Přejít na obsah

Umístění více autosedaček


Nikolahavlikova

Doporučené příspěvky

Zdravím všechny 🤟 Už jste mi tu jednou dobře poradili,tak to jdu zkusit zase 🤗

Dost často vozime tři děti v autosedačkách (4 roky, 5 let a půl roku), jenže se nikde nemohu dočíst jak umístit veškeré autosedačky? Problém je v tom,že když jedeme tři děti a já chci dát všechny tři autosedačky dozádu,tak to nelze. Nedokážu pořádně zavřít dveře,prostě jsou ty autosedačky moc velké. Takže když jedeme já,přítel a tři děti,tak přítel řídí,na místě spolujezdce je nejmladší dítě ve vajíčku, zbytek svoloče vzadu.. Ale já stále přemýšlím zda to není špatně? Každý říká něco jiného,tak jsem z toho trochu zmatená. Nechci ohrožovat život děti. Předem děkuji vám všem za vaše odpovědi. Hezký večer. 🤗 

Máme Fabii Combi (rv 2000)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vajíčko na sedadle spolujezdce být smí, ale kvůli bezpečnosti je nutno pamatovat na vypnutí airbagu spolujezdce. Pokud vaše Fabia airbag spolujezdce má, ale není vypínatelný, pak bych tam posadil některé starší dítě, které již sedí po směru jízdy a případná aktivace čelního airbagu mu neublíží. My to přesně takto máme u Roomstera (tedy nevypínatelný airbag) a jezdí tam čtyřletý syn.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...