Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravím všechny,kolega si před rokem koupil supa 3 11/2016 a před měsícem se mu stala taková věc že když nastartoval auto a měl zapnutou  tak mu zničeho nic začal lítat bílý prášek ze všech ofuků.klimu měl pořád zapnutou celý rok a má climatronic.zkoušely jsme to i že jsme vypli klimu (AC) a problém přetrvává i při zapnutém topení. Jinak klima byla desinfikována a kabinový filtr byl taky měněn v ŠA. Ďela to vždy  ráno a po práci a po minutě jak se to vyfouká tak to přestane.je možné že výparník oxiduje?diky 

• o 1 rok později...
Vloženo

Zdravim,

chtel bych se zeptat, jak jste vyresil ten problem s bilym praskem vyletujicim s pruduchu klimi? 

mam superba 2016 a dela mi to uplne stejne..

diky

jakub

• o 2 měsíce později...
Vloženo

Zdravým, objevil se mi stejný problém s bílým práškem na palubovce. Co mám auto nikdy to neudělalo až poslední měsíc.

Jak tohle řešit? 

Denně čistím (Je to na nasr...)

Air Care v autě nemám a ani možnost ho zapnout nebo vypnout. 

Superb 2015

Diky za každou radu👍

• o 4 měsíce později...
Vloženo
před 18 hodinami, guest100 napsal:

Ano, vyřešit se to dá jen jak jsem psal výše, vypnout a nepoužívat Air Care. 

Čau můžu tě poprosit o konkrétní návod jak vypnout Air Care když ho vůbec na panelu ani v nabídce klimatizace nemám. A i když jsem pomoci diagnostiky, teda pomoci mobilu a aplikace Car Scanner. Vypnul tu funkci stejně nic.....

Jinak jsem pak zkoušel zapnout ventilator klimatizace na max a nestačil se divit kolik toho letělo ven ofukama. Komplet interiér od toho bílého bordelu 🙈🙈🙈🙈

Vloženo

V menu klimatizace nemám možnost aktivace Air Care, zadnou takovou položku.Tohle pro mě není řešení. Vůbec nevím co s tím. Kdyby ten prášek nebyl bílý tak to neřeším ale na černé to člověka trefí do očí. Sednu do auta a jsem nasraný....

Vloženo

To nemám vyzkoušeno mám stále zapnuto na AUTO- A/C měním jen teplotu...

Někde jsem četl že by mohl být špatný vyparník klimatizace-oxiduje hliník proto bílí prášek. Nevím 

Je  je divné že zhruba do konce října se nic neobjevilo, jestli na to má vliv třeba topení když je zima? 

• o 2 týdny později...
Vloženo

Stejný problém jsem měl u předchozího superba 2016 bez aircare, po 4 letech to začalo. U passata 2017 mi to dělá rovněž ale jen pokud s tím autem cca týden nejedu. takže jsou to asi učitě nějaké usazeniny. Výměna filtru ani dezinfekce nepomůže. Jediné, co funguje u mě, je denní provoz auta a prášek se neobjevuje.

Vloženo
V 18. 3. 2022 na 8:11, Pavel B napsal:

Stejný problém jsem měl u předchozího superba 2016 bez aircare, po 4 letech to začalo. U passata 2017 mi to dělá rovněž ale jen pokud s tím autem cca týden nejedu. takže jsou to asi učitě nějaké usazeniny. Výměna filtru ani dezinfekce nepomůže. Jediné, co funguje u mě, je denní provoz auta a prášek se neobjevuje.

S autem jezdím denně, a uklízet ten bílí bordel můžu co 3 dny....😵

• o 3 týdny později...
Vloženo
V 14. 4. 2022 na 19:45, dfga napsal:

Ja mam Passat a tam to nerobí, zapnuté to mam nonstop. 

Tohle mi moc nepomohlo....

Také jsem měl předtím Passata a nic takového jsem neřešil.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...