Mako123 Vloženo 11. Března Sdílet Vloženo 11. Března Dobrý deň.mam možnosť kúpiť Octaviu 4 rok 12/2022.viete mi poradiť či ísť do tohto auta alebo radšej nie?či má aj tento ročník stále problémy?dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban1108 Vloženo 11. Března Sdílet Vloženo 11. Března Mám 09/2022. Nemám problémy. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzina80 Vloženo 11. Března Sdílet Vloženo 11. Března Já mám 05/20 a taky nemám extra problémy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenycek Vloženo 12. Března Sdílet Vloženo 12. Března 01/2022 - bez zásadních problémů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OpelIns1 Vloženo před 15 hodinami Sdílet Vloženo před 15 hodinami On 3/11/2025 at 1:30 PM, Mako123 said: Dobrý deň.mam možnosť kúpiť Octaviu 4 rok 12/2022.viete mi poradiť či ísť do tohto auta alebo radšej nie?či má aj tento ročník stále problémy?dakujem Vôbec nepíšeš, čo to je za model - motor, prevodovka, podvozok, výbava. Véééééľmi záleží akú výbavu auta kupuješ: - pokiaľ je to "socka" - bez matrixov, bez senzorov, bez navigácie, bez kessy - tak zrejme so SW nebudeš mať žiadne veľké problémy. Pokiaľ je tam toho napchatého viacej, tak problémy pribúdajú. Ja som toho mal v aute dosť, pretože pôvodne som si ho chystal na odkup po leasingu a zrušil som to. Auto fungovalo až na navigáciu po kúpe celkom dobre, v mojom prípade sa každý uprade SW prejavoval novými a novými problémami. - po mechanickej stránke som mal 1.5TSI M6 - najazdené 150t km - počítam, že zotrvačník by zvládol ešte 20-30t km a potom výmena - u mňa proti kúpe O4 / Golf8 / Leon je jasne nemožnosť nastaviť výduchy klimatizácie = Hlavný dôvod prečo som toto auto zrušil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.