Patrik1971 Vloženo 24. Únor 2021 Sdílet Vloženo 24. Únor 2021 (editace) Ale nic nezhnilo,videl som to osobne,na oko to vypada ok,iba odlepenych par miest,co drzia kabel a antenu,mimochodom,vymenia aj tu pre istotu....takze nic tragicke,klasika oprava na zaruku Suri,ty si presiel do autorizaku,ked riesis vymenu na rocnych autach? Editováno: 24. Únor 2021, autor: Patrik1971 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 24. Únor 2021 Sdílet Vloženo 24. Únor 2021 neviem kde som mal prejsť , ja som v autorizáku odjakživa ... odlepené antény , Ko jednotky , zhnité piny k anténám alebo zhnité piny smerom do auta sú klasika ,ale zase tá káblovačka má spoj v kufri a stojí pár eur takže no stress... je to super vynález no , len nikto poriadne nevie ako má fungovať ak náhodou funguje ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 24. Únor 2021 Sdílet Vloženo 24. Únor 2021 Aha,ok. Ja len,ze sa to nikde velmi nespomina,ale asi preto,ze je to vsetko na zaruku.Paradoxne som s tym u byvalej 2015tky problem do 3 rokov a 60 000km vobec nemal,tu teraz po 2 rokoch a 40tke. Ale pokial to plati Skoda,je mi to fuk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 25. Únor 2021 Sdílet Vloženo 25. Únor 2021 ja som to tu spomínal a aj iné veci , ale tu sa riešia len aké ledky z číny kde pasujú , technika už prakticky vôbec 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 1. Březen 2021 Sdílet Vloženo 1. Březen 2021 Superb Scout 2020 ale zase už má pomerne pekné kilometre /40tis km/ ... nejdú senzory , dva káble zhnité komplet , konektor KO ... to veru 17 ročné Fabie nemali po roku od výjazdu na cestu ... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delphin Vloženo 1. Březen 2021 Sdílet Vloženo 1. Březen 2021 Přední nebo boční senzory? To jsem měl na L&K MR2018 taky. A taky snad do roka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 1. Březen 2021 Sdílet Vloženo 1. Březen 2021 Zadok krajný , ja viem , tu je to štandard už roky tieto kvalitné káble ... čím novšie tým horšie ... medi je tam minimum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 9. Březen 2021 Sdílet Vloženo 9. Březen 2021 Riadiaca jednotka a antena vymenena....virtualny pedal opat plne funkcny. Na zaruku,asi hodka a pol casu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chatoooo Vloženo 23. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2021 Moje situace je vyřešena stejně. Napřed, že jen antény (3V0962239) shnilý a pak, že i řídící jednotka (3AA962243E). Celkem i s prací za cca 6500,-. A zmizelo i to občasné pípání při otevření kufru (otevřel se naplno a pípnul). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pindoooo Vloženo 21. Září 2021 Sdílet Vloženo 21. Září 2021 Neviete niekto prosim vas co je toto za chybu ? 222476 - Snímač 1 otevírání zadní kapoty B1471 01 [137] - Elekricka chyba Kontrolka závad ZAP - Potvrzeno - Testováno od smazání pameti info o závade: Stav závad: 00000001 Priorita závad: 2 Frekvence závad: 1 Pocítadlo resetu: 87 Kilometry: 180459 km Datum: 2021.09.21 Cas: 18:36:51 Neda sa to vymazat ,,stale ju tam vrati cca mesiac dozadu sa mi stalo ze som mal plny kufor a 5 dvere nevedelo uplne zatvorit , vsimol som si to asi po 1km ,, ale inak sa mi zda vsetko ok ,, len stale pise tuto chybu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chatoooo Vloženo 22. Září 2021 Sdílet Vloženo 22. Září 2021 Já bych tipnul to stejné co jsem měl já (kód chyby je stejný). Špatná řídící jednotka a možná i shnilé kabely. S tou starou špatnou jednotkou se to chovalo prostě divně. Někdy to odmítlo otevřít kufr na první pokus, po otevření do plna to pípalo, občas se to nesmyslně zastavilo. A to i v době, kdy virtuální pedál normálně fungoval. Od té doby, co mi ji vyměnili, všechny problémy zmizely. Výměna vyjde zhruba na 4000 bez DPH (v autorizáku, 2500 jednotka, 1500 práce + nakódování) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
titanius Vloženo 10. Březen 2022 Sdílet Vloženo 10. Březen 2022 Ahojte. Uvažujem nad kúpou difuzora.Ak ho namontujem,bude mi fungovať Virtual pedál bez problémov? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x-man Vloženo 10. Březen 2022 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2022 (editace) Ano https://www.youtube.com/watch?v=42lJtDqpRzQ Editováno: 10. Březen 2022, autor: x-man Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
