ztr00 Vloženo 14. Června Sdílet Vloženo 14. Června (editace) Já bych určitě sundal nárazník... Problém je, že čtvrtý vrut v podběhu (ten úplně nahoře) se sundává pěkne na prd (torx do něj jde seshora) a určitě je dobré to auto zvednout, aby kolo kleslo (R19 235/40). Ostatní jsem udělal s autem na zemi, ale chce to kumšt. Takže za mě auto zvednout na hever. Jinak postup je jednuduchý: 1. otevřít kufr 2. vyloupnout plastovou krytku Šroubu zadniho světla. Jde jednoduše 3. demontovat zadní světla + odpojit konektor napájení 4. V podběhu odšroubovat ty 3-4 vruty 5. Zespodu auta povolit 4 vruty nárazníku 6. opatrně odloupnout pravou stranu a odpojit konektor napájení (ten jsem nějak násilím sundal, páč jsem nemohl přijít na ten rozpojovací mechanizmus) 7. sundat druhou stranu. Editováno: 17. Června, autor: ztr00 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ztr00 Vloženo 21. Června Sdílet Vloženo 21. Června No, tak abych to teda shrnul. 1. Řídící jednotka 250 Kč. 2. Svorkovnice (4 + 5 pinová) 500 Kč. Problém je ten, že do nich neznám přesné piny (rozměry / typ) samice. Kdyby na ně měl někdo odkaz, nebo měl nějaké navíc, nezlobil bych se. Jinak se dá koupit komplet náhradní sada s nacvaklýma svorkovnicema a kabelem navic na připájení kabelů z antény a napájení. Stojí to kolem 10-15 euro kus. 3. Na kabely jsem nacvaknul nějaké plonkovní piny, co jsem našel v práci = naprosto prasácké řešení bez svorkovnice, ale výsledek tam je a zbytek už doladím. Hlavní je, že jsem si ověřil, že problém byl jenom vyhnilá řídící jednotka. VP.mp4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 21. Června Sdílet Vloženo 21. Června 000 979 034 E + tesniaca gumicka 3B0 972 742 C 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ztr00 Vloženo 21. Června Sdílet Vloženo 21. Června @wirer Tisiceré díky! Našel jsem je za normální cenu zde: https://www.autokseft.cz/HERTH-plus-BUSS-ELPARTS-Opravny-kabel-HB-51277227-51277227-nd1521547 Těsnění mám. Jenom se chci zeptat, jestli je nějaká finta, jak tam to těsnění nacpat do té svorkovnice, nebo je to pouze dobrý nástroj a hrubá síla? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 21. Června Sdílet Vloženo 21. Června (editace) Tesnenie sa krimpuje pod pin na kabel, nasledne sa to cele strci do konektora. Musi to ist bez nutnosti pouzitia naradia Editováno: 21. Června, autor: wirer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anton.trnka Vloženo 12. Října Sdílet Vloženo 12. Října Mám dotaz zda to má fungovat ( otevírání kufru nohou) když je zamčené auto, v servise mi tvrdí že ne, jen při odemčeném v tom případě je to k prdu když mám plné ruce a mám nejdřív odemykat a pak si teprve můžu otevřít kufr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rondo Vloženo 12. Října Sdílet Vloženo 12. Října Na Karoqu funguje aj pri zamknutom aute. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonekkk Vloženo 12. Října Sdílet Vloženo 12. Října Funguje i při zamknutém autě mam rok 11/2016 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
denial Vloženo 12. Října Sdílet Vloženo 12. Října funguje aj pri zamknutom, ked mas pri sebe kluc dolezite je po kopnuti pod kufor ODSTUPIT DOZADU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
100Bubu Vloženo 13. Října Sdílet Vloženo 13. Října kopnúť rýchle čo najhlbšie a odstúpiť krok. a musí to ist aj zo zamknutým aj odomknutým. otázka je náhodou či si to v rádiu nevypol. hľadaj funkciu easy open ešte je možne že máš z vnútra nárazníku bordel, blato kamene a potom to nefunguje. takže nárazník dole vyčistiť a posladiť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.