Brady666 Vloženo 15. Duben 2015 Sdílet Vloženo 15. Duben 2015 Zdar, docela mě překvapilo, že to tu ještě nikdo neřešil nebo je to problém jenom mojí výbavy (Ambition) - což si teda nemyslím -, ale... Proč se už nedělá asférické zpětné zrcátko u řidiče? Na O1 ho mám, na O2FL jsem ho měl myslí taky (nejnižší výbava), ale na O3 není... popravdě mi to docela vadí, protože v O1 mám pocit, že vidím za roh, kdežto tady musí kolikrát při přejíždění z pruhu do pruhu pootočit hlavu, na což jsem nebyl zvyklej :-) Asi se to nedělá z důvodu, že v příplatkový výbavě je hlídání mrtvýho úhlu. Možná řeším blbost, ale vážně mě to zarazilo... přemýšlel jsem i o nalepení malého zrcátka, na stávající, tak jak se to dělalo dřív, ale nevím, jak by to fungovalo s vyhříváním zrcátek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 15. Duben 2015 Sdílet Vloženo 15. Duben 2015 Svůj dotaz směřuj na ŠA, tady ti to nikdo nezodpoví... Hlídání mrtvého úhlu je v příplatkové výbavě? Kde? Nějak to tam nikde nevidím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brady666 Vloženo 15. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 15. Duben 2015 aha, tak ten mrtvej úhel má asi Superb... spíš jsem se ptal, jestli to má někdo ve vyšší výbavě (což pochybuju) a nebo jestli to už někdo vyřešil nalepením přidavnýho zrcátka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brady666 Vloženo 16. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 16. Duben 2015 Je to o zvyku, to souhlasim, ale v prvni chvili me to hodne prekvapilo, ze to O3 nema. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ELXEL Vloženo 17. Duben 2015 Sdílet Vloženo 17. Duben 2015 Lidi, nastavte si dobře zrcátka. Spousta lidí vidí ve vnějších zrcátkách i kus svého auta, což je naprosto špatně. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napalm Vloženo 18. Duben 2015 Sdílet Vloženo 18. Duben 2015 (editace) To je pravda, ale aspoň zadní rožek auta by měl být vidět.... hodně to pomáha v určení vdálenosti např. vozidla jedoucího v sousedním pruhu.... Základní informace: http://www.ibesip.cz/cz/ridic/zasady-bezpecne-jizdy/spravna-pozice-za-volantem-a-jeho-drzeni Editováno: 18. Duben 2015, autor: Napalm 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 18. Duben 2015 Sdílet Vloženo 18. Duben 2015 O2FL ho koncem vyroby uz taky nemela. Bohuzel uz se dava usporam prednost i pred bezpecnosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Duben 2015 Sdílet Vloženo 20. Duben 2015 Je to o zvyku, to souhlasim, ale v prvni chvili me to hodne prekvapilo, ze to O3 nema. Mě při jedné z prvních jízd po přesednutí z OII překvapilo auto vedle mne :-D Lidi, nastavte si dobře zrcátka. Spousta lidí vidí ve vnějších zrcátkách i kus svého auta, což je naprosto špatně. Ne mít auto přes půl zrcátka, ale "rožek" tam je potřeba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 20. Duben 2015 Sdílet Vloženo 20. Duben 2015 Naprostý souhlas, i mě se to stalo při najíždění na magistrálu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ELXEL Vloženo 21. Duben 2015 Sdílet Vloženo 21. Duben 2015 Mě při jedné z prvních jízd po přesednutí z OII překvapilo auto vedle mne :-D Ne mít auto přes půl zrcátka, ale "rožek" tam je potřeba. Nač rožek? Když ho tam vidím, tak se mi překrývá to, co vidím ve vnitřním zrcátku s tím, co vidím ve vnějších. A o to méně pak vidím ve slepém úhlu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 22. Duben 2015 Sdílet Vloženo 22. Duben 2015 (editace) To si nemyslím, já ve vnitřním zrcátku vnějšek auta nevidím, ale asi tu o tom není třeba začínat zbytečný flame.Téma začalo o rozdílu v zrcátkách OII a OIII, který tam bez debat je a může způsobit problémy, prt. při stejném nastavení zrcátek je to, co v nich je vidět, rozdílné. Editováno: 22. Duben 2015, autor: mischicka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ELXEL Vloženo 22. Duben 