Přejít na obsah

1,5 TSI s manuálnou prevodovkou - hrkotanie pri preradovani


xtrazz

Doporučené příspěvky

  • o 9 měsíců později...

Man VW touran Od nova s Motorom 1.5tsi a robí presne to iste. Hlavne pri preraďovani z jednotky na dvojku a najviac keď je spojka v zábere napríklad v kopci a po jej rýchlom stlačení. Tiez som si všimol pri prechadzani blízko steny kde sa odráža zvuk na ľavej strane počuť trochu kovový valivy zvuk. Čakal by som že pri novom aute takéto zvuky počuť nebudem. Najazdené mám okolo 2500km. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Pani ma niekto z vas problemy aj s podivnymi zvukmi pri radeni z prveho do druheho prevodoveho stupna? Sporadicky sa mi stava ze pri radeni to ide akoby cez zuby a pocut zvuk aj vonku akoby to radilo cez zuby. V servise mi samozrejme povedali ze zavada sa neprejavila :(. Tiez ked porovnavam so starsou dieselovou octaviou tak mimpride ze to radenie je take akesi viac trhane a to sa snazim spojku pustat jemne. Cakal som teda od tejto motorizacie viac a hlavne od noveho auta ze taketo … nebudem uz musiet riesit …

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...