Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Dnes som si namontoval Led dynamické spätné "zrkadlá" miesto pôvodných originálnych slabo svetiacich... 

https://www.ebay.com/itm/For-Skoda-Superb-MK3-A7-2016-2019-LED-Dynamic-Turn-Signal-Light-Side-Mirror-Lamp-/353075502126

Upraveno od titanius

Zajimavy, na aliexpress se to da sehnat za cca 27 dolaru.

Upraveno od 5icz

• Autor

Áno... 

Odkaz dom dával iba pre predstavu... 

Iný link mi nefungoval... 

• Autor

Ale aj tak mam trocha "vytunenu" verziu... 

Nepáči sa mi ta modra farba.... 

Zatiaľ to nechám tak, uvidím časom lebo ten modrý "doplnok" sa dá vypnúť... 

• Autor

Pri otvoreni

• Autor

Znova rozobrať a odpojiť (vypnúť :-) zeleny káblik, ktorý je napojený na +kontakt osvetlenia priestoru pod spätným zrkadlom

Screenshot_20201205_124506_com.alibaba.aliexpresshd.jpg

Upraveno od titanius

Je to pěkné hlavně ta modrá na mojem autě by se to hodilo  mám modré auto

• Autor

Tak to hej... 

Na modrom alebo ešte bielom sa to hodí najviac... 

Upraveno od titanius

• 4 týdny později...

Ahojte.Maju tie smerovky homologacne znacky?Ak nie,tak velky pozor.Staci nejaka nehoda,a velmi premudrely policajt,alebo poistovak a z poistneho plnenia nebude nic.Teraz sa velmi zaujimaju poistovne o taketo doplnky.

Presnr tak. Jako kdyz si chces neco namontovat a ma to TUV certifikat tak to neznamena ze to tady muzes mit na aute a uz vubec ne ze ti to treba zapisou do TP 😀

• 1 měsíc později...

TUV certifikat je ale presne na to, ze s tim pak jdes na evidencku a pak si to zapsat do TP.

• 1 měsíc později...

Ahojte.Ak tam homologacne znacky su,tak nikoho nezaujima papier,jedine sudneho znalca.Myslite ze likvidator poistnych udalosti bude chciet certifikat?Tazko.Napriklad na kolesach sa skumaju tiez len certifikacne znacky.

• 3 týdny později...

Jak složitá je instalace?

na O3 jsem to měl cca 20 min na jedno... je to jednoduché a návody na demontáž jsou na YT ma video Kolpak

https://www.youtube.com/watch?v=QmaF0Up3yHM

před 13 hodinami, patriq napsal:

Tak na FL nepasuji 

Podle ETKY jsou smerova svetla v zrcatku stejna jak pred FL i po FL.  Jediny pripad kdy smerove svetlo v zrcatku je jine ve FL je kdyz ma auto priplatkove AreaView (kamera okoli) 

před 51 minutami, japok napsal:

Podle ETKY jsou smerova svetla v zrcatku stejna jak pred FL i po FL.  Jediny pripad kdy smerove svetlo v zrcatku je jine ve FL je kdyz ma auto priplatkove AreaView (kamera okoli) 

právě že areaview mam 

• 3 týdny později...

Já jsem s výměnou skončil dřív než jsem začal.Za boha nemůžu sundat sklo zrcátka.V každém videu na YT to borci vycvakávají jednou rukou.Já za to tahám oběma a na můj vkus až dost velkou silou a sklo drží jak přilepený.Nerad bych aby mi sklo prasklo v ruce ale nechápu to...

před 1 hodinou, Emblacker napsal:

Já jsem s výměnou skončil dřív než jsem začal.Za boha nemůžu sundat sklo zrcátka.V každém videu na YT to borci vycvakávají jednou rukou.Já za to tahám oběma a na můj vkus až dost velkou silou a sklo drží jak přilepený.Nerad bych aby mi sklo prasklo v ruce ale nechápu to...

Koupit plastové páčidlo .. 

bylo současti balení a i to se ohybá...

taky se bojim zabrat ,mam samostmivaci  a kdyby křuplo tak......

Musí to mít širokou plochu je to na obrázku jako první připravek. Použivám ho a také jsem sním sundal sklo zrcátka

12E53609-AD4E-49D8-A519-8B225D514ECF.png

presne tak. Taky jsem se toho bal, ale nakonec to slo docela v pohode. Vzal jsem k otmu zrovna sadu nastroju a tim sirokym toolem to slo velmi dobre. Nakonec jsem to mel za 20 minut kompletne vymenene.

Jak zde píšete se sadou to bylo opravdu hned.Nicméně jsem zatím nenapojit to modré přivítání při odemčení.K LED světýlku pod zrcátkem vedou 2 mikro kabýlky do kterých se bojim zasahovat.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.