Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím, mám problém s pátými dveřmi u sedanu, zavřou se, ale pořád svítí na paluboce ikona auta "otevřený kufr" a zámek po chvilce dveře otevře, takže  víko kufru je otevřené a za jízdy se přizvedává.

Po odstavení auta i vše v autě svítí, naštěstí po chvilce zhasne a nevybije baterku. Nevíte jestli je špatný zámek nebo servomotorek?

Jinak jsem to tady hledal a našel jsem i problém s hlučnámi el. teleskopy 5. dveří, takže super, protože ty moje jsou taky docela slyšet. To je radost tyhle nový auta....

Díky. Tomáš

Upraveno od Pawouk
Sloučeno a upraven název tématu.

Mel jsem to same a na zaruku byl vymenel zamek kufru...

• 3 měsíce později...

Dobrý den,

pořídil jsem si ojetou Škodu Superb Combi III a všiml jsem si, že při automatickém zavření kufru se kufr ne vždy dovře. Dveře jezdí nahoru i dolů bez problému, pouze někdy kufr nedovře a zůstane svítit lampička v kufru a na palubovce hlásí otevřený zadní kufr. Poradíte po čem jít? Díky moc.

p.s. Řekl, bych, že ten dovírací mechanizmus chodí, ale dveře se nepřitlačí tak jak mají, protože, když je člověk rukou opatrně přimáčkne, tak se to dovře.

https://forum.skodahome.cz/topic/153829-5-dve%C5%99e-nejdou-zav%C5%99%C3%ADt/

Upraveno od Patrik1971

Jaký to dělá zvuk? Já měl podobný problém, zámek kovově bouchnul, jako by se člověk snažil zavřít kufr s už zamčeným zámkem. Prý vadný přitahovač, měnili zámek na záruku.

• 5 měsíců později...

Zdravim, chcela by som sa spytat ci nemate niekto skusenosti so zlym dotahovanim kufra na skoda superb3 8/2015. Raz ho dotiahne raz nie. Chyba vypisana na diagnostike bola  B113E29 servomechanizmus neverohodny signal. Len by som chcela vediet ci to moze byt servomotor alebo kablik alebo zamok alebo co vlastne lebo moznosti tam moze byt viac. Keby ste mali niekto skusenost ozvite sa. Dakujem za odpoved

Zdravím, při rozsvícení jakéhokoli světla v interiéru mi začne pípat upozornění na nedovřený kufr. Kufr je samozřejmě správně zavřený. Existuje na to nějaké rychlé řešení nebo musím (zase) do servisu? Auto je 3 měsíce staré.

Video:

https://youtu.be/trToRy1cfBg

SERVIS

• 1 měsíc později...

V 24. 7. 2021 na 18:45, stonek napsal:

Zdravím, při rozsvícení jakéhokoli světla v interiéru mi začne pípat upozornění na nedovřený kufr. Kufr je samozřejmě správně zavřený. Existuje na to nějaké rychlé řešení nebo musím (zase) do servisu? Auto je 3 měsíce staré.

Video:

https://youtu.be/trToRy1cfBg

Ahoj, ako si to nakoniec vyriesil? Mam podobny problem. 

před 12 minutami, Marselus napsal:

Ahoj, ako si to nakoniec vyriesil? Mam podobny problem. 

Vypadá to jak vadný mikrospínač zámku

Dá sa mikrospínač vymeniť, či treba celý zámok meniť?

Upraveno od Marselus

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.