titanius Vloženo 10. Březen 2022 Sdílet Vloženo 10. Březen 2022 OK... Ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JSvoboda Vloženo 13. Březen 2022 Sdílet Vloženo 13. Březen 2022 Tak jsem se konecne dostal k otestovani virtalniho pedalu. Prisel jsem na to ze kdyz mam klice v kapse tak skoro nikdy nefunguje ale kdyz je vyndam z kapsi a mam je v ruce nebo na krku tak otevira vzdy... Ted babo rad zda je slaba baterka v klici? Ale klic nehlasi slabou baterku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ExecutedDonut Vloženo 13. Březen 2022 Sdílet Vloženo 13. Březen 2022 Napadá mě jestli nemůže být něco špatně se zadní kessy anténou. když vytáhneš klíč, že by se chytil aspoň na tu co je někde ve středu auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JSvoboda Vloženo 13. Březen 2022 Sdílet Vloženo 13. Březen 2022 Dekuji to je asi i logicke ze by to mohlo bejt toto ale to me moc netesi :( Co se s tim da delat? Kde je ta antena? Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ExecutedDonut Vloženo 14. Březen 2022 Sdílet Vloženo 14. Březen 2022 Trojková Fabie ji má hned zvenku pod pátýma dveřma, u Superbu nevím ale hádal bych, že to bude podobně, rozhodně bych konzultoval s dílenskou příručkou, první bych zkusil diagnostiku jestli to auto nehlásí rovnou jako tichou chybu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x-man Vloženo 14. Březen 2022 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2022 (editace) Anténa na Kessy bude v kufru, anténa na Easy open je v nárazníky. Nejdřív bych zkusil novou baterku v klíči. Ještě by jsi měl přistoupit k autu,kopnout a trošku ustoupit o krok Editováno: 14. Březen 2022, autor: x-man Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JSvoboda Vloženo 14. Březen 2022 Sdílet Vloženo 14. Březen 2022 Aha tak to neustupuji tak skusim teda... Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x-man Vloženo 14. Březen 2022 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2022 (editace) https://youtu.be/srabFMcfTBU Editováno: 14. Březen 2022, autor: x-man Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xmacho Vloženo 15. Březen 2022 Sdílet Vloženo 15. Březen 2022 V 13. 3. 2022 na 19:43, JSvoboda napsal: Tak jsem se konecne dostal k otestovani virtalniho pedalu. Prisel jsem na to ze kdyz mam klice v kapse tak skoro nikdy nefunguje ale kdyz je vyndam z kapsi a mam je v ruce nebo na krku tak otevira vzdy... Ted babo rad zda je slaba baterka v klici? Ale klic nehlasi slabou baterku... A nemáš náhodou v kapse ještě něco? Mě třeba odmítá fungovat veškeré odemykání a zamykání kdykoli mám ve stejné kapse bezdrátová sluchátka k telefonu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JSvoboda Vloženo 18. Březen 2022 Sdílet Vloženo 18. Březen 2022 Už jsem to rozchodil, nebo spíše sebe :) Musím vždy po kopnutí poustoupit od auta a pak se otevírá :) Já předtim honil nohu pod nárazníkem... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ztr00 Vloženo 13. Června Sdílet Vloženo 13. Června (editace) Zdravím. Tak taky přispěji troškou do mlýna... Nefunguje mi podkopávání od doby, co jsem to auto (MR 10/20)16 koupil +- 5 let zpátky. Nějak jsem to neřešil, a říkal si ,že to tam není, páč mám tažné z výroby atd.. Měsíc zpátky mi to nedalo, cinkl do servisu a hele, virtuální pedál tam opravdu je... Tak jsem se na to vrhl. No zklámání, že tam opravdu dokáže takhle vlézt vlhkost a vlastně to auto po 3 letech už mělo VP nefunkční.... Tak jdu hledat součástky a budu to muset celé vyměnit (anténa, řídící jednotka, hlavní přívod z auta)... Chudák já... 😕 EDIT1: Tak jsem se koukal na ceny položek a je zjevné, že cestou českých e-shopů se určitě nedám. Je tu někdo schopný mi říct,. jaký je rozdíl v řídící jednotce (pokud tedy je), když má na konci označení jiné písmeno? Je to jenom revize, nebo to má nějaký hlubší význam? Já mám řídící jednotku 3AA 962 243 G Našel jsem na Aliku třeba toto https://www.aliexpress.com/item/1005006012453514.html Má to ale označení H. Je to problém? Těch řídících jednotek je tam dost, koupím klidně jinou, ale jenom by mě zajímalo, jestli to musí sedět to písmenko na konci. Po shlédnutí cen nebudu kupovat ani celou elektriku, ale koupím jenom svorkovnice a udělám si znova koncovky. Nebo má někdo nějakou jinou radu, jak s tím "vydrbat" a nedávat 8k za něco, co moc nepoužívám a asi to zase zhnije za 3 roky? -))) EDIT2: Tak jsem objednal 4 a 5 polovou svorkovnici dohromady za 500,- s poštovným... K tomu jsem od borca na netu sehnal za 250 Kč tu řídící jednotu s G. V servisu mi řekli, že tam údajně jiná náhrada než G nemá být. No tak uvidíme, jak to dopadne. Editováno: 14. Června, autor: ztr00 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
denial Vloženo 14. Června Sdílet Vloženo 14. Června (editace) aby som vedel skontrolovat tu hnilobu v konektoroch a odlepenu antenu, staci mat auto na zdvihaku? alebo treba demontovat aj nejaky naraznik alebo jeho casti ?? Editováno: 14. Června, autor: denial Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.