KOKYN Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 No to bylo na pohodu! Ale určitě bych jel kamkoli, fakt to stojí za to! ja myslim ze nebudes muset jezdit dal...protoze to vzdy bylo u Zdaru a navic tenhle hotel aspon se vsem co jsem mluvil tak se osvedcil a byla spokojenost Tak to jsem fakt rád že se vám tam líbilo! Měl jsem strach aby jste mě za ten návrh neukamenovali...! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 Tak to jsem fakt rád že se vám tam líbilo! Měl jsem strach aby jste mě za ten návrh neukamenovali...! hmm tak to muzes byt naprosto v klidku myslim ze nikdo a jestli ne nikdo tak vetsina nemela vubec zadny problem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 OK tak to je good! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 OK tak to je good! No jen musíte do příštího roku jít o štok vejš, aby se tam všici vlezli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 (editace) Tak koukám, že to byla povedená akcička jako ostatně vždy. Snad se příště už konečně zůčastním taky. Jinak sem koukal na fotky a někdo tam má dokonce mojí barvičku auta. Editováno: 13. Listopad 2006, autor: Fugenbunt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 OK tak to je good! No jen musíte do příštího roku jít o štok vejš, aby se tam všici vlezli Zdarec Palo!!! Jak říkal Vitto příště to chce jeden velký stůl středem a je to vyřešený! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 tak moje fotos za chvilku na FTP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chjetjov Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 supa vikend No drahá, ty jsi požívala? ale nejake to pivo jsem stravila Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 supa vikend No drahá, ty jsi požívala? ale nejake to pivo jsem stravila Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 Palo mas nekde to videjko,jak jsi tocil na dalnici Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 Palo mas nekde to videjko,jak jsi tocil na dalnici Žádné se netočilo, jen foto, jen foto chlapče, máš velmi bujnou fantazii Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 Ach jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 14. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2006 tááák něco málo foteček od já a momentek ........... souhlas,kdo nebyl ,může jenom litovat ....akcička opět sůůůůůper,jako konec konců vždy tak jedééém Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 14. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2006 upozornění na velkou mašinu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 14. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2006 (editace) těsně po příjezdu ....kartmen,kokyn,hensel,palo Editováno: 14. Listopad 2006, autor: Sejis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 14. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2006 procházka zvláštního oddílu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 14. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2006 naše kvasavice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 14. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2006 squdra azzura na hrázi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 14. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2006 dtto + + nejmenší octavián henslíček Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 14. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2006 vždy vysmátý Miha 77 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 14. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2006 luban fotograf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 14. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2006 a pak už se vše odehrávalo uvnitř v teple mlýna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 14. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2006 ............. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 14. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2006 koho asi ten zbynda napíše...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 14. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2006 a že jí ááále sluší zuzce hotovej míšánek,jenom ty uši chybí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky