Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• o 2 týdny později...
  • o 5 týdny později...
  • o 2 měsíce později...

Zdar, koupil jsem SUPIII z Německa a jsou v něm staré mapové podklady. Infotainment je Amundsen.

1.Na Update portálu jsem zadal VIN a nabídla se mi ke stažení aktualizace podkladů KT48/2024. Stahování se spustí, stáhne se cca 2GB....a pak se stahování ukončí a vypíše se diagnostické hlášení  "Data nejdou stáhnout - Problém se sítí". Stejně mi to funguje pokud jsem připojen doma, v práci nebo i přes telefon. Nevíte někdo v čem může být problém ? 

2. Vozidlo nemá slot na SD kartu v přihrádce spolujezdce. Má jen USB-C pod panelem klimatizace a USB-A v loketní přihrádce. Jaký USB port bych měl použít pro aktualizaci. 

Díky P.

Editováno: , autor: PeLa1973
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kdyby měly výpadky tak se nepřipojím vůbec......já se připojím...po reálném stažení cca 2GB z 28GB to napíše problémy se sítí.....a to na různých lokacích.....jinak děkuji za upozornění, že mám nejdřív stáhnout a pak zkoušet USB to by mne fakt "nenapadlo" 💤

Odkaz ke komentáři

Podľa popisu to vyzerá tak, že sťahuješ mapy pre MIB3, konkrétne tieto: https://infotainment-cdn.skoda-auto.com/base/maps/OI_P129_EU_202448_Offline_Update.zip
Žiaľ, u mňa to isté, napriek tomu, že mám rýchle aj kvalitné pripojenie na internet, sťahovanie sa po pár desiatkach sekúnd preruší. Skúšal som to z Windowsov, aj cez príkazový riadok z Linuxu a vyzerá to tak, že Škodovka má niečo zlé nastavené na ich serveroch, lebo po krátkom čase to hodí hlášku Connection closed.
Skúšal som z Windowsu aj Linuxu, výsledok ten istý. Asi by to išlo odrbať cez nejaký download manager, alebo dobre nastavený wget s dlhým intervalom opätovného naviazania spojenia, ale s tým sa mi nechce hrať. Po opätovných pokusoch sa mi podarilo stiahnuť 3,42 GB z celkových 28,1 GB.

Editováno: , autor: e1.
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...