Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím všechny, jsem tu nově, tak se případně omlouvám, jestli už to tu třeba někde není. 

Po výměně baterie auto nejde nastartovat. Vůz mám bez zámku, tlačítkové start systém. Píše to něco o vyhledání jakési plošky. 

Nějaká rada prosím nebo musím rovnou do servis Škoda? 

Děkuji 

Nejde vzít klíč a stlačit jím to startovací tlačítko?

Výstřižek.JPG

proc nepouzijes navod?

07FD39CF-CDC0-490B-A9A4-49353E5527FF.jpeg

To je problém, návod nikdo nečte.

• Autor

Díky všem 

Upraveno od Kopcakdaniel@seznam.cz

• 2 roky později...

Jako typ baterie je v klíčku?

Všade je toho plná....stačí ťuknúť. CR2032.

V tých nových kľúčoch je CR2025

Já MR2019 a baterie je tam CR2025

Také potvrzuji u MR 2019 baterii CR2025, vloni napodzim jsem je měnil v obou klíčích, kupoval jsem na Alze nějaké Philipsy nebo spíš Panasoniky, už nevím. Prostě stejnou značku jako ty původní.

Mě dal přijímací technik Vartu při 3.letém servisu, když mi už PP psal slabou baterii, prý s nimi má nejlepší zkušenosti a kupuji je doma i do jiných spotřebičů taky. Chtěl jsem si ji vyměnit sám, ale když už se tak starají těch 50kč mě už nepotento. 

No mě měnili baterii asi před půl rokem za cca. 130 Kč a už je po ní ... Takže jsem se rozhodl, že si to vyřeším po vlasní ose. Díky za odpovědi, už mám odložené v Datartu :)

Origo tam je 2025ka, ale dá sa natlačiť aj 2032ka, ak chcete trochu natiahnuť výdrž....

2032 je o dost vyssi. Ja daval 2025 od GP za 17Kc.

před 2 hodinami, mbrazdil napsal:

No mě měnili baterii asi před půl rokem za cca. 130 Kč a už je po ní ... Takže jsem se rozhodl, že si to vyřeším po vlasní ose. Díky za odpovědi, už mám odložené v Datartu :)

Právě proto mě dal technik Vartu, kterou kupuje někde v elektru, protože měl stejnou zkušenost s "origo" které bůhví jak dlouho leží na skladě.

• 1 rok později...

Mám trochu jiný problém. Po 11-ti letech používání (s původní baterií) mám dost opotřebený a popraskaný obal autoklíče. Už jsem vyndal druhý autoklíč a rád bych sehnal nový obal autoklíče . Nemám v úmyslu za kousek plastu platit okolo 400 Kč. Zkuste poradit kde sehnat. Já nemůžu najít, klíč je 3 - tlačítkový s kontrolkou v pravém horním rohu. Je to na Rapid 1.2 Tsi 2012. Díííík.

Mě se opět už po roce a půl ozval PP slabá baterie, myslím že ještě chvíli vydrží než si vzpomenu koupit novou a když si dám klíč do tepla a nebude v chladné garáži. 

před 17 hodinami, Ka.S napsal:

Mám trochu jiný problém. Po 11-ti letech používání (s původní baterií) mám dost opotřebený a popraskaný obal autoklíče. Už jsem vyndal druhý autoklíč a rád bych sehnal nový obal autoklíče . Nemám v úmyslu za kousek plastu platit okolo 400 Kč. Zkuste poradit kde sehnat. Já nemůžu najít, klíč je 3 - tlačítkový s kontrolkou v pravém horním rohu. Je to na Rapid 1.2 Tsi 2012. Díííík.

Mohu doporučit Aliexpress. Napiš do hledání třeba "key skoda" a můžeš si vybírat i upgrade na novější tvary klíčů. To co se prodává u nás mimo síť Škodovky bude stejně vesměs předprodej z Číny. Ohledně kvality sleduj recenze. 

Sám jsem na Ali kupoval chromové díly na klíč pro MR 2019 a jsem s kvalitou spokojený.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.