Publikováno Listopad 1, 200618 r Ahoj, nechtěl by tady někdo poradit nejenom mě, kam nejlépe zajet na garanční servis. Koupil jsem si Fábku a čeká mě tak za měsíc servis po 90 tisích km. Jen tak informačně jsem volal do Bencaru, co by to stálo a s úsměvem v hlase mě zdělil 17.000,- Kč !!! Jako to se mnou málem švihlo... Čekal jsem tak 10 k. Tak snad někdo poradí, kde byl spokojenej i klíďo mimo Prahu, hlavně za nějakou normální cenu. Nerad bych nechal propadnout servisní knížku, ale tyhle prachy tam nechat nehodlám... Upraveno Listopad 1, 200618 r od Petris
Listopad 2, 200618 r Ahoj,nechtěl by tady někdo poradit nejenom mě, kam nejlépe zajet na garanční servis. Koupil jsem si Fábku a čeká mě tak za měsíc servis po 90 tisích km. Jen tak informačně jsem volal do Bencaru, co by to stálo a s úsměvem v hlase mě zdělil 17.000,- Kč !!! Jako to se mnou málem švihlo... Čekal jsem tak 10 k. Tak snad někdo poradí, kde byl spokojenej i klíďo mimo Prahu, hlavně za nějakou normální cenu. Nerad bych nechal propadnout servisní knížku, ale tyhle prachy tam nechat nehodlám... Tak zkus v Čakovicích AutoElso. Tam mi žekli o 5 tis. czekokreditů míň a docela dobrá spolupráce....
Listopad 2, 200618 r Tak si sezen dily, ktere se pri servisce meni, sam a pak si to u nich nech jen namontovat, ne? Prijde te to tak na 1/4 ceny, mozna ani to ne.
Listopad 2, 200618 r jenom za rozvody dáš 6. a kde máš olej, filtry prácu?Ale 17 je moc. nejlépe je si to udělat doma.
Listopad 2, 200618 r Ahoj,nechtěl by tady někdo poradit nejenom mě, kam nejlépe zajet na garanční servis. Koupil jsem si Fábku a čeká mě tak za měsíc servis po 90 tisích km. Jen tak informačně jsem volal do Bencaru, co by to stálo a s úsměvem v hlase mě zdělil 17.000,- Kč !!! Jako to se mnou málem švihlo... Čekal jsem tak 10 k. Tak snad někdo poradí, kde byl spokojenej i klíďo mimo Prahu, hlavně za nějakou normální cenu. Nerad bych nechal propadnout servisní knížku, ale tyhle prachy tam nechat nehodlám... ještě že mám řetěz , na 90K mě to stálo výměnu oleje a pyl. filtru - sám v garáži no docela darda, taky bych to řešil svépomocí, pokud nejseš v záruce
Listopad 2, 200618 r Rozvody sezenes tady na foru mnohem levnejsi, stejne tak olej a filtry. jasné že tady je to levnější. uváděl jsem příklad ze škodovky. Mimochodem taky sháním rozvody na tdi pd a uvažuji i o pumpě. co vy na to? je to lepší vyměnit zároven s rozvodama?
Listopad 2, 200618 r Vymena pumpy s rozvodama se doporucuje, protoze vetsinou odejde za dalsich 20tis. km...
Listopad 2, 200618 r Vymena pumpy s rozvodama se doporucuje, protoze vetsinou odejde za dalsich 20tis. km... Kolegovi o 20k dříve, ale to nebyla PD, ale klasika 81kW, vypadalo to jako když občas tluče kovář do kovadliny.
Listopad 2, 200618 r to bobo: zkus vrakac ve vrsovicich, i pokud neco neni v cele republice, tak u nich se to najde...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.