2015 Sdílet Vloženo 22. Duben 2015 Ono to zrcátko je ale stejně asférické. Měl jsem na dovolené půjčenou nějakou Toyotu, která to měla rovné a to bylo peklo, v tom zrcátku bylo vidět úplné prd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 23. Duben 2015 Sdílet Vloženo 23. Duben 2015 Asfericke imho neni, je uplne ploche. Jen je alespon relativne velke, takze pri dobrem nastaveni to neni vyslovena tragedie a neco tam z mrtveho uhlu videt je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ELXEL Vloženo 23. Duben 2015 Sdílet Vloženo 23. Duben 2015 Imho ploché neni, když si vybavim tu Toyotu, to je nebe a dudy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 23. Duben 2015 Sdílet Vloženo 23. Duben 2015 No v popisu toho dilu fakt nic o asferickem sklu neni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrik Vloženo 29. Duben 2015 Sdílet Vloženo 29. Duben 2015 Já, když jsem si konfiguroval vůz, tak mi v konfigurátoru vždy vypadli tyto dvě položky: "Vnější zpětné zrcátko vlevo, konvexní" "Zpětné zrcátko vpravo, konvexní" Myslím, že tyto dvě položky jsou při konfiguraci (naštěstí) stále, takže úplně plochá ty vnější zrcátka nebudou. V reálu je v nich vidět "jinak" než např. ve vnitřním zrcátku, ale pocitově si myslím, že to lomené zrcátko v OII mi dávalo o něco lepší pohled vedle auta, ale zase jen vlevo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bildasek09 Vloženo 21. Květen 2015 Sdílet Vloženo 21. Květen 2015 Má OIII elegance, standartně zatmavitelné vnejší zrcátka, když má vnitřní tak by mohla být i vnejší ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 25. Květen 2015 Sdílet Vloženo 25. Květen 2015 Neřešil tu někdo automatické sklápění pravého zrcátka při couvání? Mě funguje, ale sklápí málo, jen o kousek, přitom by to šlo v pohodě ještě víc...nenastavuje se to nějak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
backus Vloženo 25. Květen 2015 Sdílet Vloženo 25. Květen 2015 nastavuje. zarad zpatecku, joystick na nastaveni zrcatek prepni na prave -"R"- a nastav si jak je libo. Jeste musis mit zapnuto v nastaveni vozu "nastaveni zrcatek pri zpatecce" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 25. Květen 2015 Sdílet Vloženo 25. Květen 2015 Právě sem to tak minule zkoušel a bez výsledku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ELXEL Vloženo 2. Červen 2015 Sdílet Vloženo 2. Červen 2015 (stejně bych tu škodovku kopnul do řiti, VW to může mít i u mechanických sedadel, tak proč to nemůže být i ve škodovce) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 2. Červen 2015 Sdílet Vloženo 2. Červen 2015 Za to Škodovka nemůže, za to může vedení koncernu... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FMihi Vloženo 6. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2017 (editace) Ahojte chlapy! Prosím Vás o pomoc. Ráno mi oproti idúce auto zobralo späťák na strane vodiča. Musím meniť celé. Zháňam použité, cena nového je moc. Našiel som jeden, no je to z kombi ročník 2014. Ja mám 2014 a nie kombi. Ale všimol som si, že sa predáva aj koncovka 6 pin aj 9 pin. Aké ja vlastne potrebujem, v čom je tam rozdiel. Nemám sklápacie. Ak by so to dali zistiť z VIN. moje je : TMBAG7NE0E0141235. ďakujem za pomoc Michal Editováno: 6. Prosinec 2017, autor: FMihi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek Pastorek Vloženo 6. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2017 Combi nebo liftback je v případě předních dveří jedno. 9-pin bude nejspíš u automaticky sklápěných zrcátek se spodním světlem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FMihi Vloženo 12. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2017 On 06.12.2017 at 4:21 PM, Zdenek Pastorek said: Combi nebo liftback je v případě předních dveří jedno. 9-pin bude nejspíš u automaticky sklápěných zrcátek se spodním světlem... ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.