Publikováno Březen 6, 20205 r Zdravím ... riesim uz docela dlho trosku iný problém .... Neskutočne ma vysiera to zatmavovanie vnutorného zrkadla ... najskor mi to vypáli sietnicu a potom sa zatmavý nie raz som sa pristihol ze ho udrbem a vyhodím z okna ale udrzal som sa .... nemozem naist nikde foliu na speták pripadne nahradný speták ktorý ide mechanicky prehodit do pozicie proti oslnovaniu a normalne zrkadlo .... mozem niekoho kto má skusenosti o niake odkazy priamo na stránky?
Březen 6, 20205 r Autor Ahoj řeším problém u nové octavky III .... Auto samo o sobe super ale neskutečne moc mě vysíra samozatmavovací zrcátko který mi nejdřív vypáli sítnici a pak ješte jemně zmení barvu do "zelena". Prosím o radu zkušený lidičky, který mi poradí bud jak ho vymenit za klasicky mechanický ( kde ho koupit pokud se vyrábi a případne odkaz prosím :) ).... nebo kde sehant niakou šílenou folii co ho zatmavý definitivně. Taky přemýšlim zda se nedá nastavit softwarem nebo funguje autonomně .... predem moc dekuju ;) za rady
Březen 6, 20205 r funguje autonomne - co ho proste vymenit za jiny. me funguje, spolu s vnejsima, dobre.
Březen 6, 20205 r A nemáš v zadu fólie? Protože mě to funguje krásně. Samozřejmě záblesk uvidíš vždy ale to i u normálního než se přepne ale jinak si nestěžuji. Odesláno z mého Pixel pomocí Tapatalk
Březen 6, 20205 r A neprirábal si fólie na zadné okná? To zrkadlo je totiž kalibrované na číre sklo a bez rekalibrácie sa ti nestmaví správne.
Březen 6, 20205 r Taky by se dal možná odpojit konektor od zrcátka a tím by se samozatmavovací funkce zrušila...
Březen 6, 20205 r Ja mám fólie vzadu a zrkadlo funguje. Samozrejme nemám najvyššiu tmavosť... Nie som pohrebák.
Březen 6, 20205 r 10 hours ago, Genkis said: Zdravím ... riesim uz docela dlho trosku iný problém .... Neskutočne ma vysiera to zatmavovanie vnutorného zrkadla ... najskor mi to vypáli sietnicu a potom sa zatmavý nie raz som sa pristihol ze ho udrbem a vyhodím z okna ale udrzal som sa .... nemozem naist nikde foliu na speták pripadne nahradný speták ktorý ide mechanicky prehodit do pozicie proti oslnovaniu a normalne zrkadlo .... mozem niekoho kto má skusenosti o niake odkazy priamo na stránky? To stmavovanie zrkadla trocha trvá. Nie je to hneď ale asi tak 2-3 sekundy. Ja mám doma mechanické preklápacie zrkadlo zo Supa, tak ti ho viem za rozumnú cenu predať. :P
Březen 6, 20205 r Záleží také na tom, jak je auto staré. Já mám na zrcátku ještě vypínač této funkce. Nová (myslím, že po FL) už ho nemají. Upraveno Březen 6, 20205 r od beuticek
Březen 6, 20205 r Zajímavý problém, u mě funguje super, stejně jako v ostatních autech (FIII, Tiguan, Hyundai). Spíš trpím tam kde ho nemám - v Polu, budu dodělávat. Pak budu mít manuální zrcátko navíc :) Spíš mně štve, že třeba u VW nejsou vůbec stmívatelné vnější zrcátka a když už, tak jen jedno. U SII mám všechna a za mne jedna z best fičurek :)
Březen 6, 20205 r před 7 hodinami, stafa napsal: A neprirábal si fólie na zadné okná? To zrkadlo je totiž kalibrované na číre sklo a bez rekalibrácie sa ti nestmaví správne. Zaujimalo by ma ako sa da zrkadlo "skalibrovat". Mam totiz tmave skla a zatmavenie zrkadiel trva o nieco dlhsie bez pred instalaciou folii.
Březen 6, 20205 r Pred časom sa to riešilo v inej téme ohľadom fólie na oknách. Kalibruje sa svetelný senzor. Už aj sunset to má kalibrované inak
Březen 6, 20205 r Svetelny senzor predsa so zrkadlami nema nic spolocne... Svetelny a dazdovy senzor je prilepeny na celkom skle "pod" zrkadlom a zrkadlo ma svoj senzor.
Březen 6, 20205 r Ja myslím práve na ten čo má do činenia so zrkadlom. Aký je jeho presný názov, to netuším. Každopádne, odbočujeme od témy, treba si nájsť príslušné vlákno.
Březen 7, 20205 r Autor před 13 hodinami, beuticek napsal: Záleží také na tom, jak je auto staré. Já mám na zrcátku ještě vypínač této funkce. Nová (myslím, že po FL) už ho nemají. Je po FL januar 2020 :/ ...
Březen 7, 20205 r Autor před 8 hodinami, deto napsal: Zaujimalo by ma ako sa da zrkadlo "skalibrovat". Mam totiz tmave skla a zatmavenie zrkadiel trva o nieco dlhsie bez pred instalaciou folii. Foliu mam ako sucast výbavy od vyrobcu je to "prakticky" skoro číre sklo jemne do cierna Oo
Březen 7, 20205 r Autor Inak ... nevyrába škodovka náhradné zpetne zrkadlá bez toho samozatmievaca toto odtrhnem a dam tam mechanicke mile rád len mi poslite link ktoré tam patrí :)))) prosim prípadne či sú vyrezané priamo na tvar z5taku niake folie aneb niaka klipsa s "filtrom sklenenym " Inak uz som tak zufaly ze si leptam maly plošák v ktorom bdue supra svietivá led dioda . To dám do krabičky s baterkou ON OFF tlacitko a gumičkou to dám do pravého kraja zrkadla nech to je nonstop na max zatmavene ! uz neviem co stým .... berem jakukolvek radu chem sa toho sracu zbavit
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.