Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Zdravím všechny zde,

sice tím nikomu (asi) nepomůžu, ale jen konstatuji, že i na starý HW se dá nainstalovat novější SW. Včera jsem převzal vůz po lakování předního nárazníku a požadoval jsem záruční přehrání nového SW z důvodu občasného zasekávání přehrávání hudby z USB. Výsledek vidíte v přílohách. Dokonce jsem se dočkal i verze, po které jsem prahnul, tj. především nastavování intenzity větráku ve 3 stupních a zobrazení asistentů ve 3D. I celkový chod systému a AA mi přijde svižnější, 

DSC_0244.JPG

DSC_0243.JPG

Editováno: , autor: marskama
Vloženo

@marskama ved 3 stupnove nastavenie bolo od prvopočiatku. V nastaveni sa nic nezmenili, lrn dposob vyberu, ze to nevyberas tou ciarkou na kraji. A ake 3d asistentov? Co tam pribudlo? Lebo ja som nic neregistroval, len ine zobrazenie. Ja ako plus beriem to zatmievabie displaya, ze konecne netreba hodiny vypinat cez menu s je hned tmava obrazovka. Plus este nieco bolo co ma potesilo, no nepamatam si teraz co

Vloženo (editace)

Já jsem tedy třístupňové nastavení větráku neměl - ve všech režimech klimatizace pouze posuvník na pravé straně infotainmentu (nebo že bych si toho nevšiml 🤔?). A mluvil jsem o tom, že jsou to jen vizuální změny, nikoli ve funkčnosti.

A ještě jednu změnu jsem zaznamenal - při vypnutí se hudba jakoby ztišuje, zatímco před aktualizací bylo zastavení hudby naráz.

Editováno: , autor: marskama
Vloženo (editace)

Ten posuvnik nastavoval presne 3 stupne intenzity automatickej klimy. Pri manuali tusim 5 ci 6 intenzit. Cele co sa zmenilo je, ze posuvnik nahradili 3 tlacidlami pre intenzitu. Okrem toho v manuali sa dali nastavit smery fukania manualne

Editováno: , autor: csabac
Vloženo

U mna aktivacia WLAN neuspesna aj napriek tomu som si zaplatil tento produkt a dostal som aktivacne kódy. Myslel som ze to bude SWAP kod ale su to 2 kody 1 aktivacny kod a jeden PIN. Po pripojeni OBD wifi nezapnuta ani siet 5Ghz ani 2,4Ghz. Takze typujem ze niekde sa stala chyba. Pozporovany 70070 stale vyblednuty. Posielam navod na aktivaciu. Vie niekto co s tym v OBD eleven? Slo by to?

20230929_185647.jpg

20230929_185827.jpg

Vloženo

nuz v servise sa bohuzial s kktmi nenahadas. pritom ta sluzba sa vola aktivacia smartlink ale oni to chuji beru tak ze maju akoze zadat len SWAP kod a vybavene. bohuzial takto to na vsetkych autach nefunguje. sak si normalne podaj u nich reklamaciu a oni to poslu čechačkom  na centralu na diagnostiku a budes vediet...cez OBD si neviem predstavit ze by si to rozchodil,,,iba VCDS

Vloženo (editace)

Aj po aktivacii toho smartlink balika v Skoda servise sa zapne iba ta 5GHz,2,4 zostava stale off,aj to iba za predpokladu,ze aktivacia a zadavanie kodov prebehlo korektne.U mna tiez na 2hy pokus.2,4GHz pre starsie modely telefonu som si uz musel poriesit sam.

Editováno: , autor: Patrik1971
  • o 5 týdny později...
Vloženo

Zdravím, nevíte proč mi nefunguje apple carplay bezdrátově? Škoda Scala r.v. 2023, mobil iPhone 15 Pro. Přes kabel vše funguje, ale bezdrátově mi to na telefonu napíše něco jako "toto příslušenství není podporováno" 😞 

scala.jpg?Web=1

Vloženo (editace)

1/ nemáš povolený bezdrát

2/ nemáš podporovaný telefon

3/ jiná příčina 🙂

Podle VINka se nechá zjistit jaký druh připojení má auto povolené(funkční).

Včera jsem řešil Kamiqa 2023, Samsung S23 ultra. Hláška Toto příslušenství není podporováno. Jiný 3 telefony fungovaly v poho.

Editováno: , autor: lucky.jack
  • o 3 týdny později...
  • o 4 týdny později...
Vloženo (editace)

Nevedel by nekdo prosim, proc pri pouzivani bezdratoveho Carplay mi prestanou fungovat aplikace Youtube a Spotify v momente, kdy pripojim kabelem mobil k nabijeni? 

Co mam blbe prosim...

Editováno: , autor: Čečulák
  • o 5 týdny později...
  • o 3 týdny později...
Vloženo

Mas ho funkcny ci sa ti zasekava, restartuje? Ak nie bud rad. Mne pred zarukou ramci reklamacie natlacili toto. Ale zase mne menili i jednotku, mozno preto tam siel ten soft. Ale predtym som mal tiez ten novy design softu uz. Vydrzalo mesiac a pol a zase zamrza

Vloženo

@csabac nekdy se seklo, spis jako kdyz se pouzivalo vice funkci najednou na delsi cesty, ale dalo se s tim zit. 
Ja jen, ze to jeste stoji v servisu a bylo mi receno, ze u me je 469 strop. 
Mozna to u tebe je tou vymenou jednotky.

Delalo se vice veci, tak budu zkouset a popripade mam na to jeste jeden rok zaruky. 🙂

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...