jare Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 Zajímalo by mě,zda se kryty(plastové na celém spodku) montovaly do základu,nebo za příplatek.Já jsem koupil 1.4 44kW 02 a mám je tam.Také bych rád znal odpověď na to zda to není spíše na škodu.Myslím vlchkost a pozdější koroze?Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 Jsou snad na všech fábkách co jsem kdy viděl,,funkčně se mi zdaj dobrý jako ochrana spodku,,, koroze pod nima zatím neřešena.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 Na všech dlouhých, na krátkých od MR 05 nejsou u 1,2 - u jiných motorizací nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jare Vloženo 9. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 Já jsem je neviděl u krátkého klasika rok 00.Ale nevím zda je nedemontoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 Platove kryty spodku se davaly az od urciteho MR, pozdeji pak z duvodu setreni zase u urcitych provedeni zmizely... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
srandek Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 Jj, Combi 00 je nemá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bubi Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 ono to ma vliv i na aerodynamiku, protoze se u mr 05 zmenil predni naraznik a tim i spodni spojlerek, tak na kratke verze netreba, na combiky a sedany jsou...ja se po tom pidil, dokonce mi to prislo skvele proti kaminkum kdyz jezdivam v zime na lyze, ale nemohl jsem to sehnat a taky by byl problem s dodelanim..no ale muzu konstatovat, ze po 2 zimach v kamenoidnich podminkach spodek neni vubec otluceny, uplne v poho, takze uz na to prdim...mozna to trochu utlumi hluk od podlahy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flag Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 Combi MR2003 je má. Taky už jsem přemýšlel jestli je všechny fably mají nebo ne. Občas nějakou bez potkám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 (editace) na sedanu r.v 2001 je mám taky a jsou myslím i 1.4 krátké pofaceliftu(služební) ale nevím to jistě Editováno: 9. Listopad 2006, autor: Lancelot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 FRS MR04 je ma taky Ikdyz trosku rozbite Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.