Publikováno Duben 28, 20214 r Ahoj, delší dobu sleduji jaké problémy se tady s Octávií IV řeší a vím že jin není málo. A mám na zkušené z Vás dotaz: Objednat nebo počkat? Mám na mysli zda objednat teď nebo počkat na nový MR nebo dokonce na facelift (který tu může být klidně příští rok)??? Díky,
Duben 28, 20214 r To může člověk čekat věčně. FL bych čekal 2023. Bych objednal, u Swingu SW už v pohodě až vydají ke Columbusu novější jak 1788 ...
Duben 28, 20214 r @petr.podzimek kdybys takhle uvazoval u vseho tak si nekoupis nic😄 Hele ja mam vyrobu srpen Style+ a sem z 99% spokojeny😉
Duben 29, 20214 r Hele novy modelovy rok bude v lete, to uz je za dvermi. Jestli auto nepotrebujes tak bych pockal a objednal bych to tak aby slo do vyroby az v novem modelovem roce.
Květen 19, 20214 r Planujem zhruba za 2 mesiace kupit Octavku kombi, predajca mi povedal, ze ked to teraz objednam, cakacia doba je cca 4 mesiace. Myslite, ze ked to predajca zada do vyroby, bude to uz vyrobene v novom modelovom roku 2022? vobec neviem ako toto funguje....ani on mi nevedel povedat
Květen 19, 20214 r I na holobyt se čeká, spíše prodejce má nějaké kusy ve výrobě nezaplánované a jen změní konfiguraci.
Květen 19, 20214 r praveze to nie je holobyt, verzia Joy plus, co sa u nas predava https://webapps.skoda-auto.sk/Akcie/JOY?model=OCTAVIA#joy-plus
Květen 19, 20214 r V Německu mají zase Clever a také už základní výbava je štědrá, tady i Ambitionu chybí dost zákl. věcí ( výhřev seslí, mlhovky, ...)
Květen 20, 20214 r před 11 hodinami, miseb napsal: Planujem zhruba za 2 mesiace kupit Octavku kombi, predajca mi povedal, ze ked to teraz objednam, cakacia doba je cca 4 mesiace. Myslite, ze ked to predajca zada do vyroby, bude to uz vyrobene v novom modelovom roku 2022? vobec neviem ako toto funguje....ani on mi nevedel povedat Moje zkušenost, auto objednáno 03/2020, podle staré My Škoda app vyrobeno 18.8.(tedy v době, kdy už byl MR 2021). Na autosalon dodáno 7.9.2020 a podle VIN je to MR 2020. Také nevím, jak to funguje.
Květen 20, 20214 r Autor Podle toho co vím, tak prodejce ví moc dobře, jaký modelový rok se momentálně objednává. Tzn. s jakým modelovým rokem se to objedná, s takovým se to dodá. Každá objednávka má svůj BOM. Prodejci dopředu neví, od jakého data bude nový modelový rok možný objednat. Vědí +- jaký měsíc to bude.
Květen 20, 20214 r potvrdzujem info od Dixik2, uz sa objednava MY2022, vo vyrobe vraj zacne od w25/21
Květen 20, 20214 r no to aj mna zaujimalo, pytal som sa predajcu, bohuzial nevedel ani on. Len spominal, ze teraz byvaju take kozmeticke vylepsenia. Predpokladam, ze hlavne doladia SW.
Květen 20, 20214 r On 5/19/2021 at 10:46 PM, miseb said: praveze to nie je holobyt, verzia Joy plus, co sa u nas predava https://webapps.skoda-auto.sk/Akcie/JOY?model=OCTAVIA#joy-plus Ty ono se to na Slovensku da objednat s Matrix svetlama a bez adaptivniho tempomatu :) Kurde tahle kombinace mne laka!
Květen 21, 20214 r před 19 hodinami, petr.podzimek napsal: A víte co je v MR 2022 nového.nebo jiného? Já objevil - 2 nové výbavy - tažné + 1000 - 2.0TSi 140kW kola v základu z 18 na 17” - Active navíc el. dětskou pojistku - Quartz chybí, navíc Phoenix pastel i pro standarní verze, Mamba, Graphite - u RS s příplatkový m šedým interiérem není Alcantara ale levnější Suedia - ty panorama kamery jen v paketu za 8 až 58tis a jen RS, Scout
Květen 21, 20214 r Autor Trochu mě mrzí, že ty panoramatické kamery jsou jen ke Scoutu nebo RS :-( Já chci větrané sedačky.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.