Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahoj, já mám Kamiqa vyrobeného 12.7. 2019 (dle app MyŠkoda) do prodeje 08/2019 - výbava style + Amudsen a Lauru tam normálně mám...

Je teda fakt, že jsem ho kupoval až letos v únoru od prodejce jako předváděcí vůz, takže nevím jestli tam něco dohrávali nebo tak...

Vloženo
Ahoj, já mám Kamiqa vyrobeného 12.7. 2019 (dle app MyŠkoda) do prodeje 08/2019 - výbava style + Amudsen a Lauru tam normálně mám...
Je teda fakt, že jsem ho kupoval až letos v únoru od prodejce jako předváděcí vůz, takže nevím jestli tam něco dohrávali nebo tak...

No ja mám taky style plus a tiež bol kupovaný ako predvádzacie vozidlo v lednu, ale Laura tam neni. Keď stlačím tlačítko na lauru tak to nahodí správu že funkcia nepodporovana.

Gesendet von iPad mit Tapatalk
Vloženo
Myslím, že se za cca 400,- doplácelo hlasové ovládání, není to ono? Máš to ve vozidle? :)

No ja som si to bral ako testovaci voz, tak neviem čo vyklikali v konfiguratore alebo nie. Dá sa to inak popripadne dodatočne dokúpiť?

Vloženo

Bezprostředně předcházející příspěvek se necituje - viz pravidla fora. A odstraň si tu hlášku z Tapatalku "Gesendet von iPad mit Tapatalk ", taktéž to porušuje pravidla fora.

Vloženo
Bezprostředně předcházející příspěvek se necituje - viz pravidla fora. A odstraň si tu hlášku z Tapatalku "Gesendet von iPad mit Tapatalk ", taktéž to porušuje pravidla fora.

Keby som vedel ako sa to dá nastaviť, tak už to mám prec

• o 1 měsíc později...
Vloženo

Nedá sa oficálne dohrať . Jedine,že by to niekto vedel mimo.Chcel som kúpiť auto čo bolo na sklade a nemalo luaru a predajca preveroval a povedali mu, že nedá sa dohrať :/ To bol aj jeden z dôvodou prečo som ho nebral.

• o 2 roky později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...