídne a jsme rádi za každou, byť drobnou, slevu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZbyšekSU Vloženo 26. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2018 Koukám že ty SG jsou ještě zajímavější pro Rapida a Yetiho. Octávky a Superby si musí nechat zajít chuť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 26. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2018 Bude to najskor verziou. I ja co som pred vyse rokom kupil, bola na Rapid myslim. A namontovane v F3. Je to kompatibilne podla mna. Starsie berzie nepodporuju WiFi Direct Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ronall Vloženo 1. leden 2019 Sdílet Vloženo 1. leden 2019 Tak letos teda eshop těžce zklamal, čekal sem nějaké akce třeba na disky jako loni a místo toho bych řekl, že nastalo spíš mírné zdražení.? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 1. leden 2019 Sdílet Vloženo 1. leden 2019 Nezklamal, bylo toho dost, ale nejdriv maji prednost interni zamestnanci a pote zakaznici na eshopu, to co zbyde Zbylo toho po malu, ale na F3 tam toho stejne mic nebylo, vlasne kdyz na to koukam, tak vubec nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ronall Vloženo 2. leden 2019 Sdílet Vloženo 2. leden 2019 Tebe nepočítám, máš to z první ruky ?, ale nás ostatní kteří se po loňském roce namlsali, určitě zklamal. No hold zůstanu jezdit na tom co mám, nevadí zbude na jiné věci pro jiné shopy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.