froggy Vloženo 6. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2014 (editace) Tady máš odpověď. Zdroj D-test 2013 Editováno: 6. Listopad 2014, autor: froggy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 6. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2014 ona je otázka, jestli u těhle pneumatik poznáš rozdíl... jistý je to, že Barumky ztrácejí po roce hodně výkonost, Nokiany ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pandora Vloženo 6. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2014 Uz po roce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
froggy Vloženo 6. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2014 Ale houby, měl jsem je 5 let a i když teda nejsem žádný znalec, tak jsem byl spokojený a nikdy mě v zimě nezradily. Chovaly se předvídatelně. Teď mám nové Continentaly TS850, tak až napadne (pokud napadne) tak uvidím rozdíl. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peky1 Vloženo 6. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2014 Ja jsem bral firestone winterhawk 3, rozdil oproti Barumkam je 50 kacek. Dle testu nejlepsi v pomeru cena/vykon. Jaky to bude v zime se necham prekvapit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 6. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2014 Ale houby, měl jsem je 5 let a i když teda nejsem žádný znalec, tak jsem byl spokojený a nikdy mě v zimě nezradily. Chovaly se předvídatelně. Teď mám nové Continentaly TS850, tak až napadne (pokud napadne) tak uvidím rozdíl. já jsem také před Continentalama TSXXX měl Barumky a byl to diametrální rozdíl, tam už ho poznáš. Barum ztrácí výkonost po roce, to ti tu potvrdí hafo lidí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
froggy Vloženo 6. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2014 U conti se nechám překvapit, ale na barumech jsem jezdil dost dlouho na to, abych věděl, že po roce ani po čtyřech k žádné pozorovatelné změně nedochází. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pandora Vloženo 6. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2014 (editace) Tak jasne v eshopu skodovky se mi taky libi zimni komplety Line + Nokian za 5 tis. / kolo. Editováno: 6. Listopad 2014, autor: Pandora Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ales-r Vloženo 6. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2014 froggy, nezlob se, ale nemáš pravdu, do zimních Barumek, bych už nikdy po osobní zkušenosti nešel, ta guma po první zimě tvrdne (obrazně a nadneseně) před očima. více zde: http://forum.skodahome.cz/topic/15271-zimn%C3%AD-pneu/page-38#entry1826706 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2014 No nevím, speciálně po Praze jezdím na různých zimních Polarisech (postupně jak šly vývojově po sobě) hodně let a v tomto provozu poznáš kulový. Teď mám na FII Polaris 3 druhým rokem. Používal jsem je i na soukromých autech a pokud nejezdíš na hory (tam nemohu sloužit zkušeností), nebyl žádný problém je sjezdit až na stanovenou hranici, bez zásadních problémů. Mám na nich najety desítky tisíc km... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
froggy Vloženo 6. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2014 Já mám zkrátka jiné zkušenosti.. Moc jsem toto téma nestudoval a nevím, jaké mají na tyto gumy názory jiní (počtu si, dík za odkaz), ale můj subjektivní dojem z těchto gum je dobrý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pandora Vloženo 6. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2014 froggy, nezlob se, ale nemáš pravdu, do zimních Barumek, bych už nikdy po osobní zkušenosti nešel, ta guma po první zimě tvrdne (obrazně a nadneseně) před očima. více zde: http://forum.skodahome.cz/topic/15271-zimn%C3%AD-pneu/page-38#entry1826706 V tom odkazu jsou nářky ale na Polaris 2 nikoliv na 3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martt Vloženo 6. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2014 Já už skoro 10 let v různých rozměrech sava eskimo s3 (+) a naprostá spokojenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petus Vloženo 6. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2014 Jezdil jsem na Polaris 3 205/55 R16 tri zimy a nikdy žadny problem. Ted jsem koupil Nokian WR A3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pandora Vloženo 6. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2014 Ještě mě štve cena za originální poklice Satellte, plus riziko krádeže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ales-r Vloženo 6. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2014 (editace) Ano, zkušenosti mám s Barum Polaris 2, vyrobených ve Francii, možná to byla špatná směs, nevím. Ale na mé auto, už nikdy, život můj a mé rodiny, je cenější než ušetřených pár korun. Editováno: 6. Listopad 2014, autor: ales-r Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 6. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2014 já s Polarisama a jinýma po Praze taky nemám problém, ale doma v podhorské oblasti kde cestáři moc nejezdí a lišky dávají dobrou noc je Polaris katastrofa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martt Vloženo 6. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2014 Pro zajímavost - jak je náš milovanej výrobce zblblej - posílám komunikaci z loňského roku s ing.Radejem... Dobrý den.Tímto žádám o vaše vyjádření k používání rozměru pneu - 185/60 R15 (hmotnostní index dle vašeho doporučení) u mého Roomsteru r.v.08.Ráfek dle vašeho doporučení. Pokud vím, tak tento rozměr pneu se používá u právě vyráběných Roomsterů i F ll.V příloze zasílám vámi požadované odpověď Dobrý den, Vámi navrhovaný rozměr pneumatik nebyl na Vaše provedení a variantu vozidla uvolněn, takže ho nelze použít. A přitom už dlouho víše zmíněný rozměr běžně Škodovka prodává a dodává....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 7. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2014 Ja túto veľkosť mám v TP ako primárnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 7. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2014 (editace) Bacha! Na "předface" modely jsou povolený některý jiný rozměry, než na "facelift"!!!!! Neboli to, co se prodává naprosto běžně na modelech ročník 2010 a pozdějších VŮBEC NEMUSÍ BEJT LEGÁLNÍ NA MODELY DO ROKU 2009 VČETNĚ!!!! Rozhodující je to, co vyhodí centrální registr Škodofky podle VINka auta - nutno kontaktovat značkáč a nechat si to podle VIN zjistit!!!! Editováno: 7. Listopad 2014, autor: Ekkar_z_Bastlírny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 7. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2014 Presne tak.. u FII 2008 je veľkosť 185/55 R15 a ak si dobre pamätám tak len pre zimné pneu.. ako druhý rozmer pre R15 je 195/55.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pandora Vloženo 7. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2014 (editace) Pokud je rozdil mezi celkove 4 komplety Polaris 3 a Nokian 1 900,- je lepsi vzit Nokiany? Editováno: 7. Listopad 2014, autor: Pandora Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 7. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2014 Taky používám 10 let Sava Eskimo S3 a naprostá spokojenost, občas mě popadne myšlenka koupit něco značkovýho, ale raději neriskuji, abych nebyl naštvanej. Bydlím na kopci a vždy jsem vyjel, což se nedá říct o ostatních sousedech se značkáčama. Vzhledem k ceně neřeším výdrž, měním po 2 letech bez ohledu na opotřebení a myslím, že není lepší guma do nepohody, do Prahy možná jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skoda-roomster Vloženo 7. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2014 (editace) Přesně tak a kdo chce placebo, tak si připlatí. Editováno: 7. Listopad 2014, autor: skoda-roomster Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skoda-roomster Vloženo 7. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2014 Ještě mě štve cena za originální poklice Satellte, plus riziko krádeže.Tak si kup v Tescu za 300. Aby tě nakonec plecháče s Nokiany nevyšly dráž než alu s Barumkami. Mimochodem, poklice se ještě kradou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.