Jan.Stamberg Vloženo 5. Únor 2020 Sdílet Vloženo 5. Únor 2020 Dobrý den, Potřeboval bych radu kolika ampérová pojistka je na pozici 15 v motorovém prostoru? Měla by to být pojistka k houkačce. Dnes mi auto přestalo houkat a když jsem chtěl zkontrolovat pojistku, tak koukám, že na té pozici nic nemám. V manuálu nemají uvedené jakou hodnotu by pojistka měla mít. Díky moc za radu, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek Pastorek Vloženo 6. Únor 2020 Sdílet Vloženo 6. Únor 2020 Celkem nerozumím otázce. Auto přestalo dnes houkat a pojistka tam není? Jakože se přepálila a odešla na hřbitov? To asi ne... ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bizaky Vloženo 22. Březen 2020 Sdílet Vloženo 22. Březen 2020 (editace) Dobry den, Mel bych prosbu, nema nekdo vyfocenou pojistkovou skrin u motoru 2.0 TDI, nejlepe kdyz by jeste nekdo k tomu mel popisky co je na co... Dekuji miloš Editováno: 22. Březen 2020, autor: Pawouk Upraven název tématu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanson Vloženo 22. Březen 2020 Sdílet Vloženo 22. Březen 2020 Stahni si manual ke svemu modelovemu roku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bizaky Vloženo 23. Březen 2020 Sdílet Vloženo 23. Březen 2020 Hodila by se mi prave nejaka fotka, mam bourany auto na predek a jsou vyskakany pojistky a rele, tak by se mi to malinko hodilo abych to mohl poskladat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 23. Březen 2020 Sdílet Vloženo 23. Březen 2020 Fotka od několi ti nepomůže. Bude to víceméně individuální podle konretní výbavy. Nejlepší je ten návod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanson Vloženo 23. Březen 2020 Sdílet Vloženo 23. Březen 2020 (editace) Pak si na internetu najdi dílenskou příručku el. schémata, tam máš veškeré pojistky a relé v E-Boxu popsané i s hodnotou, tedy doufám, já ji mám pro Superb. Toto je z netu. Editováno: 23. Březen 2020, autor: Stanson Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bizaky Vloženo 23. Březen 2020 Sdílet Vloženo 23. Březen 2020 Super diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 23. Březen 2020 Sdílet Vloženo 23. Březen 2020 Jinak ten pojistkový box se liší (jinak rozhazené pojistky) rok od roku, podle dílenské příručky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.