Přejít na obsah

Kodování Octavie IV

Dixik2

Doporučené příspěvky

Ahoj, 

snažím se na Octavia 4 nakódovat travel assist, ale jakmile zapnu KLR v jednotce A5, tak dostanu chybu: chybějící odezva KLR_01_FASCAN. Tlačítko na travel assist na volantu mám, tak předpokládám, že volant kapacitní je. 

Stejně tak dostávám chybu v momentě zapnutí jednotka 13 - Travel Assist. 

Postupuji podle tohoto postupu: 

Select Driver Assistance A5
- Select Long coding
- Select KLR
- Set to Coded
- Select Point of intervention
- Set to Early
- Select HC Warn Intensity
- Set to Setting_over_menu
- Select HC variante
- Set to Variante_2
- Select Adaptive cruise control 13
- Select Long coding
- Select Capacitive_sterring_whell
- Set to Installed
- Select Travel Assist
- Set to Activated

Zkoušel jsem Ferdu25 jestli by mi za úplatu nepomohl, ale nedá se mu napsat, nevíte proč? 😞 Předem díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 4 týdny později...

Ahoj. Byl by někdo, téměř kdekoliv krom Moravy, tam nejezdím 🙂 kdo by uměl dokodovat VRs grafiku budíku s funkčním otáčkoměrem na MY2023, a aktivní držení v pruzích, mám jen obyč Lane asistent a chtěl bych ten aktivní. Vyhovoval my v O3 FL moc a chybí mi. Předem děkuju. Na ceně se domluvíme.

Odkaz ke komentáři

• o 3 měsíce později...
  • o 3 týdny později...
  • o 3 týdny později...

Zdravím všechny, snažím se dokodovat ten VRS cockpit, přes app v OBD11 jsem nastavil, ale není zobrazován, přes adaptace jsem udělal tohle TÉMA VRS CLUSTER:
Řídící jednotka 17 - Úpravy - aktivace pohledu (Zobraziť aktiváciu) - všechny, které jsou VYPNUTY, by měly být ZAPNUTY (Všechny pohledy nastavit jako aktivní)

ale pořád nikde, je na to nějaká finta?  Mám MR 2020

Editováno: , autor: Nememet
Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...
  • o 3 týdny později...
před 17 hodinami, Peppin napsal:

Volant jsem za kapacitni menil kvuli aktivaci Travel Assist. Po nakodovani v pohode funkcni. 

Uvazujem tiez o tomto upgrade, ked si zvazis kolko sa do toho investovalo a co to prinieslo, isiel by si do toho znova? Travel assist ma obmedzenie pri akej rychlosti sa aktivuje? napr. alo LA sa aktivuje az pri 60km/h.

Vdaka

Odkaz ke komentáři

Zdravim,

mel bych dotaz k travel assist. Mam ACC a line assist plne funkcni a castecne autonomni, ale chybi mi rozpooznavani znacek a prediktivni funkcionalita (v menu acc to nastaveni vubec nevidim a tlacitko na volantu TA nefunguje, kapacitni volant mam taky tusim). 

Chci se zeptat zda je rozpoznavani znacek a predikce nedilnou soucasti TA nebo je to nejak rozdelene? Pripadne zda to jde dokodovat? Bez toho mi ten TA prijde takovy polovicaty, protoze nerespektuje teren a jakoby to vubec neni spojene s navigaci a predepsanymi rychlostmi.

Zjistuju co a jak a zatim slysim dost rozporuplne nazory - jedna z infromaci kterou mam je, ze se to musi upgradovat oficialne pres nejaky klic a stoji to kolem 20tisic, coz se mi zda uplne mimo, kdyz hw vybaveni mam a jde jen o nastaveni.

Odkaz ke komentáři

Píšeš, že máš ACC plně funkční, tzn. i zaplý páčkou pod volantem.

Pak platí, co píše i návod:

Adaptivní tempomat (ACC)
Jak to funguje
Regulace ACC
ACC udržuje nastavenou rychlost. Pokud se Váš vůz
přiblíží k vozu jedoucímu před Vámi, ACC začne automaticky
udržovat nastavený odstup od tohoto vozu.
Udržování nastavené rychlosti a odstupu je dále
označováno jako regulace.
VAROVÁNÍ
ACC nereaguje na objekty pohybující se vozovkou
napříč nebo v protisměru.
ACC je určený především pro jízdu na dálnici.
pACC (Prediktivní tempomat)
pACC je rozšiřující systém ACC.
pACC přizpůsobuje rychlost podle rozpoznaného
omezení rychlosti a průběhu cesty, např. zatáček, křižovatek
nebo kruhových objezdů.

Pro vyhodnocení situace systém využívá následující
zdroje:
▶ Navigační data
▶ Rozpoznávání dopravních značek
▶ Snímače, radary a kamery

Odkaz ke komentáři

Jeste otazka na Line Assist. Je vice nejakych verzi, pripadne jde kodovat?

V menu nastaveni je v zavorce udrzovani v jizdnim pruhu, nicmene v infu je napsano ze v pripade vyboceni zareaguje a vrati zpet.

Tedy jak lze nastavit aby konstatne udrzoval jizdni pruh a nej jen reagoval pri vyboceni? Je to na neco vazane?

Diky.

Odkaz ke komentáři

Dobrý deň

Je možná dodatočná aktivácia pACC ak auto má ACC, Travel Assist, rozpoznávanie dopravných značiek ale len Radio Composition Color (MIB3 ktoré nemá navigáciu ale obsahuje mapové podklady a eCall)

Ďakujem

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...