Listopad 6, 201410 r ona je otázka, jestli u těhle pneumatik poznáš rozdíl... jistý je to, že Barumky ztrácejí po roce hodně výkonost, Nokiany ne
Listopad 6, 201410 r Ale houby, měl jsem je 5 let a i když teda nejsem žádný znalec, tak jsem byl spokojený a nikdy mě v zimě nezradily. Chovaly se předvídatelně. Teď mám nové Continentaly TS850, tak až napadne (pokud napadne) tak uvidím rozdíl.
Listopad 6, 201410 r Ja jsem bral firestone winterhawk 3, rozdil oproti Barumkam je 50 kacek. Dle testu nejlepsi v pomeru cena/vykon. Jaky to bude v zime se necham prekvapit.
Listopad 6, 201410 r Ale houby, měl jsem je 5 let a i když teda nejsem žádný znalec, tak jsem byl spokojený a nikdy mě v zimě nezradily. Chovaly se předvídatelně. Teď mám nové Continentaly TS850, tak až napadne (pokud napadne) tak uvidím rozdíl. já jsem také před Continentalama TSXXX měl Barumky a byl to diametrální rozdíl, tam už ho poznáš. Barum ztrácí výkonost po roce, to ti tu potvrdí hafo lidí.
Listopad 6, 201410 r U conti se nechám překvapit, ale na barumech jsem jezdil dost dlouho na to, abych věděl, že po roce ani po čtyřech k žádné pozorovatelné změně nedochází.
Listopad 6, 201410 r Tak jasne v eshopu skodovky se mi taky libi zimni komplety Line + Nokian za 5 tis. / kolo. Upraveno Listopad 6, 201410 r od Pandora
Listopad 6, 201410 r froggy, nezlob se, ale nemáš pravdu, do zimních Barumek, bych už nikdy po osobní zkušenosti nešel, ta guma po první zimě tvrdne (obrazně a nadneseně) před očima. více zde: http://forum.skodahome.cz/topic/15271-zimn%C3%AD-pneu/page-38#entry1826706
Listopad 6, 201410 r No nevím, speciálně po Praze jezdím na různých zimních Polarisech (postupně jak šly vývojově po sobě) hodně let a v tomto provozu poznáš kulový. Teď mám na FII Polaris 3 druhým rokem. Používal jsem je i na soukromých autech a pokud nejezdíš na hory (tam nemohu sloužit zkušeností), nebyl žádný problém je sjezdit až na stanovenou hranici, bez zásadních problémů. Mám na nich najety desítky tisíc km...
Listopad 6, 201410 r Já mám zkrátka jiné zkušenosti.. Moc jsem toto téma nestudoval a nevím, jaké mají na tyto gumy názory jiní (počtu si, dík za odkaz), ale můj subjektivní dojem z těchto gum je dobrý.
Listopad 6, 201410 r froggy, nezlob se, ale nemáš pravdu, do zimních Barumek, bych už nikdy po osobní zkušenosti nešel, ta guma po první zimě tvrdne (obrazně a nadneseně) před očima. více zde: http://forum.skodahome.cz/topic/15271-zimn%C3%AD-pneu/page-38#entry1826706 V tom odkazu jsou nářky ale na Polaris 2 nikoliv na 3.
Listopad 6, 201410 r Já už skoro 10 let v různých rozměrech sava eskimo s3 (+) a naprostá spokojenost
Listopad 6, 201410 r Jezdil jsem na Polaris 3 205/55 R16 tri zimy a nikdy žadny problem. Ted jsem koupil Nokian WR A3
Listopad 6, 201410 r Ano, zkušenosti mám s Barum Polaris 2, vyrobených ve Francii, možná to byla špatná směs, nevím. Ale na mé auto, už nikdy, život můj a mé rodiny, je cenější než ušetřených pár korun. Upraveno Listopad 6, 201410 r od ales-r
Listopad 6, 201410 r já s Polarisama a jinýma po Praze taky nemám problém, ale doma v podhorské oblasti kde cestáři moc nejezdí a lišky dávají dobrou noc je Polaris katastrofa
Listopad 6, 201410 r Pro zajímavost - jak je náš milovanej výrobce zblblej - posílám komunikaci z loňského roku s ing.Radejem... Dobrý den.Tímto žádám o vaše vyjádření k používání rozměru pneu - 185/60 R15 (hmotnostní index dle vašeho doporučení) u mého Roomsteru r.v.08.Ráfek dle vašeho doporučení. Pokud vím, tak tento rozměr pneu se používá u právě vyráběných Roomsterů i F ll.V příloze zasílám vámi požadované odpověď Dobrý den, Vámi navrhovaný rozměr pneumatik nebyl na Vaše provedení a variantu vozidla uvolněn, takže ho nelze použít. A přitom už dlouho víše zmíněný rozměr běžně Škodovka prodává a dodává.......
Listopad 7, 201410 r Bacha! Na "předface" modely jsou povolený některý jiný rozměry, než na "facelift"!!!!! Neboli to, co se prodává naprosto běžně na modelech ročník 2010 a pozdějších VŮBEC NEMUSÍ BEJT LEGÁLNÍ NA MODELY DO ROKU 2009 VČETNĚ!!!! Rozhodující je to, co vyhodí centrální registr Škodofky podle VINka auta - nutno kontaktovat značkáč a nechat si to podle VIN zjistit!!!! Upraveno Listopad 7, 201410 r od Ekkar_z_Bastlírny
Listopad 7, 201410 r Presne tak.. u FII 2008 je veľkosť 185/55 R15 a ak si dobre pamätám tak len pre zimné pneu.. ako druhý rozmer pre R15 je 195/55..
Listopad 7, 201410 r Pokud je rozdil mezi celkove 4 komplety Polaris 3 a Nokian 1 900,- je lepsi vzit Nokiany? Upraveno Listopad 7, 201410 r od Pandora
Listopad 7, 201410 r Taky používám 10 let Sava Eskimo S3 a naprostá spokojenost, občas mě popadne myšlenka koupit něco značkovýho, ale raději neriskuji, abych nebyl naštvanej. Bydlím na kopci a vždy jsem vyjel, což se nedá říct o ostatních sousedech se značkáčama. Vzhledem k ceně neřeším výdrž, měním po 2 letech bez ohledu na opotřebení a myslím, že není lepší guma do nepohody, do Prahy možná jo
Listopad 7, 201410 r Přesně tak a kdo chce placebo, tak si připlatí. Upraveno Listopad 7, 201410 r od skoda-roomster
Listopad 7, 201410 r Ještě mě štve cena za originální poklice Satellte, plus riziko krádeže.Tak si kup v Tescu za 300. Aby tě nakonec plecháče s Nokiany nevyšly dráž než alu s Barumkami. Mimochodem, poklice se ještě kradou?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.