Andrej888 Vloženo 22. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2020 Ahoj, stalo se někomu, že by mu z ničeho nic přestalo fungovat elektrické stahování okénka u spolujezdce? Spínač cvaká při stisku, ale okno nereaguje.... Má s tím někdo zkušenost? Auto je stále v záruce, ale ať tam nejedu třeba s úplnou prkotinou a neberu čas sobě i servisu. Rapid Spaceback r.v. 2018. Díky za případné rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 22. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2020 Neboj se reklamovat v AS, to prkotina nebude. Na co je pak záruka i když to stojí kolikrát cenný čas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkonf Vloženo 22. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2020 Ještě zkontroluj pojistky. Jsou extra pro každé okno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrej888 Vloženo 22. Říjen 2020 Autor Sdílet Vloženo 22. Říjen 2020 před 14 minutami, rkonf napsal: Ještě zkontroluj pojistky. Jsou extra pro každé okno. Taky mě to napadlo, ale říkal jsem si, že by toho nešlo víc.... Ale díky moc za tip :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrej888 Vloženo 22. Říjen 2020 Autor Sdílet Vloženo 22. Říjen 2020 Před hodinou, ben06 napsal: Neboj se reklamovat v AS, to prkotina nebude. Na co je pak záruka i když to stojí kolikrát cenný čas. To já se nebojím, ale jde o ten čas... Oni jsou u nás vždy strašně ochotní, nemám proti nim jediný špatný slovo, ale kdyby to měla být třeba ta blbá pojistka, tak je pro mě snazší vyřešit si to sám :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 22. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2020 Pojistky jsou tak jediný co pro to bez vybavení a zkušenosti můžeš udělat. Ve starším autě by to mohl být zlomený kabel v průchodce dveří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
touareg3 Vloženo 24. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2020 Mám služobného Spacebacka 2016 a po roku mi nefungovalo vodičove okno. Poistky to neboli,ale riadiaca jednotka v motore okna. To mi v servise povedali, že ešte takú závadu nemali, že by menili motor okna. Ja som bol prvý :). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.