Přejít na obsah

virtual pedál - nefunguje

x-man

Doporučené příspěvky

Já bych určitě sundal nárazník... 

Problém je, že čtvrtý vrut v podběhu (ten úplně nahoře) se sundává pěkne na prd (torx do něj jde seshora) a určitě je dobré to auto zvednout, aby kolo kleslo (R19 235/40).

Ostatní jsem udělal s autem na zemi, ale chce to kumšt. Takže za mě auto zvednout na hever.

Jinak postup je jednuduchý:
1. otevřít kufr
2. vyloupnout plastovou krytku Šroubu zadniho světla. Jde jednoduše
3. demontovat zadní světla + odpojit konektor napájení
4. V podběhu odšroubovat ty 3-4 vruty
5. Zespodu auta povolit 4 vruty nárazníku
6. opatrně odloupnout pravou stranu a odpojit konektor napájení (ten jsem nějak násilím sundal, páč jsem nemohl přijít na ten rozpojovací mechanizmus)
7. sundat druhou stranu.

Popis není dostupný.

Editováno: , autor: ztr00
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No, tak abych to teda shrnul.

1. Řídící jednotka 250 Kč.
2. Svorkovnice (4 + 5 pinová) 500 Kč. Problém je ten, že do nich neznám přesné piny (rozměry / typ) samice. Kdyby na ně měl někdo odkaz, nebo měl nějaké navíc, nezlobil bych se. Jinak se dá koupit komplet náhradní sada s nacvaklýma svorkovnicema a kabelem navic na připájení kabelů z antény a napájení. Stojí to kolem 10-15 euro kus.
3. Na kabely jsem nacvaknul nějaké plonkovní piny, co jsem našel v práci = naprosto prasácké řešení bez svorkovnice, ale výsledek tam je a zbytek už doladím. Hlavní je, že jsem si ověřil, že problém byl jenom vyhnilá řídící jednotka.

Odkaz ke komentáři

• o 3 měsíce později...

kopnúť rýchle čo najhlbšie a odstúpiť krok. a musí to ist aj zo zamknutým aj odomknutým.

otázka je náhodou či si to v rádiu nevypol. hľadaj funkciu easy open

ešte je možne že máš z vnútra nárazníku bordel, blato kamene a potom to nefunguje. takže nárazník dole vyčistiť a posladiť.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...