Tomáš Chalupník Vloženo 1. Duben 2020 Sdílet Vloženo 1. Duben 2020 Dnes se mi stal takovy zvlastni problem. Prisel jsem k autu, dalkove odemknul, nastartoval (startovani pres tlacitko) a odjel. Zaparkovel jsem 10km dale, vystoupil z auta a zjistil, ze nemohu auto dalkove uzamknout. Nasledne jsem zjistil, ze nejde ani nastartovat tlacitkem, protoze hlasi klic nenalezen. Myslel jsem si, ze je vybita baterie (i kdyz auto nic nehlasilo) tak jsem si obstaral nahradni klic, ale ten se choval uplne stejne - bez reakce. Zamknul jsem tedy manualne a pri odjezdu jsem musel startovaci tlacitko mackat klickem - to zafungovalo. Napadlo me, ze je to vlivem silneho elektromagnetickeho pole a ruseni, protoze jsem parkoval primo pod vysilacem a ocekaval jsem, ze po prijezdu domu to zase bude ok. Ale nebylo, ani jeden klic nefungoval a auto porad hlasi klic nenalezen. Nevite nekdo, jaka by mohla byt pricina? Mam zkusit nejakou tu synchronizaci klicu, ktera se ma delat po vymene baterie? Prijde mi nesmysl, ze by tohle nebylo nejak osetrene. Dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra86cz Vloženo 2. Duben 2020 Sdílet Vloženo 2. Duben 2020 Podle toho co popisuješ spíš vypadá že se buď ztratila naučená hodnota klíčů vlivem vybití baterie v klíči, nebo je tu druhá možnost že tě někdo skenoval a naboural KESSY. Většinou se to stává když chce někdo auto odcizit a majitel ho vyruší... Nechci tě strašit ale rozhodně bych zajel k nejbližšímu dealerovi a nechal vše prověřit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Chalupník Vloženo 3. Duben 2020 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2020 Diky za odpoved. Nicmene podle manualu by mi vybitou baterii v klicku auto hlasilo predem a nahradni klic jsem nikdy nepouzival a baterii mel dobrou. Kdyz se to stalo, tak nikdo v okruhu aspon 1km nebyl, bylo to v lese. Zkousel jsem uz synchronizaci klicu, ale nestalo se vubec nic. Takze to stejne dopadne navstevou servisu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 3. Duben 2020 Sdílet Vloženo 3. Duben 2020 Bliká LED na klíčku? Pokud ne, je baterka KO. To že je v návodu napsané, že to má hlásit, ještě neznamená, že tomu tak vždy bude :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Chalupník Vloženo 3. Duben 2020 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2020 Neblika, zkusim tedy nejdriv vymenit baterky ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Chalupník Vloženo 6. Duben 2020 Autor Sdílet Vloženo 6. Duben 2020 Tak uz jsem to vyresil. Ve skutecnosti jedine co stacilo, bylo vyndat baterku z klicku a zase ji vlozit. Nova ani nebyla potreba, synchronizace nasledne taky ne. Jsem presvedcen, ze za to muze ten vysilac :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 6. Duben 2020 Sdílet Vloženo 6. Duben 2020 Tak hlavně že se povedlo vyřešit a vše funguje opět tak jak má :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čečulák Vloženo 7. Duben 2020 Sdílet Vloženo 7. Duben 2020 Někde jsem četl, že je dobré při výměně baterie nemačkat tlačítka na klíčku. Dbám toho a zatím jsem vždy vyměnil baterii a fungovalo to bez synchronizace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 7. Duben 2020 Sdílet Vloženo 7. Duben 2020 Nemačkat tlačítka když není auto v dosahu. To platí obecně. Jinak se popletou kody. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Míša Vloženo 8. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2020 A proto nepůjčovat klíče dětem a neurotikům, kteří si musí furt s něčím hrát :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čečulák Vloženo 8. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2020 Nechci Te urazit, ale pro prispevky tohoto razeni je zde hospoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Míša Vloženo 8. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2020 To je ale faktická poznámka, možná nešťastně formulovaná. Kolegovi takhle dcera "vymazala" kódy na klíči. v Itálii na dovolené a ani nechtějte vědět, jakou raketu je to stálo. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pizzamann Vloženo 15. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2020 Zdravím, nevím jestli to patří sem ale nechci zakládat nové téma. Mám problém s druhým klíčem který se moc nepoužívá a teď nebyl použit cca dva měsíce v kuse. Klíčem bylo otevřeno, odjeto cca 20 km a už s ním nešlo auto zamknout ! Auto nic o slabé baterce při jízdě nehlásilo. Vyměnil jsem baterku a nic, pro jistotu jsem vyměnil i za baterku z funkčního druhého klíče a nic, vůbec nereaguje ani neblikne. Mám tlačítko na startovaní a odemykám dálkou. Díky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FCCID Vloženo 15. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2020 Zkusil bych ještě dát novou baterku a potom odemknout / zamknout čistě klíčem ( i několikrát) ne dálkou! Taky jsem měl problémy s klíčem, baterka vydržela 1 den a potom co jsem odemkl a zamkl několikrát jen klíčem už to bylo OK. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 15. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2020 Pokud nebliká ani dioda na klíči, tak buď baterka, nebo je klíč KO. Pokud je potřeba odjet a není druhý klíč zkus zamknout/odemknout klasicky klíčem přes vložku a nastartovat přiložením klíče k tlačítku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.